Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość diamentka19

po jakim czasie chodzenia z chłopakiem przespaliście sie z nim?

Polecane posty

Gość do poprzedniczki
może większość nie zna słowa szacunek i myśli czymś innym niż mózg... ALE są tacy którzy potrafią poczekać.. i czekają, inaczej już dawno by nie byli z dziewczynami, które zgadzają się na seks po paru miesiącach. WIDOS|CZNIE NIE KRĘCĄ ICH TAKIE LASKI JAK TY KTÓRE DAJĄ SIĘ KAŻDEMU. TAK SAMO JAK UZYWANE RZECZY SĄ GORSZE OD TYCH NOWYCH. POWODZENIA W ŻYCIU NAPALONA KOLEŻANKO. A jezeli piszesz prawde to radze idz na badania. Pewnie masz już mnóstwo chorób a chyba nie chcesz zarażać nimi niewinnych chłopców.

Gość A ja tak....
Koleżanka to chyba z Ciemnmogrodu i nie wie, że wynaleziono coś takiego jak prezerwatywy :D (to propos tych chorób) Za zdzirę się nigdy nie uważałam, po prostu lubię seks, nawet jednorazowy, dla mnie najważniejsze jest pożądanie bo tylko ono daje mi totalny odlot. Kobiety są zbyt schematyczne jeśli seks to musi być miłość. Wyjdzcie wreszcie z tych ramek i zacznijcie myśleć jak faceci do seksu potrzebne jest pożądanie, a miłość to zupełnie inna kwestia życia. Ale może jak będziecie mieć tyle lat co ja to to zrozumiecie. :D :D :D

Gość A ja tak....
P. S. Może używane rzeczy są gorsze od nowych, ale wytłumacz mi dlaczego 60% naszego narodu ubiera się w lumpeksach, a 90% jeździ używanymi autami??? Widzisz z facetami jest podobnie ;)

Gość chyba nie ma reguly
bo ja spalam ze swoim facetem po 1,5 roku bycia razem. a jestesmy juz 10 i planujemy slub :))

po ok 1,5 - 2 miesiacach a znalismy sie wczesniej rok :) nie zaluje, niedawno obchodzilismy cos o czym mozna poczytac w mojej stopce :D

Gość Rosasita
im jest sie starszym mam wrazenie że znacznie szybciej dochodzi do karmy cielesnej, bo to nie jest jakies wyczekiwanie okreslonej daty....czujesz dana chwile, wiesz ze to ten moment po prostu płyniesz sobie z własnym facetem i niewzne czy na pierwszym spotkaniu czy po 3 latach

Do łożeczka,żeby się przytulać-po tygodniu bycia razem.Ale znaliśmy się rok.Co do samego seksu rozumianego jako stosunek :)) to p 3 m-cach.

Gość A ja ......
Ja majac 22 lata byłasm dziewica i oddasłam sie mezczyznie po 4 miesiacach... myslałam ze to ten jedyny, po roku czasu mnie zostawił .... dupek jeden ! żałuje ze tak szybko mu sie oddałam !!!!!!!

Gość ona lll
Ja z moim chłopakiem chodziłam zaledwie tydzień kiedy wyznał mi miłość i zrobiliśmy to pierwszy raz (on był moim pierwszym). Kochamy się nadal a to już trwa dłuższy czas ;)

Gość outmylife
po 3 miesiacach jestesmy dalej juz 5 rok nie dlugo bierzmy slub :D

no to u mnie tak: krecilismy ze soba ponad rok, uwazani przez innych za pare bylismy jakies pol roku, potem oficjalnie zaczelismy byc razem (po slowie tzw) i do lozka po 8 miesiacach od tego oficjalnego rozpoczecia bycia para

ło to wyglada na to ze na tym temacie pobilam rekord jakis :D tutaj wszystkie max po 3 miesiacach a ja po roku :D

Gość ggfdgdgdgd
w pierwszym dniu bycia ze soba,jestesmy dlugo juz razem,w nastepnym roku slub

i jeszcze zapomnialam dodac ze mialam prawie 19 lat, on byl moim pierwszym ja jego pierwsza i jestesmy ze soba dalej