Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kerinka

mam idiotyczny problem

Polecane posty

Gość faciomacio
w 3 tygodnie bez kserowania bez imprez..bez sensu ani sie niczego nie nauczysz, ani sie nie zabawisz i co bedziesz ta bluzeczke ze spodniczka nosic sama dla siebie?hehe

Gość kerinka
Moi znajomi sa niestety tez nie za bogaci, moj chlopak skapy, juz kiedys chcialam od niego pozyczyc 20 zl, bo bylam naprawde w kropie, to powiedzial, ze nie ma kasy, a 2 dni potem pojechal ze znajomymi na gokarty i wydal 130 zl. Jak cos to musze liczyc tylko na siebie.

Gość paradygmat
kerinka to co to za chłopak , ktory Ci w potrzebie nie pozyczy kasy, jak na najblizsza osoba nie mozesz liczyc... ja bym go w dupe kopneła., na pewno sa fajniejsi faceci od niego.. skapcom mowimy nie

Gość konjo
No i co, kerinka, zdecydowalas sie?

Gość kerinka
Ide na razie na wyklad, przemysle jeszcze sprawe dokladnie. Dzieki za wszystkie odpowiedzi i wyrozumialosc dla glupiej niezdecydowanej baby.

Gość kerinka
No i kupilam...Teraz sie zaczyna zaciskanie pasa...

kerinka dasz rade ja nieraz mialam te same dylematy tylko u mnie nalog to kosmetyki i to pupa , sephora itp ostatnoo wracalam stopem z krakowa do mojego miasteczka bo przeputalam kase w sephorze i nie mialam nawet na bilet : D pamietaj wierze w Ciebie bedzie ok dasz rade twarozki jogurciki mineralka zupki chinskie :D bedzie oki 3maj sie

Ja bym Ci radziła poprosic rodziców o coś akonto. Nie radzę nastawiać się na przeżycie za 5 złotych na dzień, bo to jest dobre na jeden-dwa dni. Dojdzie do tego, że nie będzie Cie stać np. na paczkę podpasek i staniesz przed wyborem: kupię podpaski, ale za to przez dwa dni nie jem. A jak sie orzchorujesz? Wiem, że ubrania są sliczne, ale jeżeli chcesz je kupić, to raczej pożycz kasę.

Gość kerinka
Ale ladne te rzeczy sa, kurcze...Hehe, ja mam kolezanke, ktora ostatnio sprzedala swoje ksiazki do angielskiego, bo jej zabraklo na make-up.

Gość kerinka
Podpaski to mi akurat nie wypadna, bo wlasnie mi sie skonczylo wiecie co... Poza tym mam zapas. No ale trudno, juz kupilam, jak cos mi wypadnie to pozycze najwyzej od chlopaka, chociaz sie mu nie moge przyznac, ze kupilam ciuchy.

Gość nie rozumie
W tej całej historii to bardziej zaciekawił mnie ten Twój chłp...nie rozumie takiego podejścia, strszny sknera chyba, centuś... Mój facet jak przepuścił prawie wszystkie pieniądze na ciuchy (bo lubi się ubrać, ja zresztą też ) to przez miesiąc żywił się u mnie, wiedziałam, że będzie mu troche głupio prosić o to (pieniądze też oczywiście dostał) wiec nawet nie czekałam aż poprosi tylko go podstępnie zciągałam i "niby przez przypadek" akurat coś tam ugotowałam. A jak mi sie zdarza przechulać kase to wyciąga portfel i nie pyta czy chcę tylko daje...

Gość KUPUJ te ciuszki
tym bardziej,ze Ci sie ogromnie podobaja i super w nich wyglądasz;)Za reszte ksy,spokojnie przeżyjesz te 3 tygodnie,mniej jedzenia tylko wyjdzie Ci na dobre,co z tego,ze nie kupisz tych ciuchwó a kase wydasz na impreze czy piwo?Co Ci z tego piwa?Wielki brzuchol?:-oA ciuszków jak nie miałąs tak nie będziesz miała....RAZ SIĘ ŻYJE,WIĘC LEC DO SKLEPU,KUP TE CIUSZKI CIESZ SIE NIMI:-) Z głodu i tak nie umrzesz,za reszte kasy da sie spokojnie przeżyc te dwa tygodnie,u mnie pewnie by jeszcze cos został gdyz ostanio mało jadam(dietka wiosenna) Pozdrawiam🌻

Gość traszka_
jeśli jesteś z Krakowa to mogę Ci pożyczyć jakby co!! Tak naprawdę:) i już , do skepu wymiataj:)

Gość doyouhere
to wole isc na impreze napic sie piwka, dobrze sie bawic z przyjaciołmi, wyglupiac, pogadac w knajpce i bedziesz miała co wspominac a ciuch to tylko kawał szmaty, czym predzej czy pozniej sie zniszczy.znosi..

Gość KUPUJ te ciuszki
ale potem można w tym ciuszku pojść na imprezke jak sie juz będzie mialo kaske;)

Gość kerinka
No niestety nie jestem z Krakowa. Moj chlopak twierdzi cale zycie, ze nie ma kasy, a ma na swoje wydatki(na swoje, bez mieszkania, mieszkanie mu placi mama) 800zl.

Gość to z niego jest niezła sknera
:-o

Gość kerinka
Czasem wydaje mi sie, ze bardziej egoista, bo na siebie wydaje pelna reka.

Gość Freq
Kerinka ja bym ci radziła olać tego faceta, bo jeśli on już teraz taki sknera to co będzie później. Jakiś samolub ten twój facet. Pozatym wychodzi na to, że woli wydawać kasę na kumpli niż na swoją dziewczynę. Zyczę Ci żebyś w tych nowych ciuszkach poznała kogoś fajnego i nie takiego sknerowatego. Pozdrawiam