Onaaaa 1878 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Spaghetti... napisał: Nie wiem Magi, ale strzelam owocową Ja grzaniec góralski piłem i najbardziej lubie Białą i zieloną najbardziej.. Grzańca też piłam i mi smakował- dobre te przyprawy były taki aromatyczny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1878 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: zawsze łączę te potrawy I biała kiełbasa do tego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1878 Napisano 1 godzinę temu 8 minut temu, szmul napisał: moze byc ale widac ze zawstydzona mamusia a tu jakies zboki a pelno szlor jak salowa czy te ewki co by chetniej obsluzyly zbokoli Ja zawstydzona Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 70 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) a tak serio to pewnie jerzowa sie boi bo z takim to moze byc gorzej niz maja weterynarz z plaska, bys byla wiezniarka kafeterii jak te dwie przerysowane slodkopierdzace postacie i bys zostala gwiazda mimo woli jak szrekszyla Edytowano 1 godzinę temu przez szmul Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 637 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 6 minut temu, Onaaaa napisał: Białą i zieloną najbardziej.. Grzańca też piłam i mi smakował- dobre te przyprawy były taki aromatyczny. Zielona spoko i polecam jeszcze kawę z cynamonem i anyżem. Świetne połączenie choć nie herbaciane Mi też, to jedna z najlpeszych herbat jakie piłem w Polsce - ma smak, aromat i procenty w normalnej dawce. Edytowano 1 godzinę temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 311 Napisano 57 minut temu 26 minut temu, Onaaaa napisał: I biała kiełbasa do tego z tym się nie rozstaję Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 311 Napisano 56 minut temu 25 minut temu, Onaaaa napisał: Ja zawstydzona a to ja zbok? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1878 Napisano 55 minut temu 22 minuty temu, Spaghetti... napisał: Zielona spoko i polecam jeszcze kawę z cynamonem i anyżem. Świetne połączenie choć nie herbaciane Mi też, to jedna z najlpeszych herbat jakie piłem w Polsce - ma smak, aromat i procenty w normalnej dawce. Kakao z cynamonem i imbirem i miodem uwielbiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1878 Napisano 54 minuty temu 1 minutę temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: a to ja zbok? Jeśli ty nie zbok to ja nie zawstydzona Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 637 Napisano 53 minuty temu (edytowany) 29 minut temu, szmul napisał: a tak serio to pewnie jerzowa sie boi bo z takim to moze byc gorzej niz maja weterynarz z plaska, bys byla wiezniarka kafeterii jak te dwie przerysowane slodkopierdzace postacie i bys zostala gwiazda mimo woli jak szrekszyla A o co Ty się sypiesz Dumbo do Niej, lepiej się wyśpij Edytowano 53 minuty temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 637 Napisano 51 minut temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Kakao z cynamonem i imbirem i miodem uwielbiam. Nie piłem, ale może kiedyś będzie okazja Magi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 70 Napisano 50 minut temu 2 minuty temu, Spaghetti... napisał: A o co Ty się sypiesz Dumbo do Niej, lepiej się wyśpij do niej sie nie sypie, gdzie a okulary zdjales czy spisz z brylami na gebie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1878 Napisano 49 minut temu 29 minut temu, szmul napisał: a tak serio to pewnie jerzowa sie boi bo z takim to moze byc gorzej niz maja weterynarz z plaska, bys byla wiezniarka kafeterii jak te dwie przerysowane slodkopierdzace postacie i bys zostala gwiazda mimo woli jak szrekszyla Każdy sie czegoś boi ale akurat tego o czym piszesz to nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 70 Napisano 48 minut temu w ogole wynocha do lozka bo dostaniesz po dópie 3 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 637 Napisano 47 minut temu 1 minutę temu, szmul napisał: do niej sie nie sypie, gdzie a okulary zdjales czy spisz z brylami na gebie Nie wkurzaj mnie, wieź kieckę czarną zdejmij, to ja okulary na noc i dobranoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1878 Napisano 46 minut temu 3 minuty temu, Spaghetti... napisał: Nie piłem, ale może kiedyś będzie okazja Magi A kakao z czym najbardziej lubisz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 637 Napisano 42 minuty temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: A kakao z czym najbardziej lubisz Kakao oryginalne zawsze piłem bez dodatków Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 70 Napisano 39 minut temu 2 minuty temu, Spaghetti... napisał: Kakao oryginalne zawsze piłem bez dodatków maczasz w niej kaszanke z serem plesniowym? