Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fernardyna pm

Co to jest frida i gdzi4e ja kupic.Oczyszczanie noska dziecka

Polecane posty

Gość fernardyna pm

2-miesiecznego.Czy ktos uzywa?W aptece nie wiedza o co chodzi(nie znaja fridy chyba)Sol fizjologiczna i gruszka nie pomaga,a dziecko juz oddychac nie moze:(:(

Gość fernardyna pm
Czy ktos moze mi pomoc??

Gość fernardyna pm
Czy ktos moze mi pomoc??

Gość maja73
Nie wiem gdzie mieszkasz, ale w kazdej dobrej hurtowni dziecięcej, np. Akpol lub w aptece, raczej bez problemu kupisz

Gość Kasik31
skąd jesteś może mogę pomóć

Gość Mama Bartka
Hej ja tego używam, dostałam bez problemu w aptece, wiec popytaj jeszcze. Kosztuje około 25zł, ale świetnie oczyszcza, przede wszytskim jest bezpieczna bo nie ma mozliwości uszkodzenia noska wewnątrz. Wyglada jak plastikowa przezroczysta tuba z otworem który przytykasz do noska dziecka, a potem przez ustnik wdychasz powietrze i automatycznie oczyszczasz nosek z wydzieliny. Lepsze to niz gruszka, ale mój synek i tak za tym nie przepada:) Pozdrawiam

Gość fernardyna pm
Maju dzieki za odzew.Ale powiedz jak to wyglada i czy naprawde wyciaga wydzieline z nosa?Czy zaschniete wyciaga czy plynne??

Gość fernardyna pm
Mieszkam w wesolej(warszawa)ale tu taka wies,ze o duzo rzeczy pytam w aptece i nie slyszeli o czyms takim:-0

Gość Kasik31
Słuchaj ja z moim synkiem jeździłam na odsysanie wydzieliny z nosa lecz to tylko na chwilkę pomagało więc ordynator kazał kupić gruszkę o jak nawwiększej sile ssącej normalniue dla dorosłych.Są to takie duże z długim dziubkiem miękkie gruchy

Gość Kasik31
Kupuje się je w hurtowniach sprzętu medycznego .Do tej gruszki doczepiałam rurkę i wysysałam śluz.

Gość Kasik31
Musze napisać że top było straszne lecz jeżeli jest jakaś fryda lepsza to też chętnie posłucham rad koleżanek

Gość maja73
Frida jest naprawdę super, wiele moich kolezanek ją stosuje. A jak jest zaschniete w nosku, to trzeba najpierw wpuscić parę kropel soli fizjologicznej lub Sterimar i wtedy wyczyścić nosek. Pozdrawiam troskliwe mamusię!

A co powiesz na inhalator?Jest naprawdę rewelacyjny i mogą go używać dzieci i dorośli. Dajesz sól fizjologiczną i śluzówka Twojego dziecka jest bardzo nawilżona. Produkt dostępny jest na CoZaCena – www.cozacena.pl w niskiej cenie. Polecam bardzo gorąco.