Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kotwicka anna

on Turek, ja Polaka

Polecane posty

Gość sprawiedliwa
do ihoo- a co Ty myslisz ze to jest jedyne forum poswiecone zwiazkom z Turkami:S? w sumie Ci odpowiem, bo widze ze rozumku za duzo nie masz- nie jest to jedyne forum o związkach z Turkami:) a z moim Turkiem wszystko w porzadku:) bez odbioru:)

Gość lamia 76
Poznałam mojego Turaska na skype...On ma zonę ,ja męża ale kocham Go.Napiszcie czy taka znajomość ma sens,On chce zebym przyleciała do Turcji...

Gość ystar
lamia a ty uwazasz ze wyjazd do niego ma sens?mysle ze w tej sytuacji chodzi tylko o jedno.chociaz w zyciu bywa roznie. jabys chciala jechac to daj znac ja jade 9.11 na piec dni z biurem ale sama wiec towarzystwo mile widziane;)

Gość no no Konya
Z żonatym nie zaczynaj bo to i tak nie ma sensu. Bedziesz tylko po prostu kochanką. Turcy tak szybko się nie rozwodzą, o nie! a jak ma dziecko to wogóle nikłe szanse. Skąd jest Twój "skype" ?

Gość teresa1234
wow ale sie tutaj porobilo... kilka dni nie zagladalam i tak duzo do nadrobienia ... jednego nie jestem w stanie zrozumiec wzajemnego ublizania. Pary tzw "mieszane" byly, sa i beda. Szanujmy sie i tyle

Gość hsdfghjkk
kurde jakie pary mieszane??? czy tkos tu miesza gatunki? ktoras umawaia sie z psem czy z orangutanem? czy turcy to nie ludzie tak samo jak polacy?\ co tu mowic o mieszanych parach?!!?!?!?!??!!\ nigdy rasistow nie zrozumiem

Gość lamia76
Mustafa-bo tak ma na imię,ma dzieci...Ale przeciez ja nie licze na rozwód, tez mam męża i dziecko.Tylko ciekawa jestem czy z jego strony to jakieś uczucie...Czy ktoś był w takiej sytuacji?Chcę pojechać ale w styczniu(maybe :))

No , a powiedz mi jak sobie to wyobrazasz? Pojedziesz do Niego , gdzie bedziesz mieszkac?? Jak sie bedziesz z Nim spotykac?? Dla mnie to najglupszy pomysl jaki moze byc. Wiadomo,ze pojedziesz do Niego .. i to sie nie skonczy tylko na rozmowie ;/Daruj sobie .. nie rozbijaj komus rodziny, a przede wszystkim swojej !!

Gość lamia76
Chcemy spotkać sie w hotelu w Stanbule,On jest z Bursy.Nie chcę nikomu rozbijać rodziny...Ja sie naprawde w nim zakochałam i teraz zyje chwilą

Gość hjjdfbcjx
naprawdę zakochalas sie przes skypa? jasne smieszne i tyle bedziesz zalowala tego

tur Kizi : Ja chyba tesh jak nikt nie wchodzi : ( A co do Bursy to moj kolega tam mieszka ale teraz studiuje w pl

Gość ystar
lamia a co powiesz męzowi ze gdzie jedziesz?! szkoda kasy na bilet. a skoro jemu tak zalezy to niech on przyjedzie do polski. ta sama droga ta sama sytuacja. zobaczysz jaka bedzie reakcja. oleje cie. gwarantuje. dobrze ci zycze i wiem ze serce nie sługa ale nie daj sie wykorzystac.

lamia : yasir ma racje ...daj spokoj skoro masz męża a jesli chcesz zobaczyc jaka bd jego reakcja to zapytaj go czy on do ciebie przyjeci .. Tak jak yasir sądze ze skoro ma rodzine to napewno nie ...

Gość sprawiedliwa
ale on bedzie miec argument przeciwko swojemu wyjazdowi- Turek do Polski tak latwo dostac sie nie moze, wiec powie ze jej jest latwiej przyleciec do niego

Gość sprawiedliwa
dla mnie to by bylo za duzo wrazen:) lamia, a ile Wy sie znacie w ogole? i czy Ty liczysz na cos wiecej czy traktujesz to jako romans tylko?

