Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kotwicka anna

on Turek, ja Polaka

Polecane posty

Gość calibre7
Pozdrawiam Cie peniorki! :))

Gość Turk.Kizi
No Sibelle nasza wiodąca kretynko daj głos no chyba że bawicie się (z ukochanym :))) w wiązanie rąk i kneblowanie ust waszą ulubioną zabawę z czasów gdy poznał cię jak każdy turek każdą głupią polkę w niemieckim domu publicznym

nie nie z mężem bo mój mąż w turcji a ja tu :/ justyś- mnie nie przekonałaś, jesteś ciągle tak naprawde dzieckiem i nie wiesz w co sie pakujesz. ale pakuj sie, tylko uważaj żeby ten \'związek\' nie przerodził sie przypadkiem w udowadnianie wszystkim dookoła że jednak dasz rade 4 lata bez niego. a jakie to studia 4 letnie? magisterskie? jazze- czyli to koniec waszego związku? on sie podda woli rodziców?

jestem dzisiaj zła jak cholera :/ ostatnio tylko i wyłącznie myśle o tym jak jest źle, im dłużej jestem tu w Polsce, wśród moich znajomych tym bardziej czuje że marnuje czas :/ oni wszyscy studiują a ja co? nawet nie pracuje :/ ja wiem, że mam dużo, ale te studia mnie tak bolą ostatnio :/

Sibelle , bedzie dobrze.. zobaczysz przeleci .. wiem jak sie czujesz.. bo zawsze z mezem a teraz Go nie ma.. ale dobrze Wam to zrobi .. ;) nawet sie nie obejrzysz a znow bedziecie razem;)

Gość Turk.Kizi
zobaczysz przeleci ty tutaj a on tam wszystko przeleci :))))))))) podkręć tempo sibelka bo już tylko torchę brakuje by ten topik miał 200 stron

Gość bndkgdldld
A czemu Turków się obrzeza????????

teraz to ja nie myśle o Nim tylko jestem coraz bardziej zła na te studia :/ zdałam mature bardzo dobrze, dostałam sie na dzienne studia i zrezygnowałam zanim wogóle sie zaczął rok akademicki :/ bo odrazu założyłam że mi sie ten kierunek nie spodoba i wybrałam go przez pomyłke :/ zresztą już wtedy mąż sie był pojawił :/

Gość OnlyTarget
Interesuje mnie pozycja spoleczna Polek w DE...czasy na zloty lancuszek i Audi juz mamy za soba,a jednak ...jednak cos z tych zamierzchlych przekonan pozostalo Jakie macie doswiadczenia?

Gość bndkgdldld
A czemu Turków sie obrzeza?

Gość bndkgdldld
ale po co śie ich obrzeza to musi ich bolec?

quzwa to jest forum o zwiazkach a moze bazar bo jak tak to prosimy w piatki jeszcze lepiej bo komus sie ubzdurał temacik rodem z klinki przepraszamy my nie opieka medyczna dajcieże wreszcie spokój z tymi pytaniami ileż można??????

Gość bndkgdldld
Ale powiedcie czy taki mały Turek to go boli jak go obrzezają? w jakim wieku?

ja nie wiem, ten temat przyciąga frustratów, dewiantów i debili jak magnes :/ ale ja jestem dzisiaj wściekła, już druga paczka fajek niedługo będzie pusta :/

Gość Turk.Kizi
na tureckiej dyskotece wziął mnie ciapaty do tańca, a potem zaprosił na drinka

Gość sibellleee
Wypaliłam całą lufę fajek, jak stąd do Izmiru, a go nie ma!!! Pewnie znów zalicza farbowane blond turczynki jak mnie nie ma, ja pierd... ide po fajki!!

sibelll ja tez mam dzisiaj chandre wiec jestem z Toba ;-))))) ale ćwoki masakra ludzie wy nie macie nic lepszego do roboty znajdzcie sobie forum na waszym poziomie wypad stad!!!!

Gość OnlyTarget
Nie znoszę Turków - osobiscie niczym mi nie zalezli ale po prostu denerwujace jest jak w obcym kraju zachowuja sie tak, ze ci ktorzy sa normalnie obywatelami, mieszka ja i pracuja uczciwie wieczorami boja sie wyjsc we wlasnym miescie. Przedstawialam juz wczesniej sytuacje, ze czesc z nich jest bez pozwolenia na pobyt i po prostu zyje z kradziezy, handlu narkotykami i prostytucji. Co jakis czas przylapuja jakiegos co probowal zenic sie dla papierow i mniej wiecej wlasnie tak to wyglada. Ogolnie sa strasznie uporczywi bo zaczepiaja na chama i wlasnie najczestsze pytania to "are you polish or russian or ukraina". W Polsce to jeszcze pikus, ale znajoma co jest w niemczech czyli DE to na kazdym kroku slyszy takie pytania. Po prostu od razu widac za kogo nas maja. Raz taki jeden na stacji na caly glos krzyczal za mna polskie przeklenstwa. Mile to nie było :(