Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość darsa

chrzciny

Polecane posty

Gość darsa

poradzcie co mozna kupic dziecku na chrzciny oprocz jakich albumow i tzw pamiatek

mozesz kupic cos co bedzie pamiątką ale niekoniecznie musi to byc cos na czas poniemowlęcy czy tam niemowlecy ja np. jak bylam mala to na chrzciny dostalam zloty piersionek z czerwonym rubinowym motylkiem co prawda problem w tym ze nie lubie zlota tylko srebro tak wiec piercionek nosi moja matka;) mozesz kupic jakies zloto z graweracją na odwrocie np. lancuszek z wisiorkiem na ktorym jest wygrawerowane \" w dniu chrzcin na pamiątke...XXXX \"

Jeżeli chcesz kupić dziecku: załuż rachunek oszczędnościowy i wpłacaj na niego maluśkie kwoty, które urosną w gigantyczną kasiorę, której po ukończeniu osiemnastego roku zycia nie ujrzy na oczy, bo mu jej nie dasz. Jeżeli to dla rozkapryszonych ocząt młodych rodziców: kup wino, DVD i daj parę tysięcy z dedykacją, która wyląduje w psim pysku, który wywróci kubeł na śmieci dopierając się do pudełka od Delmy.

Gość darsa
Mortifer o co ci chodzi? Jakie wino itp. Ja chce kupic dziecku cos na pamiatke i nie ma byc to ani dla rodzicow, ani za miliony CDRW dzieki za propozycje kto jeszcze cos podsunie? Mysle, ze bizuterie, lancuszki, pierscionki itp dadza dziadkowie, wiec moze cos innego?

Gość zsdasda
Mortiferowi powinni byli kupic slownik

Gość prosze o jeszcze propozycji

Gość mam ten sam problem
moze jakies ubranko

Gość mada...
U mnie jest taki sam problem i po prostu nie mam pomysłu, co kupić małej... Pomocy.

Gość czcionka
ja kupiłam ostanio maleńkie złote kolczyki i konika na biegunach:) wszyscy zachwyceni:)

Gość krzesny Matyldy
konto jej zalóz.

Byłam ostatnio na chrzcinach. Sama dałam srebrny smoczek z wygrawerowanymi danymi maluszka (data ur, waga, cm i imię). Chrzestny dał złoty łańcuszek z medalikiem Chrystusa i książeczkę pamiątkę gdzie trzeba wpisać dane dziecka, pierwszy ząbek itp.itd. Chrzestna dała 700 zł, babcia dała takie krzesło wysokie do siedzenia ze stiliczkiem z firmy chicco chyba (kolo 600 zł chyba) Reszta gości dała pieniądze. A dzieci ktore przyszly dały \"prezenty od serca\" czyli wybrały jakieś swoje zabawki i zapakowały taśmą izolacyjną ;) i w papier.

Moim zdaniem, jeśli chcesz kupić coś dużego, zapytaj rodziców dziecka, na pewno jest coś, czego potrzebują. Jeśli ma to być mały prezent, pamiątka, to może jakiś aniolek do powieszenia nad łóżeczkiem?(Zawsze możesz kilka zł. ewentualnie włożyć do koperty, na pewnie przyda się im - rodzicom teraz, albo podczas wychowawczego :-) ) Pomysł z koniem na biegunach jest super. Podobają mi się też huśtawki pokojowe składane.

Gość 1234566
co na prezent na chrzciny dla chłopca, a moze kasa, ale ile???