Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kotwicka anna

on Turek, ja Polaka

Polecane posty

nie, nie rozmawiałam poprostu wybrałam rozwód :] jasne że rozmawiałam. on do polski nie przyjedzie a związku na odległość ja nie zaakceptuje. nie zaakceptuje też życia które mnie czeka później u jego boku, nawet z tytułem magistra będzie to samo, nuda i siedzenie w domu w obcym kraju, na dodatek co pare miesięcy w innym obcym kraju :/ dopóki za nim latałam jak pies było ok i dla mnie i dla niego, ale jak zaczęłam myśleć o sobie to sie posypało

Gość Justyś1990
Nie mówie tego z czystej wrodzonej złośliwości...ale Sibellle...czy to nie Ty mi mówiłaś "przed chwilą" że a)nie dam sobie rady w szkole bo mimo niezłych ocen za glupia na to jestem b)ten mój śmieszny związek i tak sie rozleci?? (wiem wiem że nie tymi słowami ale znaczenie właśnie takie)....jak ja moge traktować poważnie kogoś kto (o ile dobrze pamietam) zarecza sie po miesiacu znajomosci, chwile potem wychodzi za mąż, zaraz po liceum, nie idzie na studia mimo ze sie na nie dostaje bo Jej sie "odwidza" kierunek i postanawia zostac szczesliwa mężatką, a po jakims czasie, podczas wydawaloby sie faktycznie udanego małżeństwa, z dnia na dzień zmienia zdanie że, "NIE NIE NO ZARAZ PRZECIEZ JA CHCE SIE UCZYC, NIE WAZNE W SUMIE JAK I CZEGO, ALE JUZ TERAZ NATYCHMIAST I TU W POLSCE A Z NIM SIE MUSZE ROZWIESC W TEJ CHWILI BO....BO NAPEWNO SIE NIE UDA" nic kompletnie juz z tego nie rozumiem,,,,NIC!!! może mnie ktos oświecić? czy tylko dla mnie jest o takie dziwne i niezrozumiale? przepraszam jeśli zbyt drastycznie sie wyrażam, ale nic innego mi qw tej chwili o głowy nie przyszło...:(

Gość Justyś1990
przepraszam. ostatni post Sibelle nawet do mnie dotarł...i cofam wszystko wcześniejsze...

justyś ja Ci niczego nie odradzałam, ja tylko mówie że Twój związek nie przetrwa. i ja nie potrzebuje rad od 17latki, bez urazy. i nie wylewaj swojej goryczy na mnie, jestem z całą pewnością bardziej poważna od Ciebie. w zasadzie nie rozumiem co ma na celu Twój post? chciałaś mnie obrazić, ośmieszyć? czy pokazać że moja decyzja jest absurdalna? 3 lata temu rzuciłam dla niego wszystko, i nie żałuje. przez długi czas wmawiałam sobie że jest ok, że jesteśmy szczęśliwi, że tego właśnie chce. ale teraz dopiero dostrzegłam że chce czegoś innego, że to życie już mi nie wystarcza i tak naprawde nigdy nie wystarczało, byłam zagubiona w obcych krajach i tylko on był ciągle ten sam więc czegoś sie musiałam trzymać. tak naprawde to forum pomagało mi, pisałam o samych zaletach tego związku, idealizowałam go, żeby w to uwierzyć i na nowo uwierzyć w naszą miłość. nie udało sie, zamiast tego uwierzyłam w siebie. starałam sie być szczęśliwą mężatką, wmawiałam sobie że jestem, ale tak naprawde nigdy nie byłam. ta decyzja jest rozsądna, przemyślana i zdania nie zmienie

Gość zona dla zuchwalych
niezla wkretka sibelllle :]

