Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alicjjjaaa

prezent na roczek

Polecane posty

Gość alicjjjaaa

co kupić rocznemu dziecku na roczek ? za ok. 100 zł.

Gość rowerek
jeździk klocki, np. clemny ( miękkie) huśtawka grająca zabawka, np.traktorek ze zwierzętami szałowy ciuch+ książeczka

Zależy czy to dziewczynka czu chłopczyk. Może to być wózek dla lalki, samochód-jeździk, rowerek, basen taki do ogrodu,huśtawka. To mi przyszło do głowy. Wejdź na allegro może tam coś znajdziesz

Synek dostał wywrotkę i klocki Fisher Price. Zabawka czadowa, choć dość głośna. Ja proponuję zestaw klocków - prezent dość uniwersalny...

Gość Wanka
Ja dla dziewczynki kupiłam złote kolczyki.

Gość jakieś zabawki
Dziecko w tym wieku potrzebuje zabawek. Ja zazwyczaj kupuję klocki i dzieciak jest zadowolony, a i mama szczęśliwa bo ma chwilę spokoju.

ja polecam rowerek na pewno skorzysta taki plastikowy z rączka , do tego tam sa wmontowane muzyczki i dziecko ma duzo atrakcji.na razie będą rodzice wozic,a za rok samo dziecko bedzie jedzic.moja córcia ma 2latka i sama jeździ huśtawkę wolno stojaca odradzam bo one sa do 10kg,i potem sie chwięją,to jest dobre do 1 roku. jak dziewczynka to lalka ,wózekitd jak chlopiec fajny samochód

Gość alicjjjaaa
dzięki serdeczne za rady, na pewno coś już wybiorę, choć przyznam ze chyba rowerek to super pomysł dziękuję

Polecam bardzo fajne autko grające. Ma do wyboru mnóstwo melodyjek a także kilkanaście kolorowych światełek. Wyposażony jest w otwierany bagażnik, do którego dziecko chowa swoje skarby. Produkt dostępny jest na CoZaCena – www.cozacena.pl w niskiej cenie. Polecam bardzo gorąco.