Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kotwicka anna

on Turek, ja Polaka

Polecane posty

Hmm nie wogole nie!!! on nie jest tak wierzacy. On mowi ze karzdy dla siebie powinien sobie w sercu wyznaczyc jakies zakazy itd. Powiedzial ze jakbysmy mnieli dziecko to jedyne co on by chcial to zeby nie jadlo miesa ze swini. Gdyz to nie zdrowe itd. ze tu nie ma nic wspolnego z religia bo jego rodzice jedza normalnie... a chrzest moze normalnie mniec tylko potem zeby samo wybralo jaka religie bedzie chcialo przyjac..

Gość b ncccccccccc
ale rowiesnicy obrzezani

Ej kolego .. poczytaj w internecie na temat obrzezania a nie truj Nam tutaj dupy .. skad mamy wiedziec jak to wszystko wyglada.. who cares??

Ja wiem....ale same byscie byli zaskoczeni na moim miejscu...

Gość kiz88
canim mi sie moj po takim czasie oswiadczyl i przyjelam a tez mnie zaskoczyl z nog zwalil poprostu ale oswiadczyny to nie wesele

Gość b ncccccccccc
Ale po co zrywać?

kiz88 ja wiem ...ale jak ja mu powiedzialam ze to za wczesnie..to on: no tak kochanie przeciez ja nie mowie ze taraz ale za 2, 3 miesiace moglabys tabl. odlozyc..

O właśnie ...:D Ale ze za 3 miesiące odłozyć NIE, no dla mnie to też by było zawcześnie na dziecko O WIELE ! hehe

Gość kiz88
canim zrob jak czujesz a co do dziecka to i tak fajnie by bylo po slubie pobyc sobie troche tak na luzie a dziecko wam nie ucieknie a tak wogule to ile Ty masz lat????ile on???

z 2 strony też się mu nie dziwię bo ma 32 lata tak ? Najwyzszy czas :D

no wlasnie tak na luzie...troche cos przezyc razem a nie od razu dziecko...ja mam 23 on 32(ale odrazu mowie ze nie wyglada na tyle :) )

Gość b ncccccccccc
ja mam 22 ale nie mam dziewczyny? bo nie jestem obrzezany?

Gość b ncccccccccc
a chcialbym miec dziecko

Gość kiz88
no wiesz ja Ciebie rozumiem jego tez sadzac po wieku ale to Ty masz miec brzuszek 9miesiecy i sie meczyc przy porodzie wiec decyzja w 100% jest Twoja

JA kocham dzieci ponad wszystko. I maze zeby zalozyc rodzine ,mniec dziecko, pozatym kocham go. No ale nie odrazu..pomalu..chce to cos jeszcze przezyc w zyciu. Bedzie musil to zrozumiec. Tylko on zaraz powie ze jak tak mowie to nie jestem pewna swoich uczuc...Oni zaraz wszysrtko biora do siebie

Ja tam bym się nie śpieszyla Canim :* :D Bd dobrze ! Jesteśmy z toba heheheh

Gość b ncccccccccc
Edunia co robić?

Gość kiz88
wiesz co canim jak to wytlumaczysz to zrozumie to jest decyzja na cale zycie dzieci szybko rosna ja tez bym chciala jakbym wiedziala ze zawsze bedzie male a my jeszcze mlode na to trzeba by cos fajnego pzrezyc jeszcze a nie odrazu pieluchy powodzenia

kiz 88: w 100 % sie zgadzam .. ja to wogóle nie mysle oczywiscie o tym ...hehe :D Wlasnie skonczylam gadac z Askimkiem mym :* :d

Gość b ncccccccccc
Edunia jestem załamany

Ja mu tlumaczylam... on ze mnie rozumie w 1000% i ze sam tego nie ruzumie ..ale marzy o dziecku ze mna ... powiedzialam ze ja tez.ale nie teraz. i zeby sobie to jeszcze raz przemyslal to napewno mnie zrozumie.:P

Gość sprawiedliwa
Canim ciezka decyzja Cie czeka, ale dziecko to nie koniec swiata, to przeciez nie kula u nogi...

Gość b ncccccccccc
Ja mam imię prawdziwe ArtEs

heh Ależ On musi Ciebie kochać mocno.... No laski nie wiem co dzis nas tak mało co ?:D

ta supeer noi ? ? ej co Ty sie mnie tak wypytujesz Co ja turczynka jestem ? heh ;d