Gość Justyś1990
Dobrze, dobrze juz wszystko rozumiem, z resztą przyznałam to zanim odpisałaś... i wiesz...jeżeli ja mam 18...a Ty mówisz o 3 latach temu...to znowu taka przepaść nas nie dzieli... to co myślisz Ty o mnie czy ja o Tobie wynika tylko z tego co piszemy na forum więc nie jest to zbyt dogłębne poznanie siebie nawzajem...stąd moja pewnie masz racje, pewnie błędna opinia. jak sama powiedziałaś nie pisałaś na nim dokładnie TAK JAK JEST nie masz z reszta obowiazku takiego,,,wiec moze i ja nie wiem JAK JEST. ale to chyba akurat dośc oczywiste...

między mężczyzną a kobietą nigdy nie wiadomo jak jest. w każdym razie ja wiem jak jest w mojej głowie, 3 lata na tej karuzeli mi wystarczą, teraz moge wysiąść i zacząć żyć...

Gość zona dla zuchwalych
to po co pieprzylas te swoje gadki jak to cudownie byc z turkiem,poswiecic sie dla drugiej osoby itp itd ....ogarnij sie dziewczyno,bo dla mnie wszystko ,to co pisalas wczesniej to jedna wielka sciemaaaaaaa...no ale to przeciez forum anonimowe...wszystko mozna napisac ... i to moj ostatni post rowniez

Gość hehehheheheee
to widze ze wiecej lasek ma tu rozdwojenie jazni....... super

Gość eduuardo
no sibelka drugi dzień z rzędu szacun za nowe spojrzenie głównie na siebie (bo studia nie oszukujmy się są głównie trampoliną do czegoś choć z autopsji wiem że człowiek sam siebie bardziej docenia tym bardziej jeśli wybrał kierunek który go interesuje a nie taki który przyniesie tylko kasę)

Gość sprawiedliwa
szkoda ze tego wczesniej nie uzgodniliscie... to dobrze ze myslisz o sobie, lepiej pozno niz wcale ja wlasnie jestem taka mala egoistka:P i nigdy nie moglabym sie tak poswiecic i rzucic wszystkiego dla kogos jesli uwazasz ze tak bedzie lepiej dla Ciebie, to ja zycze Ci powodzenia

Gość hehehheheheee
czuje sie normalnie oszukana przez ta dwulicowa babe

zauważyłam że jak pojawiają sie te różne dziwne osobniki spamujące forum bzdurami, nigdy nie ma zony. zbieg okoliczności?

Gość sprawiedliwa
hahaha co za bunt na forum:D mialam na mysli, ze mogliscie wczesniej porozmawiac na ten temat ze Ty chcesz studiowac i pracowac, moze wtedy to wszystko wygladaloby inaczej ale nie ma co gdybac, jest jak jest po prostu mysle ze rozwod to jednak jest przykre doswiadczenie...

Gość hehehheheheee
studia wykluczaja zwiazek? dziewczyno powiedz ze przestalas go kochac albo ze cos bylo nie tak, a nie szukasz sobie usprawiedliwienia

Oh Sibelle, szkoda ze taak sie to skonczylo :(:( Mam nadzieje,ze nie bedziesz zalowala decyzji.. wiesz co robisz .. i ze bedziesz szczesliwa !! DZIEKUJE CI ZA WSZYSTKO I POWODZENIA ;-( Smutno tutaj bedzie bez Ciebie xxx

Gość hjygbvfgjgcgfdx
smutno? klamczuchom mowimy stanowcze nie!!!!!!!!!!!!!

Gość ggggggggggggg
Turk Kizi głupi kurwiszonie daj głos bo tęsknie za twą intelektualną próżnią

Gość ihoo
Oh widze, ze milosc kwitnie .. haha .. co sie stalo ? juz to forum nie istnieje ? juz koniec z TURKAMI ??

Gość ggggggggggggg
Edunia nie wtrącaj się jak się dorośli kłócą :))) Turk Kizi - powiedz szczerze masz fioła na punkcie powiedzmy "brunatnych" facetów po tym jak cię w dzieciństwie puknął ksiądz na religii a może tatuś był na bakier z higieną ale za to skory do córusi kizusi turkusi :)))

Gość ggggggggggggg
że fajna jesteś i że w związku z tym co jutro życzę ci wesołych świąt