Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kotwicka anna

on Turek, ja Polaka

Polecane posty

Gość kiz88
wiesz co ja mysle ze toby bylo lepiej jakby on do Ciebie niz ty do niego jak juz mozesz ich powoli na to przygotowac podejrzewam ze masz mlodych rodzicow bo TY tez mlodziutka jestes ale nie spiesz sie dasz sobie rade ja mysle ze latwiej z tym zaproszeniem jak o wize sie sie wystarac idz do urzedu wojewodzkiego w swoim miescie i podptaj jak to jest ' ktopyta nie bladzi' powodzenia

no młodych to może i tak ale oni maja takie do turków straszne nastawienie ...Ale podejrzewają coś , ze mi się oni podobaja hehe ... ale to nie bd dziwnie wyglądać jak pójde sama lub z psiółą do urzędu ??-to tak dziwnie ..A z mama lub tata napewno narazie nie chcę jeszcze iść .. Coś tu umilkło nie ? Canim miała wpaść dziś na foru m..Może bd póżniej

Gość kiz88
bo ja wiem czy dziwnie przeciez zapytac kazdy moze nic zlego nie robisz przeciez i tak Cie tam nie znaja a przeciez nigdzie sie lepiej nie dowiesz jak tam

Gość kiz88
cos tutaj cicho gdzie sie podzialyscie??

Gość sprawiedliwa
faktycznie cos tu ucichlo... chyba dlatego ze nastala godzina msn:D

własnie gdzi Wy laski ? ostatnio nie moglam nad odpisywaniem nadążyć a teraz co to ? Turk Kizi : tak chce żeby przyjechał wkońcu za jakiś czas ...:D On ma 18 latek

Gość sprawiedliwa
i jakos nikt nas ostatnio nie obraza, nie wyzywa...

No i very good : d Ja pisze z kotkiem.... :* Az miło na tym forum tyle zeby jeszcze więcej osób było

Gość kiz88
a byl tutaj dzisiaj taki ktos co powiedzial ze turcy to brudasy itd.

Witam ;) Hmm widze ze cos tu ucichlo :P Wczoraj nie moglam sie odezwac..bo moj zrobil mi niespodzianke i zabral mnie po pracy do wspanialej miejscowosci. Wynajol hotel, bylismy na super kolacji, potem tanczylismy, duuzzzooo gadalismy...bylo swietnie.:) Ale...on zaczol na temat dzieci. Mowil ze mnie ponad wszystko kocha i ze chcialalby mniec ponad wszystko dziecko... to bylo troche dla mnie male zaskoczenie. Kurde sama nie wiem co myslec. Dla mnie to wszystko za szybko sie dzieje..masakra.. a co tam u was???

Nie kiz8 : jego nie było ...bo NAs on nie obchodzi nie ? hehe Dla NAs są negatywne osoby niewidoczne

o hey Canim ! JA gadam ze swoim skarbem teraz ...:D A ile Wy sie znacie?

Gość b ncccccccccc
Edunia co będzie

Edyunia dopiero 9 miesiecy a 5 jestesmy razem...powiedzialam mu to ze za szybko to wszystko. On mowi ze byl w 4letnim zwiazku i nie chcial dziecka a teraz wie i czuje ze ja jestem ta jedyna i ze jego rodzice mnie tez uwielbiaja...i tylko ze mna chce sobie zycie ulozyc... apo co czekac kilka lat...odkladac pieniadze jak i tak sie nic nie zmieni....

Gość b ncccccccccc
no bo wstydze sie ze jeste nie obrzezany wsród rowiesnikow

Gość sarisin
właśnie, godzina msn:D łącza polsko - tureckie się przegrzewają :D

Gość sprawiedliwa
Canim to pewnie najpierw slub;) ale dziecko to powazna sprawa...

Gość sprawiedliwa
jak ja sobie pomysle to mnie az ciarki przechodza... jaki jezyk? co z religia? rodzina? gdzie babcie ciocie rodzina moja i jego? gdzie mieszkac?........ ciezka sprawa

sprawiedliwa ale on mnie tak zszokowal ....ze mowe mi odjelo..tlumaczylam mu ze to za wczesnie na takie rozmowy. A on ze nigdy nie byl tak pewny jak teraz i ze ludzie czekaja kilka lat i tak potem nie sa szczesliwi..itd. jak juz takie cos mowi to napewno bedzie chcial sie oswiadczyc ... a ja nie wiem jak mam zaaregowac ;( KOCHAM GO ale to poprostu za wczesnie...

No to masakra!.... ja jestem z nim narazie na odległość...a jak sobie wyobraże tak naprawde być z turkiem ...to eH ;/ .. A tobie Canim i Twojemu religia itp nie przeszkadza

Gość b ncccccccccc
Edunia myslisz ze nie wstyd????????

Gość sprawiedliwa
no wlasnie, z drugiej strony to jestescie razem to normalne ze mysli o przyszlosci Waszej wspolnej i o dziecku... to dobrze:):):)

Canim : Musisz z nim poważnie pogadać jezeli On Ciebie naprawde bardzo kocha to zrozumie to ...ze potrzebujesz czasu ...