Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Księżniczka_

ZAŁAMANA

Polecane posty

Już nie wiem co robić.Mam 21 lat i nigdy nie miałam faceta.Moim problemem jest wielka nieśmiałość.Ja czuję,że już zawsze będę sama.Nikt mnie nie pokocha.Czuję się jak księżniczka uwięziona w zamku.Nie mam sił więcej napisać.

Ja już nie mam sił szukać miłości.Od tygodnia mam ciężką depresję.Jestem taka smutna.Żal mi,bo jestem dość ładną dziewczyną,a samotną. Boję się,bo zaczęłam sięgać po alkohol.Na razie w małych dawkach.

A tam, nie marudź, weź się w garść, odstaw trunki i przestań szukać miłości, ona znajdzie Cię sama!!! :) Nic na siłę! Zbliża się dłuuugi weekend, wybierz się na spacer, zobaczysz, ktoś Cię upoluje! :P

Pewnie,że byłoby mi żal,ale wtedy wiedziałabym dlaczego jestem sama,że to z powodu mojej brzydoty.A teraz nie wiem dlaczego takjest :(.

oj młoda jesteś jeszce tyle zycia przed Tobą..nie martw się na każdego jest czas na miłość...miłośc sama do ciebie przyjdzie nie szukaj jej na sile bo to bezsensu!

Nie ma innej drogi pokonania lękow jak rozmawianie o nich i wchodzenie w trudne sytuacje. Podejrzewam :-D, że twoja niesmiałość jest wyolbrzymiona. Może popros kogos o pomoc to nic takiego, idź chociaż na jedną konsultację do terapeuty.