Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kompletnie nie rozumiemm

Dlaczego ludzie mają dzieci?

Polecane posty

gdybym został ojcem do bym sie chyba powiesił.

Gość Dlaczego ludzie mają dzieci
Bo czasem życie bez dzieci nie ma dla nich sensu....

no ale dzieci to poroblem.Wiekszosc ma przewalone w tym kraju .PO co komus zniszczyc zycie powolujac go na swiat.

Gość rampamamas
zeby gatunek przetrwał debilu Ty sie lepiej nie rozmnazaj bo nastepne debile sie urodza:)

Gość a tobie ktoś
zniszczył?

skoro juz tak sie stało że rodzice powołali Cie na ten świat a Tobie to nie odpowiada to się powieś :P

Gość bo chcą żyć
nie tylko wyłącznie dla siebie. ...Samotność to taka straszna sprawa...

Jak by nie patrzył ...dzieci to radości i smutki...

no tak ,ale życie jest takie ,ze tylko ostatni debil chciałby tu żyć i patrzec na ten cały syf.No oczywiscie ,ze nie bede sie rozmnazal.PO cholere .Sam nie chciałem sie urodzić wiec nie bede komus krzywdy robił powolujac go na ten syfiaty świat.

wiesz każdy ma wybór ...

Gość no masz rację
No troche bez sensu powoływac na świat człowieka z góry skazanego na śmierć. Ale pierwotne instynkty sa w człowieku silne, w tym instynkt macierzyński.

Gość awokadooo
j atam nie chce dzieci bo czuje, że nie bede umiała ich dobrze wychować poza tym to ogromna odpowiedzialność a ja jestem kompletnie nieodpowiedzialna..

Gość do kompletnie nie rozumiem
zgłoś się o pomoc do lekarza, to co piszesz, jak postrezgasz świat wskazuje na deprescji, którą można skutecznie wyleczyć :D czego szczerze Ci życzę

Gość dla niektorych zycie to syf
ale innym sie podoba. A Kto ci i kompa wymyslil? Dorosły, co kiedys byl dzieckiem Jak nie chcesz, to nie musisz miec dzeci , pijaczkowie sie za ciebie rozmnoza, bedziesz mial ciekawa starosc.

Gość odp
może jeszcze nie przyszła na ciebie pora...pare latek poczekaj może ci to nawiedzenie przejdzie ..a jak ci się w kraju nie podoba to wypad gdzie indziej

Gość inkipinki
do "kompletnie nie rozumiem": a co, twoi rodzice snuli takie rozwazania patrzac na ciebie (po co im byles, ze moze pora sie powiesic itd)? nie dziwie im sie...

Gość bulkazmaslem
pytanie z pozoru glupie ale .... ja tez nie chce miec dzieci :D i dobrze mi z tym

Gość biologicznie
Prawda jest taka ze fizycznie rzecz biorac to jestesmy jednym z gatunkow i jak kazdy gatunek walczymy o przetrwanie i rodzimy sie po to zeby zapewnic ciaglosc i wydac na swiat potomstwo. Taka mamy misje od natury, zeby jesc, seksić sie i rozmnazac,wszystko inne to tylko sprawy towarzyszace;)

Gość Kxenia
"kompletnie nie rozumiemm " Przemawia przez ciebie pesymizim i depresja. Szczerze Ci współczuję, ktos zrobił ci chyab krzywde, albo nie potrafisz sobie poradzić w życiu. Świat od zawsze był zły i dobry, niebezpieczeństwa sa i zawsze beda ale to nie powód żeby sie nie rodzić, bo wiele mozna zmienić. To Ty jestes kowalem własnego losu, ja jestem obecnie w ciązy i jestem tak szczęśliwa że sobie tego nie możesz nawet wyobrazić i może faktycznie jeśli ktoś nie czuje potrzeby nie powinien mieć dzieci, za dużo sierot i niekochanych z pesymistycznym nastawieniem do wszystkiego. Weź sie w garsc i zacznij dostrzegać pozytywy, albo najlepiej znajdz sobie jakieś rozwijające hobby. POZDRAWIAM

Gość fifffka
do kompletnie nie rozumiemm ---- może po to żeby rodzily sie takie pojeby jak ty? :classic_cool:

kazdy ma wybor i dobrze..............ja tam sie ciesze, ze na starosc bede miala z kim usiasc do stolu swiatecznego :D 🖐️

Gość niunia358
WIDZISZ BARANIE? SZKODA ZE TWOJ OJCIEC SIE NIE POWIESIŁ TO BY CIEBIE TAKIEGO DURNIA NA ŚWIECIE NIE BYŁO!!!!