Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość boje sie bardzo

Błagam Was niech ktoś mi poradzi prosze odnosnie testu i jego wyniku

Polecane posty

Gość boje sie bardzo

Test po postinorze ktory wzielam poltora miesiaca temu z tym ze zrobilam jakies 24 dni od wpadki wyszedl negatywny , czy test mógł się mylić ?? zrobilam nie z porannego moczu i na wieczor tydzien przed zrobieniem testu bralam aspiryne czy to mogglo wplysnac na np bledny wynik czy cos ??

Gość jjjjjjjjj
test powinienno robic się z porannego moczu, mogło wpłynąć, jeśli masz jakieś obawy zrób kolejny lub idz do gin

Gość boje sie bardzo
myslalam ze po tak dlugim czasie to wyjdzie :( w dodatku branie tabletek na przeziebienie ktore odstawilam na 3 dni przed zrobieniem testu :( dzieki za odpowiedz piszcie... :(

Słońce po pierwsze testy mylą sie, znam kilka przypadków, po drugie leki obojętnie jakie sie uzywa nawet witaminy od razu idą do krwi i do moczu, wiec to mogło tez wpłynąć na zły wynik, lepiej idz do ginekologa lub zrób nowy test ciążowy

Gość boje sie bardzo
kurde :( teraz to sie podlamalam :( zrobie za tydzien nowy kurde znow jestem chora i mam brac antybiotykli to najwyzej odczekam , test zrobie najpierw a pozniej kuracja antybiotykowa :( dzieki za wypowiedz kochaniutka 🌼 piszzzzcie

Gość boje sie bardzo
JAK DŁUGO TRZEBA CZEKAC PO ODSTAWIENIU ANTYBIOTYKU ABY ZRPOBIC TEST ??? :(

Gość dolores86
a jaki wpływ witaminy mogą mieć na poziom hormonu hCG w moczu?

Gość boje sie bardzo
ja nie wiem moje kochane wiec pytam Was czy antybiotyk itd jakies kuracje lub aspiryna czy lekii ogolenie odstawione 3 dni ptrzed testem moga miec wplyw na wynik bo juz sie niepokoje :(

dolores, kiedys bylam u lekarza pytac sie czy tabletki anty moga powodowac bezplodnosc a on mi powiedzial ze jak i leki na ból głowy i gardła czy tez witaminy to CHEMIA i wszystko co jest z chemią związane źle wpływa na różne wyniki. Ostatnio kochałam sie z chlopakiem bez zabezpieczenia, a regualrnie biore witaminy na wzmocnienie, teraz od 4 dni przestalam je brac bo ginekolog powiedzial ze witaminy mogą zepsuc mi wynik. bo organizm bierze witamine do krwi a odpady z witaminy idą do moczu co moze spowodowac błedny wynik. Aha, rowniez zalezy wziac pod uwage jakie to witaminy, niektóre sa na bazie naturalnej i są wogóle niezauwazalne dla testu wiec mozna je smialo brac. Rowniez mozna zaobserwowac samemu jakie tabletki wpływają żle na test ciążowy, podobno (to wiem od kolezanki) jak sie wezmie tabletke i pojdzie sie zrobic siusiu do łazienki po 2 godzinach i mocz jest ciemny czyli tabletka znajduje sie w moczy i nie nadaje sie do sprawdzenia testu Pozdrowionka :)

do \"boje sie bardzo\" jesli bralas tabletke 3 dni przed a nie w dniu robienia testu to tabletki nie mają wpływu na wynik gdyz juz zostały wypłukane z organizmu

Gość boje sie bardzo
Tredowata dzieki , no wlasnie a aspiryna i antybiotyk ?? ktos wie ?? :(

Gość boje sie bardzo
Tredowata - obys miala racje :) no wlasnie odstawilam nie pamietam albo 2 dni albo 3 dni na pewno w tym dniu nie bralam zadnej tabletki z tym ze minelo 24 dni od wpadki , test zrobilam w dzien spowiedzwanej miesiaczki z tym ze mialam jakies plamienie ale pewnie rozregulowal mi je postoinor ktory wzielam jakies 1,5 - 2 mce temu i chcialam sie upewnic a teraz wmawiam sobie czy mozlwe ze test sie pomylil jesli np roblam go wieczorem i napislam sie i zrobilam siku , pociesza mnie tylko ze po tak dlugim czasie bo po prawie miesiacu to chyba wyszlo by w tescie nie wiem sama ?? ratujcie ??

Test się nigdy nie myli. Jesteś w zaawansowanej ciąży. Daj mu na imię Adam,... (twój pierwszy)

Gość boje sie bardzo
test oczywiscie był negatywny , przeczytajce powyzej moj wpis :( ja juz odchodze od zmyslow :( piszcie :( Mortifer - takie komentarze nie są mile widziane :/ ale jak tam chcesz jesli chcesz uprzykszac zycie innym prosze bardzo , wiedz ze mozesz tym wyrządzić komuś wiele przykrości i smutku :(

Gość boje sie bardzo
.....:(

Gość eden
Miła Panno ! Mam dla Ciebie pocieszające wieści ,skoro brałaś postinor i test wyszedł negatywny nie jesteś w ciąży ...żadne witaminy czy antybiotyk testu nie oszukają wiem to ze swojego doświadczenia..więc trzymaj się ciepło i nie panikuj bo będzie dobrze :)

Gość boje sie bardzo
eden - dzieki :) :D teraz mnie pocieszylas :) mam nadzieje ze tak bedzie ,buziaki choc jeszcze musze zrobic jeden test bo mialam jedna sytuacje po ktorej tez schizuje :( a ty kochana nigdy nie schizujesz ?? :( bo ja teraz mam obawy piszcieee