Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Budżetowy miś

Najbardziej w swoim życiu żałuję tego że

Polecane posty

1 minutę temu, bad behaviour napisał:

Jak z krzaczorów, skoro piszę (przed twoim napisałam w czasie aktualnym dwa posty). Jednak nie trzeba było palić tego świadectwa, wiadrowy 🙂

Po prostu nie spodziewam się po tobie czystych zagrywek więc można podejrzewać o wszystko płaska 😅

1 godzinę temu, Еlciаа napisał:

Masz rację. 🙂

Czy ty masz jakies granice w poniżaniu sie dla tych bolców nie pierwszej jakości?

1 minutę temu, miszluft napisał:

Czy ty masz jakies granice w poniżaniu sie dla tych bolców nie pierwszej jakości?

Myślałam, że spróbuje podjąć polemikę, ale chyba nie. 

Najlepsze, że nie widziałam nigdy, żeby na przykład kleks stanął w jej obronie, gdy jest atakowana przez Gieńka i Salową, a są one ewidentnymi agresorkami wobec niej. Ale gdyby za nią stanął, straciłby harem w postaci tamtych znowu dwóch ameb. Niech gryzą Elcię, ona i tak się zgodzi z każdym zdaniem pana. 

3 minuty temu, Get Out napisał:

Akurat pokazywanie tego typu słabości , to nie  jest dobrym pomysłem. 😁

No ale powiedz co jest ciekawego w Wiesku którego sensem życia jest walidacja od Grażynki która pierwsza złapie go za ptaka i z tą będzie siedział nawet jak jej nienawidzi 😪

6 minut temu, bad behaviour napisał:

Jeszcze opowiedz znowu, jak się fryzjerki o ciebie zabijały 🙂

jakie fryzjerki? jedna ukrainka miala faze przed okresem i sie odkleila. 

6 minut temu, bad behaviour napisał:

Przedstawiasz casus leżaka, przed nim nawet ekspedientki z Żabki "kucają i sikają" 🙂 

nie kucajo.

znowu za mną latasz. zrozum ze tak juz jest na tym swiecie, ze 10% facetow ma dostęp do 100% lachoników i mozna byc juz tym znudzonym.  dzien swistaka

3 minuty temu, bad behaviour napisał:

Myślałam, że spróbuje podjąć polemikę, ale chyba nie. 

Najlepsze, że nie widziałam nigdy, żeby na przykład kleks stanął w jej obronie, gdy jest atakowana przez Gieńka i Salową, a są one ewidentnymi agresorkami wobec niej. Ale gdyby za nią stanął, straciłby harem w postaci tamtych znowu dwóch ameb. Niech gryzą Elcię, ona i tak się zgodzi z każdym zdaniem pana. 

Ze smutkiem stwierdzam, ze Elcia ma niestety względem gachow mental jezyka. 

2 minuty temu, Ovidio Lopez napisał:

zrozum ze tak juz jest na tym swiecie, ze 10% facetow ma dostęp do 100% lachoników

No rozumiem - sypiam z takim, a ty piszesz o nim na forum 🙂 

9 minut temu, miszluft napisał:

Co ci elka zawinila? jest na forum najspokojniejsza i nie wadzi nikomu..was femcele triggeruje ze ją faceci lubio

3 minuty temu, miszluft napisał:

Ze smutkiem stwierdzam, ze Elcia ma niestety względem gachow mental jezyka. 

Ona kilka razy pisała, że nie lubi grzecznych, że lubi łobuzów, myślę, że te popłuczyny forumowe może w jej oczach są takim kimś, nie wiem. Szkoda, że nigdy nie chce zwyczajnie podyskutować, dlaczego tak i co jej to daje tak naprawdę. Przynajmniej nie jest salową i gienkiem. 

7 minut temu, bad behaviour napisał:

Najlepsze, że nie widziałam nigdy, żeby na przykład kleks stanął w jej obronie, gdy jest atakowana przez Gieńka i Salową

nie czytam waszych przepychanek. chcecie sie szarpac za wlosy to prosze, a najlepiej zapraszam bez  okrycia wirzchniego do kisielku

3 minuty temu, bad behaviour napisał:

No rozumiem - sypiam z takim, a ty piszesz o nim na forum 🙂 

o kim pisze? o lezaku? nvm z  kim tam sypiasz a z kim sie stołujesz, no weź

1 minutę temu, Ovidio Lopez napisał:

nie czytam waszych przepychanek. chcecie sie szarpac za wlosy to prosze, a najlepiej zapraszam bez  okrycia wirzchniego do kisielku

Jestem pewna, że czytasz wszystko co do przecinka, kleksiu. 

Przed chwilą, Ovidio Lopez napisał:

o kim pisze? o lezaku? nvm z  kim tam sypiasz a z kim sie stołujesz, no weź

Przypomnę ci, jak znowu zaczniesz oplotkowywać go z hejterkami i wyć niczym do księżyca, podczas gdy on nie zaszczyca cię postem (przynajmniej ja nie widziałam) 🙂 

4 minuty temu, Ovidio Lopez napisał:

Co ci elka zawinila? jest na forum najspokojniejsza i nie wadzi nikomu..was femcele triggeruje ze ją faceci lubio

Nic mi nie zawiniła. Wrecz ja lubie. Jakby była moja kolezanka wyslalabym ja na terapie pilnie 

to ze ktos jest najspokojniejszy to jest plus - dla postronnych na pewno. Ciekawe czy dla niej samej tez 

Przed chwilą, bad behaviour napisał:

Jestem pewna, że czytasz wszystko co do przecinka, kleksiu. 

za slownikiem Kopaliskiego, pewnosc femcela (lac. schizofrenia vulgaris) to urojenie powstale u osoby z duzymi potrzabami sexualnymi ktorych nie moze zrealizowac.

14 minut temu, Kocopoł napisał:

No ale powiedz co jest ciekawego w Wiesku którego sensem życia jest walidacja od Grażynki która pierwsza złapie go za ptaka i z tą będzie siedział nawet jak jej nienawidzi 😪

A są gdzieś udane związki i znasz takie ,bo wątpię na dłuższą metę . 😁

2 minuty temu, bad behaviour napisał:

Przypomnę ci, jak znowu zaczniesz oplotkowywać go z hejterkami i wyć niczym do księżyca, podczas gdy on nie zaszczyca cię postem (przynajmniej ja nie widziałam) 🙂 

o hju piszesz... o Gapciu😅😅  on sie mnie cyka, kiedys cos probowal mi wyjasnic ale sie obsral i uciekł. zresztą dawno go nie bylo na forum, pewnie sie kryje pod obcym nickiem by go nie wysmieli

9 minut temu, Ovidio Lopez napisał:

Mnie tez faceci lubio skoro już sie tak licytujemy mimo ze nie przebieram w słowach. Mam ten komfort sie nie płaszczyć za specjalnie a tez jakaś sympatie mieć (pomijam czy to jest dla mnie jakies istotne na kafeterii).

wmacniasz w niej postawę ze pick me girl jest Ok bo dla CIEBIE to jest korzyść, fajny kolega 

druga sprawa z tym byciem lubianym / miłym - bez urazy, ale łatwo być miłym dla każdego (i przez to w dużej mierze lubianym) gdy ulewasz sobie na privie obrabiając komuś dupke.

ciezej być bardziej szczerym i lubianym i miłym wciąż 😉

Edytowano przez miszluft

41 minut temu, Ovidio Lopez napisał:

bo doroslem..i dotarlo ze nie macie nic do zaoferowania ogarnietemu typowi. ja mam wszystko a jesli czegos nie mam to sie ogarne i zaraz juz mam. po co mi relacja z babą ktora jedyne co ma to wygląd?  

Nadal nie brzmisz jak seksualny zdobywca. No ale to juz każdy sobie żyje po swojemu.

Edytowano przez Śliwka w Polonezie
  • Haha 1

3 minuty temu, miszluft napisał:

Nic mi nie zawiniła. Wrecz ja lubie. Jakby była moja kolezanka wyslalabym ja na terapie pilnie 

to ze ktos jest najspokojniejszy to jest plus - dla postronnych na pewno. Ciekawe czy dla niej samej tez 

wy macie jakies żale ze ona ma swoje decyzje i robi co chce i lubi kogo chce. takze tak

2 minuty temu, Ovidio Lopez napisał:

o hju piszesz... o Gapciu😅😅  on sie mnie cyka, kiedys cos probowal mi wyjasnic ale sie obsral i uciekł. zresztą dawno go nie bylo na forum, pewnie sie kryje pod obcym nickiem by go nie wysmieli

Ty naprawdę jesteś albo wiecznie zjarany i już ci to ryje mózg albo jesteś zwyczajnie dość głupi. Po tym, co piszesz o na przykład polityce lub po twoich mitomaniach, kim to w życiu nie jesteś i wtopach na tym tle, zaczynam stawiać na drugie albo w sumie na oba. 

Edytowano przez bad behaviour

2 minuty temu, Get Out napisał:

A są gdzieś udane związki i znasz takie ,bo wątpię na dłuższą metę . 😁

Znam ale raczej się dystansują bo nie lubią syfu

1 minutę temu, Ovidio Lopez napisał:

Typ śpi na stojąco jakby nie czaił w ogóle że jest na spacerze z płaską która sie szczyci że nie musi pracować bo jest żywy bankomat. 😅

• Haha 1

1 minutę temu, Śliwka w Polonezie napisał:

Nadal nie brzmisz jak seksualny zdobywca.

chcesz bym brzmiał jak jakis alvaro habibi? a po co ci to? 😆 daj mi sobie spokojnie triggerowac lachoniki...to fajne jest, fajniusie

No ale to juz każdy sobie żyje po swojemu.

👍

Co to za sztuka nagle wazelinowac każdemu odpadkowi tutaj - myslisz, ze sie nie da? Zwłaszcza z tym poziomem dwulicowości i tępoty to masz za 5 minut atencję i ‚sympatie’ każdego tutaj.

dorosnij chłopie z ta argumentacja typu ‚lubienie’ na jakims zawszonym forum. 

Nie tylko faceci 🙂

Jedynie zasada że wspólny wróg jednoczy i nic odkrywczego. 😁

• Like 1

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się