Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kotwicka anna

on Turek, ja Polaka

Polecane posty

Gość beta48
wiercitrepku, kolejne niespodzianki dla ciebie? No cóż, życie lubi zaskakiwać. Yakomoz, niestety namiarów nie podam gdyż jak widzisz są tu ludzi, któzy chętnie by się zainteresowali gdybym podała jakiekolwiek dane. Też mam wiele pytań do kilku osób, fajnieby było pogadać prywatnie, przez maila, gg ale niestety.

Gość beta48
Szmacisz to się ty cały czas i uważaj co do mnie piszesz. Twoja "nidościgalna" osoba już jest znana mi a teraz zobaczymy kiedy i w jaki sposób zrobię sobie z tego użytek. Mówiłam, że jesteś tylko małą mróweczką i z niektórymi lepiej nie zaczynać. W dodatku wszystko legal. Masz pecha mróweczko.

beta48 nie przejmuj się wiercitrepkiem on jest nieszkodliwy nie zwracaj uwagi jak to mówią turcy bosver :)

wertyp, ale po co to ciągnąć? każdy ma swoje życie i niech żyje po swojemu jak ci turcy wadzą to twoj problem dajcie spokoj

emigują do europy? i emigrować będą przez naiwne panienki czy nie świata nie zmienisz

szkodliwe czy nie NIKT NIKOGO DO NICZEGO NIE ZMUSI byłam żyłam mieszkałam widziałam jak wszędzie są ludzie dobrzy i źli jak pisales rosyjska ruletka albo sie trafi dobrze albo źle ponieważ 80% z nich jest złych nikt nie widzi 20% dobrych

czasami ludzie kieruja się sercem a nie rozumem niektóre trafią dobrze inne źle jeżeli kobiecie odpowiada ich styl życia nie widze przeszkód chodzi mi o ubranie jeżeli turek muslim nie chce żeby jego kobieta pokazywała swoje ciało innym facetom ja nie widze w tym nic złego jeśli to jej odpowiada i nie mówię o hijabie (zakrywaniu włosów) tylko o normalnym sposobie ubierania się typu dekold czy krótkie spódniczki jeżeli laska lubi chodzić roznegliżowana nigdy nie weźmie faceta muslima

niestety ale do takiego faceta trzeba się dostosować i nie ma że boli, w przeciwnym razie nic z takiego związku nie będzie

Gość beta48
Co Ty chłopie możesz wiedzieć o kulturze danego kraju, o osobach tam mieszkających, czy to Ukraina czy to Pakistan. Wybacz, ale jak zaczniesz przebywać z osobami z tych krajów, poznasz ich iluś tam to wtedy będziesz się mógł wypowiadać. Ogólnie gdyby mnie kilka lat temu zapytano co sądzę o muzułmanach, miałam podobne zdanie, może nie aż tak restrykcyjne, ale podobne, jak ty. Później jakoś się tak stało, że (nie przez internet) a osobiście poznawać zaczęłam ludzi z różnych krajów, w tym arabskich, Turków i masz nawet o tyle pecha, że mam fajnych znajomych z Ukrainy. Niestety, muszę Cię rozczarować, Ukraina to inny świat, specyficzna kultura. Raczej kobieta nie stoi tam na piedestale. Piszę o związku Ukrainiec-Ukrainka. Nieważne czy mieszkają tam czy tu. Również znam chłopaków bezzwiązkowych z Ukrainy, Rosji, wybacz, ale nie mój poziom, mimo, że są po studiach, pracują tu to poziom ich nie jest zbyt wysoki. No chyba, że mówimy o piciu alkoholu, tu zawyżają średnią Polakom nawet. Niestety, jak już pisałam wcześniej, nie ma opcji w moim zwiazku, że facet mi się upije. Zatem część nacji mi odpada. Sama też piję alkohol rzadko i niedużo. Ps. jak mnie tak chcesz w realu zobaczyć, to owszem, możemy, rozumiem, że masz gest i zapraszasz mnie do jakiejś fajnej restauracji czy kawiarni. Tylko wybierz dobrą, do byle czego nie chodzę. Ps. nie bój się, zapłacę za siebie, Ty wystarczy, że będziesz miał na tyle pieniążków aby swój rachunek zapłacić.

Gość anka skakanka 32
Im back :D:D:D troszke teraz nie mam czasu ale wkrotce do was zawitam :):):):):):)

Heh "umuwić" jak dużo sposób pisania może o Tobie powiedzieć. Coś takiego tylko mi udowadnia, że takie poglądy ma człowiek niewykształcony o wąskich horyzontach myślowych :D Nie uwierzę, że każdy jest tu dyslektykiem!