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 637 Napisano 39 minut temu 9 minut temu, szmul napisał: w ogole wynocha do lozka bo dostaniesz po dópie Ty wynocha stąd, bo zaraz inaczej zatańczymy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 637 Napisano 37 minut temu 1 minutę temu, szmul napisał: maczasz w niej kaszanke z serem plesniowym? Ani kaszanki ani sera pleśniowego nie lubię Daria, więc odwal się i do łóżka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1878 Napisano 31 minut temu 8 minut temu, szmul napisał: maczasz w niej kaszanke z serem plesniowym? I Flaczki do tego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 311 Napisano 27 minut temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: I Flaczki do tego. kaszanka pięknie zagęszcza kakao i cały czas się w nim gotuje nakładasz samo gęste do kubeczka i kładziesz na wierzchu plasterek sera pleśniowego z przerostem zielonej pleśni ser rozpływa się ale nie tonie bo kakao jest gęste od kaszanki chwytasz kubek w dłonie - czujesz jak ogrzewa Ci palce zaciągasz się cudownym aromatem kakaowej kaszanki z serem pleśniowym mmmmm mmmmmmmmm mmmmmhhhhhhmmmmmheeeeeeee nie każdy jest gotowy przyjąć całe bogactwo wyrafinowanej kuchni 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 637 Napisano 24 minuty temu (edytowany) 6 minut temu, Onaaaa napisał: I Flaczki do tego. Flaki zayebiste popieram, ale nie z kakao Edytowano 24 minuty temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1878 Napisano 22 minuty temu 4 minuty temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: kaszanka pięknie zagęszcza kakao i cały czas się w nim gotuje nakładasz samo gęste do kubeczka i kładziesz na wierzchu plasterek sera pleśniowego z przerostem zielonej pleśni ser rozpływa się ale nie tonie bo kakao jest gęste od kaszanki chwytasz kubek w dłonie - czujesz jak ogrzewa Ci palce zaciągasz się cudownym aromatem kakaowej kaszanki z serem pleśniowym mmmmm mmmmmmmmm mmmmmhhhhhhmmmmmheeeeeeee nie każdy jest gotowy przyjąć całe bogactwo wyrafinowanej kuchni A czy mogłabym poprostu powiedzieć że nie ma kakaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 311 Napisano 21 minut temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: A czy mogłabym po prostu powiedzieć że nie ma kakaa no jasne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1878 Napisano 21 minut temu 3 minuty temu, Spaghetti... napisał: Flaki zayebiste popieram, ale nie z kakao Nie lubię flaczków. Kakao z herbatnikami najlepsze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1878 Napisano 20 minut temu Przed chwilą, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: no jasne No żeś kurna wszystko kupiłam ale kakao zapomniałam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 637 Napisano 18 minut temu (edytowany) 3 minuty temu, Onaaaa napisał: Nie lubię flaczków. Kakao z herbatnikami najlepsze. To po co piszesz Dumbo, że flaczki do tego Jesteś mega wybredna, wolę krakersy Edytowano 17 minut temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 311 Napisano 17 minut temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: No żeś kurna wszystko kupiłam ale kakao zapomniałam to zrobimy flaki z mlekiem dla odmiany Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 70 Napisano 16 minut temu 1 minutę temu, Spaghetti... napisał: To po co piszesz Dumbo, że falczki do tego Jesteś mega wybredna, wolę krakersy Bo jest mięsożerna chciała trochę krwawicy a nie sam makaron Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach