Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...
Zaloguj si臋, aby obserwowa膰  
Go艣膰 mam pytanko

PREZENT NA KOMUNI臉

Polecane posty

Go艣膰 shimanko
hihawa? a co to za sklep? pierwsze s艂ysz臋... kto艣 kupowa艂? macie jakie艣 opinie o nim?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 shimanko
hihawa? a co to za sklep? pierwsze s艂ysz臋... kto艣 kupowa艂? macie jakie艣 opinie o nim?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 shimanko
hihawa.pl ? a co to za sklep? znacie jakie艣 opinie o nim? maj膮 du偶o ciekawych rzeczy...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 marcinxdmk
Mam na sprzeda偶 konsole nintendo wii w kt贸r膮 gra si臋 ruchami np: w tenisa itp. Jest to 艣wietny prezent na komunie !!! Dzieki tej grze dziecko gra w gry ale i tak jest to wysilek fizyczny i dzieki tej konsoli nie musimy martwic sie o dzieci ze np. siedza przed komputerem. Do konsoli daje ponad 50 gier i mase dodatkow ktore wyniosly mnie ponad 2500z艂. Cena jaka mnie interesuje to 1400z艂. Kontakt: mariusz2209@wp.pl

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 marcinxdmk
Mam na sprzeda偶 konsole nintendo wii w kt贸r膮 gra si臋 ruchami np: w tenisa itp. Jest to 艣wietny prezent na komunie !!! Dzieki tej grze dziecko gra w gry ale i tak jest to wysilek fizyczny i dzieki tej konsoli nie musimy martwic sie o dzieci ze np. siedza przed komputerem. Do konsoli daje ponad 50 gier i mase dodatkow ktore wyniosly mnie ponad 2500z艂. Cena jaka mnie interesuje to 1400z艂. Kontakt: mariusz2209@wp.pl

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Przed komuni膮
Szukam prezentu dla dziewczynki, kt贸ra ma ju偶 wi臋kszo艣膰 rzeczy : rower, rolki, kom贸rk臋 i zastanawiam si臋 nad kupnem pufy. Co my艣licie o tym pomy艣le , znalaz艂am fajne pufy na stronie http://www.spaziobello.pl/cakepufa-p-803.html

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 lekkowzburzona
moj maz jest chrzesnym,planowalismy kupic trampoline,ale rodzice poprosili o telewizor plaski dla dziecka,bo sasiedzi maja trampoline i nikt na niej nie skacze :O zaznaczam ze dziecko jest grubaskiem i rodzice wola dla dziecka telewizor zamiast troszke ruchu dla niego jestem lekko zszokowana

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 monika -_-
teraz ch艂opc贸w interesuj膮 badania itd. najlepiej kupi膰 wypasiony mikroskop

Udost臋pnij ten post

Ja r贸wnie偶 mia艂am problem z zakupem prezentu. Na pocz膮tku my艣la艂am o rowerze b膮d藕 jakiej艣 konsoli. Okaza艂o si臋 jednak, 偶e m贸j chrze艣niak posiada ju偶 rower, a konsola w sumie w og贸le go nie b臋dzie rozwija艂a. Znalaz艂am jednak ciekawy pomys艂 na prezent: tzn kursy z robotyki dla dzieci, kt贸re 艂膮cz膮 w sobie zabaw臋 i nauk臋. Mam nadziej臋, 偶e taka innowacyjna forma r贸wnie偶 spodoba si臋 mojemu chrze艣niakowi.;-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kochane mamusie
juz jest po pierwszej komuni sw.w tym roku napiszcie mi jakie prezenty dostawaly wasze pociechy gdyz m贸j chrzesnik ma za rok i niewiem co mu kupic lub ile wydac na prezent???????? myslalam o laptopie bo pieniadze dzieciaka nie zadowola napiszcie mi co o tym myslicie { jest to m贸j jedyny chrzesnik}

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Mama Jacusia
M贸j synu艣 dosta艂 teleskop Opticon, bo poprosi艂am o to jego matk臋 chrzestn膮. Jak si臋 teraz dziecko cieszy. On to jest ciekawy 艣wiata.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Edzia Edzia
Mam za rok Komuni臋, jestem Matk膮 Chrzestn膮. Teleskop Opticon to 艣wietny pomys艂 na prezent. Ju偶 wypatrzy艂am fajny i niedrogi w sklepie teleskop.pl Dzi臋ki za cenn膮 wskaz贸wk臋 :):):)

Udost臋pnij ten post

Jestem chrzestn膮, w maju komunia i ju偶 zaczynam si臋 zastanawia膰, co mog艂abym ofiarowa膰 mojemu chrze艣niakowi. Rower ju偶 ma, rolki te偶. Teraz najcz臋艣ciej daje sie pieni膮dze, ale ja pomy艣la艂am o innym rozwi膮zaniu. Zastanawiam si臋 nad za艂o偶eniem mu jakiej艣 ksi膮偶eczki oszcz臋dno艣ciowej i wp艂aceniu na ni膮 jakiej艣 sumki. Z pieni臋dzmi w kopercie r贸偶nie bywa - g艂贸wnie zale偶y od rodzic贸w, co z nimi zrobi膮, a tak b臋d臋 mia艂a pewno艣膰, 偶e kiedy艣, kiedy b臋dzie doros艂y te pieni膮dze mu si臋 przydadz膮. Sama jako dziecko mia艂am tak膮 ksi膮偶eczk臋 i uwa偶am, 偶e to 艣wietne rozwi膮zanie. Mo偶e nie ucieszy si臋 z tego tak jak by by艂a to jaka艣 gra, komputer czy zabawka, ale my艣l臋, 偶e w przysz艂o艣ci to doceni i na pewno mu si臋 te pieni膮dze przydadz膮. ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Powiem tak..
Prosz臋 ludzie nie dawajcie obraz贸w ani 偶adnych takich na komuni臋. Ka偶de dziecko czeka na ten dzie艅 nie tylko ze wzgl臋du na przyst膮pienia po raz pierwszy do sakramentu komunii 艣w, nie oszukujmy si臋 najspokojniejsze dziecko chcia艂o by dosta膰 jaki艣 sprz臋t u mnie w rodzinie jest to najcz臋艣ciej rower/telefon kom贸rkowy/zegarek/ aparat. Mo偶na kupi膰 co艣 religijnego jako dodatek do prezentu np obrazek lub biblie chocia偶 teraz jest tak 偶e bibli臋 to dzieci dostaj膮 na I spowiedzi lub komunii od ko艣cio艂a i obrazek pami膮tkowy tak偶e i medalik i r贸偶aniec i ksi膮偶eczk臋. Wi臋c nie pozostaje nic innego jak zakupienie jakiego艣 sprz臋tu ps Jeszcze mo偶na kupi膰 tak膮 pami膮tk臋 I komunii 艣wi臋tej a z ty艂u jest koperta i w ni膮 nale偶y w艂o偶y膰 Z艁

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 trala lala 22
艣wiat schodzi na psy

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 eaglider
A mo偶e co艣 takiego? Eaglider - sport to zabawa! EagLider to innowacyjne po艂膮czenie rozwoju fizycznego i zabawy. Stymuluje prac臋 ca艂ego cia艂a dostarczaj膮c przy tym emocji http://www.eaglider.pl/

Udost臋pnij ten post

Pi臋kna biblia lub album do zdj臋膰. Szczerze polecam pracowni臋 pimax z Koszalina www.pimax.eu Biblia z dedykacj膮 i w 艂adnym pude艂eczku, po prostu bajka! Album sk贸rzany jest r贸wnie dobr膮 pami膮tk膮, na pewno przetrwa wieki. Przecie偶 to Komunia 艢wi臋ta wi臋c dlaczego nie podarowa膰 prezentu, kt贸ry mo偶e nie teraz ale w przysz艂o艣ci dziecko na pewno doceni! Rower rozsypie si臋 i go wyrzucimy a taka biblia pozostanie z dzieckiem na zawsze!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Propozycje prezent贸w
Fajne prezenty: - cyfrowa ramka na zdj臋cia (od 200 z艂) - aparat fotograficzny (od 100 z艂) - luneta (od 300 z艂) - rower (od 500 z艂) - mikrowie偶a (od 150 z艂) - firmowy zegarek - np Casio (od 100 z艂) - mata do ta艅czenia (od 50 z艂) - ciekawe albumy (wg zainteresowa艅 dziecka - od 50 z艂) Dla bardziej zamo偶nych: - konsole z czujnikiem ruchu (od 1000 z艂) - rower full-suspension (amortyzowany - od 800 z艂) - laptopy, netbooki (od 1000 z艂) - telewizory LCD (od 1000 z艂)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dr_anwil
Jako ojciec chrzestny dziecka obok tzw. koperty zakupi艂em ksi膮偶k臋 i to jak膮 ksi膮偶k臋... Mysl臋. 偶e jako ciocia mo偶e by膰 sama ksi膮偶ka i koperta w miar臋 mo偶liwo艣ci... Prezentem, kt贸ry jednocze艣nie b臋dzie stanowi艂 doskona艂膮 pami膮tk臋 dla dziecka, jest ksi膮偶ka w kt贸rej m贸j chrze艣niak jest g艂贸wnym bohaterem, a odpowiedni tytu艂 tj. "ID臉 Z JEZUSEM PRZEZ 呕YCIE" i tre艣膰 ksi膮偶ki pasuje idealnie do uroczysto艣ci jak膮 jest Pierwsza Komunia 艢wi臋ta. Wi臋cej na ten temat znajdziecie na www.dreamproject.pl Mo偶ecie zobaczy膰 na youtube jak wygl膮daj膮 te ksi膮偶ki na filmie wideo. http://www.youtube.com/watch?v=FgZm3_dy-Mc Bardzo mi艂a i profesjonala obs艂uga... POLECAM

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Aniaaaaaaaaaaaa
polecam zajrze膰 na stron臋 hihawa.pl znajduje si臋 tu kilka propozycji prezent贸w dla komunist贸w :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 unaaa
ja w maju daj臋 chrze艣nicy na komuni臋 z艂ote kolczyki i 500 z艂oty.Nie mam pomys艂u i id臋 na 艂atwizn臋

Udost臋pnij ten post

I ja mam ten problem-co tu kupic chrzesniakowi...Chlopak w wieku 8 lat ma juz swojego laptopa!! A my kasa nie smierdzimy,wiec nie wydam 500 zl na komunie!! NApewno kupie cos w dewocjonalich, bo to ma byc pamiatka na zawsze! I zastanawiam sie nad jakims multimedialnym kursem angielskiego,czy ksaizce, moze jakas gra(nie komputerowa). Rzecz, ktor膮 sie pobawi i tez go czegos nauczy...Tylko nie wiem czego szukac,nie mam tropu...:( pomozecie?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pomaranczaa
A ja mam problem bo mam chrzesniaczke kt贸ra ma komunie w maju i dodatkowo jej siostra w ten sam dzien bedzie mia艂a komunie po艂膮czon膮 z ni膮. I nie wiem jak mam zrobi膰 z opcj膮 prezentu ? Mam jedna chrzesniaczk臋 a komunie dwie. Kazda z dziewczynek ma swoich chrzestnych. Prezent dla chrze艣nicy a drugiej niC ? bez sensu. Z kolei dla chrzesniaczki wi臋kszy prezent a drugi mniejszy ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mateuszk14
Mo偶e to wydawa膰 si臋 w dzisiejszych czasach techniki i multimedi贸w troch臋 banalne, ale ja sam za 3,5 tygodnia mam komuni臋 brata, i ju偶 mam prezent. Karta z 偶yczeniami, album - pami膮tka i ksi膮偶ka o 偶yciu Jezusa w wersji polsko-angielskiej. Karta - 2,50 Album - 9,90 Ksi膮偶ka - 35 Razem 47,40 + dow贸z gratis Edycja 艣w. Paw艂a edycja.pl Czy to chrzestniak, czy szwagier czy B贸g wie kto napewno sie ucieszy, ale do ksi膮偶ki i albumu musi by dedykacja =) 50 z艂 i to nieca艂e, a rado艣膰 w 100 %. Przy okazji 偶ycz臋 Waszym chrzestniakom itd. wielu 艁ask Bo偶ych p艂yn膮cych od Jezusa Pozdrawiam mateuszk14

Udost臋pnij ten post

B膮d藕 aktywny! Zaloguj si臋 lub utw贸rz konto

Tylko zarejestrowani u偶ytkownicy mog膮 komentowa膰 zawarto艣膰 tej strony

Utw贸rz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj si臋

Posiadasz w艂asne konto? U偶yj go!

Zaloguj si臋
Zaloguj si臋, aby obserwowa膰