Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kogo tez oklamal test

Kogo tez oklamal test?

Polecane posty

Gość Kogo tez oklamal test

Po 1 tygodniu zrobilam sobie test,bo zle sie czulam,mialam mdlosci... Byla pewna ,ze jestem w ciazy i zrobilam test:D Test wykazal (po 7 dniach) ze nie jestem w ciazy.... Dopiero jak nie mialam pierwszego okresu,zaczely sie wymioty okazalo sie ze test sobie klamal...:D A moze tez za wczesnie czytalam,sama nie wiem...

za wcześnie... mnie podobnie okłamał test dwukrotnie :) prawidłowe wyniki (pozytywne) dostałam dopiero po terminie miesiączki

Gość asiol
mnie tez okłamał, bo za szybko zrobiłam :)

Gość gbgb
Ja też robiłam test przed terminem spodziewanej miesiączki i wykazał brak ciąży. Gdy okres spóźniał mi się 3 dni też wynik nie był jednoznaczny (bladziutka kreseczka) Natomiast po tygodniu wykazał piękne dwie kreseczki :)

Gość moja znajoma
jest w ciąży i zrobila test 4 różnymi testami z czego 2 wykazaly ze jest w ciży a 2 że nie. Nie wiem od czego to zależy. Ale prwidlowo powinno sie robic test w dniu spodziewanej miesiączki.

Nawet jezeli na tescie jest napisane,ze wykrywa juz 6 dniowa ciaze, to nie mozna w to do konca wierzyc (tak powiedzial mi lekarz), sama robilam test w polowie cyklu i wyszedl negatywny, a dwa dni po terminie miesiaczki wyszly mocne dwie czerwone krechy :)))) powodzenia :)

Gość mnie tez zawiodl

Gość a ja miałam odwrotnie
test pokazał dwie kreseczki, a ciązy nie było !!!!!!!!!

Gość sabcial
A mój test pokazał 2 kreski a ciąża była a podczas okresu poroniłam samoistnie? Wydaje mi sie, że tylko ginekolog i test z krwi może potwierdzić 100% ciąże.

Gość Wanka
Hej, ja miałam to samo. Test pokazał ciążę a podczas okresu samoistnie poroniłam bo jajeczko się nie zagnieździło.

Gość mam padruge
😭

Ja zrobilam test bedac w 14 dniu ciazy i wyszedl negatywny po nim mialam normalne krwawienie i dopiero miesiac pözniej test wyszedl jak nalezy

Gość laborantka
Chodzi o 6 dni po zagnieżdżeniu, a nie zapłodnieniu. Robiłyście test za szybko.

Ja w testy nie wieże :P dwa razy mi skazał ciąze mimo że jej nie było.I raz pokazał że ciązy brak a byłam -NIGDY WIĘCEJ TESTU NIE KUPIE,szkoda kasy i nerwów

Gość gość
Może pozew zbiorowy?