Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość juz nie wiem o co chodzi

chyba mnie wystawil...

Polecane posty

mielismy dzis miec randke,wyrwalam go z internetu,fajny sie wydawal,mielismy sie jakos wieczorem spotkac,napisalam mu maila z moja komorka,kurde odzywa sie na razie... co mam o tym myslec,odezwie sie?...jeszcze wieczora nie ma...co robic,nie mam jego komory:( shit!

Gość jesli sie nie odzewie
to go OLEJ! chyba nie bedziesz sie przejmowac jakims dupkiem z neta. lepiej zeby sie nie odezwał niz miałabys isc na spotkanie a on by nie przyszedł - to chyba gorsze.

Świat przedszkolaka jest przeraźliwie realny :O A'propos komóry, jak usłyszysz komórkę skoro mu ją posłałaś?

masz racje,jak nie da znac to go zleje,nagorsze jest to,ze juz sie "zrobilam" ,kupilam nawet zajebiste ciuchy,kurde,musze mu sie pokazac dzis! mam nadzieje ze wejdzie do neta i mi napisze sms.kurde,jestem zla na siebie ze mu szybciej numeru nie dalam,,,q.... juz myslalam,ze wiosna idzie,nowa milosc na horyzoncie a tu dupa... w ciagu godziny sie wszystko wyjasni....

chyba sfiksuje zaraz....

Gość majowalutowa
byl tak przerazony ze nie przylazl, albo jemu tak dzolchy robily, ale teraz widiz ze mogly mysec to co on - kurcze a moze sie niespodobam.. co za glupota napewno, jak to ludzie kochaja sobie klody pod nogi a co grosza milosc sami dawac, potem cierpia co serce sie odzywa i tak ida na spotkanie a potem mowia, ale mysmy glupi byli po co bylo tyleee czekac:)))

Gość elvie vel elviątko
znajdz innego:) godnego numeru:)

Gość Może napisz jakie
to sa "zajebiste ciuchy" bo nie wiem Robi :-D

Gość Umowilaś się z facetem ...
i juz od rana przebierasz nogami ?