Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaaaapsik kkkkk

My kichamy na wiosne ...... na lato zreszta też

Polecane posty

Gość aaaaapsik kkkkk

Niestety słońce mnie juz nie cieszy - nadchodzi alergia Nawet 5 rok odczulania nie pomaga :( łzawią mi oczka nosek czerwony i ciągla cieknie od kichania kręci mi sie w głowie a nocne ataki duszności -- > KOSZmar!!! 😭 😭 😭 I ten cały arsenał w torbie kropelki aerozole wziewacze ...(sic!) Musiałam się wyżalić :)

łącze sie w kichaniu w kaszlu ( a właściwie dusznościach) i łzawieniu Nadchodzą ciężkie dni :-O Mnie też minimalnie pomogło odczulanie - ale zawsze moze jeden alergen mniej :):):) Najgorzej jak zaczną sie trawki i akcja - a co dziła najgorzej na Ciebie ???

Gość jedzowatość
a co teraz uczula?

Obecnie topola i po mału zaczyna się brzoza a niedługo w maju zaczynją się trawy :-O

Gość jedzowatość
Myślałam , ze jeszcze za wcześnie na "naturę", a strasznej wysypki dostałam, musze iśc do lekarza po tabletki, które zreszta tez za wiele nie pomagają.

Mam pytanko- czy ktoś bierze ZYRTEC ?? jakos negatywnie wspominam ten specyfik, ciągle byłam senna ,ospala- ale stosowałam go dosyc dawno temu więc moze cos sie zmieniło. Podobno ma silne działanie a przedemna najgorszy sezon zbozowo trawiasty :-O

właśnie, co polecicie z tabletek antyalergicznych? na mnie zyrtec też fatalnie działa, potrafiłam spać po nim jak zabita, nie wspomnę o braku koncentracji, ale jak się organizm przyzeyczaił to nie bylnto juz tak tragiczne...Lecz teraz sama już nie wiem co brac, bo nawet aletrec tak na mnie dziala i tylko kilka godzin ... help! i need some ...pils :D

Ja łykam teraz AMERTIL ale ze skutkiem średnim.......... a do noska FLIXONASE -ale jakoś mam złe wspomnienia z tymi sprayami że spływaja do gardla - taki uraz z czasów dzieciństwa fuujj ale ten nie jest zły :):) zastanawiałam sie czy ZYRTEC sie zmienił - KOSZELINA miałam identyczne dolegliwości - mój alerogolog chciał mi go przepisać ale spojrzałam na niego jak na wariata :):):)

Gość justin32
witam , chce Wam pomóc, wiem , że wszelkie leki i odczulania nic nie daja , bo to jest walka z wiatrakami.Alergia to sprawa zanieczyszczenia wewn organów eliminacji toksyn czyli jelit i wątroby .Jesli tych organów nie oczyścimy to nie damy rady .Przesylam artykul na temat tej choroby na e-maila.To nic nie kosztuje a poczytac warto Pozdrawiam gg 2774030