Gość ystar
lamia jesli szukasz faktycznie tylko wrazen to w polsce jest też mnustwo turków ktorzy tylko czekaja na taka okazje. on jest przystojny czarne slepka czarne włosy słodkie slowka ale ma rodzine. a ty bedziesz tylko łatwa zdobyczą. a co bedzie jak twoj mąż sie dowie? taki wyjazd dosc ciezko ukryc. a co pozniej po przyjezdzie. powiedzmy ze sie uda ze nikt sie nie dowie co pozniej? dalszy kontakt? czekanie na kolejny wyjazd? bilet do Stambulu to 1600zł. moze znajdziesz taniej w co watpie bo idzie zima. myslisz ze odewie sie po twoim powrocie do polski? albo zobaczysz blokade na skype albo powoli zacznie sie coraz zadziej pojawiac coraz mnie pisac a tobie zostanie tylko wspomnienie ktorego z czasem zaczniesz załować.

Gość lamia76
Noooo....Mam teraz dużo do myślenia....Faktycznie macie rację,On do mnie nie przyleci bo wiza,brak pieniędzy itp.Znamy sie pół roku ,codziennie widzimy sie przez kamerki,patrzymy sobie w oczka ...i uwierzcie,że można się zakochać .Dziekuję za wasze komentarze,napewno wezmę je sobie do serca,muszę to wszystko przemyśleć ,ciężko mi bo ten człowiek namieszał mi w głowie,w życiu też(moje relacje z mężem się zmianiły). :(

lamia po pierwsze daj sobie spokój z tym turkiem, bo to nie ma przyszłości. po drugie rozwiedź sie z mężem. i nie oszukuj sie że Go kochasz bo gdybyś Go kochała to NIKT nie zawróciłby Ci w głowie :]

lamia dołączam się do pozostałych- daj sobie z nim spokój

Gość forum kaput
deliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Gość jasm305ne
lamıa a czy ty kıedys pomyslalas tak naprawde o jego zonıe swoım mezu dzıecıach jak wıele mozesz znıszczyc ı jak wıele mozesz stracıc wasz zwıazek nıe ma szans on nıe zostawı dla cıebıe tego co ma nıe badz naıwna bo to tylko zauroczenıe ı jak szybko to sıe zaczelo tak szybko sıe skonczy a ty zostanıesz z chusteczkamı w reku ı wspomnıenıamı o tym ze mıalas kıedykolwıek kogos blıskıego przy sobıe ı o tym ze mıalas rodzıne zastanow sıe jeszcze 1000 razy a jak trzeba to wıecej

Gość jasm305ne
sıbelle wıem jak cıezko bylo cı podjac decyzje zeby to ostatecznıe zakonczyc wıem jak sıe zyje w turcjı wsrod codzıennych goscı ı hamowanıa wlasnych zachowan ı naprawde ogromny szacunek w twoja strone bo jestes nıesamowıcıe sılna ı madra kobıeta przynajmnıej ty potrafılas przestac zyc wyobrazenıamı serdecznıe pozdrawıam ı zycze duzo szczescıa bo powınnas byc szczeslıwa a on jeszcze przyjdzıe do cıebıe na kolanach zobaczysz

Gość SAME ZBOKI
WY JESZCZE GADACIE O TYCH TURASACH; JA JUZ MYSLAM ZE NA ARABOW SIE POLKI PRZEZUCILY; A TU NIE TURCJI IM SIE ZACHCIWEA,-= ALE WAS RODZICE WYCHOWALI ZE TERAZ ISLAM NA WAS JEZDZI::::-) A TAK LADNIE DPO OMUNI PRZYSTEPOWALY MALE GULY; A TERAZ CIOO TURECKIE SZMATKI; TAK NA WAS GADAJA

Gość katowicka anna
ja tam kocham turasow, co tam ze smiedza im geby czosnkiem dobrze wala w dupolca, to my polki lubimy,prawda kolezanki moje drogie:-) JESLI MASZ COS PRZECIWKO TURASOM NIE PISZ;-) MALO,;-)))