Gość beta48
wertrepciu, czy ty naprawdę nie potrafisz czytać ze zrozumieniem? Jeszcze raz: POLAKÓW, UKRAIŃCÓW, ROSJAN ITP. NIE AKCEPTUJĘ ZA PICIE ALKOHOLU. Jakoś nie ma problemu z piciem przez Arabów, bo z reguły nie piją w ogóle a Turcy, raz czasem 1-2 piwa, albo też zero.

Gość beta48
Wiesz wiercitrepku, że każdy mierzy własną miarą? No cóż, słabiutkie masz o sobie zdanie, oj słabiutkie. Żenada.

Gość beta48
Chłopie, stuknij się parę razy w łeb o ścianę jak Ci już kiedyś radziłam albo idź do psychiatry, choć nie wiem czy i on może tobie jeszcze pomóc. Jesteś zakompleksionym gwóniarzem, który umie sobie pojeździć po kimś przez neta i to tyle. Nawet sparigu ze mną się boisz, tragedia. No cóż, analfabeta, w dodatku udający, że cokolwiek wie. Ciekawe ile ty poświęcasz czasu na przeszukiwaniu netu żeby pokopiować jakieś durne statystyki, albo sam sobie je wymyślasz. Jesteś tyle wart co pewna piosenka. Utór napisany chyba z myślą o tobie, hehehe. A mi dojechać to może ktoś do kogo mam szacunek, muszę cię rozczarować, dla ciebie nie mam szacunku za złamany grosz. Dla mnie jesteś wart tyle ile tytuł tej piosenki, choć zastanawiam się czy nie: - nieskończoność +1 :D Ps. "matura na 5", wiem dla ciebie powinno być "powtórka z matury z polskiego na mierny" http://www.youtube.com/watch?v=JFHanoST-vI

Gość anka skakanka 32
ło matko znowu ta wsza tu mąci :) moj drogi troche poczytalam co pisaleś jak mnie nie bylo oczywiście nie skomentuje bo szkoda słów ale bądż pewien jednego jeśli myślisz ze mnie zniszczyłeś że wszedłeś mi na psychike itd tak jak to opisujesz to uświadom sobie jedno robaczku - nigdy stąd nie pójde :D poza tym jeśli uważasz ze masz jakikolwiek wpływ na mnie czy kogokolwiek tutaj to tylko mogę/możęmy zaśmiać ci się w twarz :):):)kto sie takim kimś przejmuje ? NIKT obrażasz kolejną nową osobę masz przeciwko sobie wszystkich tu kwestia czasu i więcej tu nie przyjdziesz bądż pewien :) i tak jak obiecałam przyjdzie tu osoba ktora zna twoją historie :) pozdro !

Gość anka skakanka 32
prezesem to ty jesteś ale swoich brudnych gaci :D hahahahaha znowu sie pośmiałam :) oj nie da sie ciebie nie lubić słowo daje:) nikogo stąd nie przepędziłeś pewnie niektorzy nie piszą bo ile można czytać to samo zanudziłeś ich co byś nie napisal nie obrazisz mnie ale spoko próbuj dalej :) musisz sie wyładować na ludziach o których nic nie wiesz bo masz paskudnie nieudane życie widać to w każdym zdaniu jak bardzo pałasz nienawiścią do innych nam może być ciebie tylko żal :) i nie licz że stąd pójde to niewykonalne o i jeszcze jedna rzecz tak dokładnie opisujesz i znasz relacje turecko-polskie rozumiem że byłeś z turkiem? że przekonałeś sie na własnej skórze jak to jest być z turkiem? rozumiem też że mieszkałeś z turkiem że pił że cie bił zamykał w domu ? poniżał traktował jako obiekt seksualny itd? jeśli tak to miałeś pecha jeśli nie to nie pisz o czymś czego nie doświadczyłeś to tak jakby ktoś pisał o ufo bo przeczytal ale nigdy nie widział :) na razie sobie lecę bo weekend a nie każdy prowadzi tylko wirtualne życie jak nasza mała weszka:) do szybkiego napisanka :)pozdrawiam oczywiście nie wszystkich :)

Gość mezos
do typa wertyp ty moze przyhamuj co ? idz wyruchaj stara jak masz parcie tylko marna kopia mezczyzny zachowuje sie w taki sposob w stosunku do kobiet ty w ogole kontrolujesz to co piszesz> no co gosciu poczytalem i zdebialem

kobietki, jak wasze rodziny zareagowały na wiadomość o facecie turku?

Gość beta48
Moja rodzina bardzo pozytywnie, a mam w niej dużo osób, które są funkcjonariuszami policji i to na wysokich stanowiskach, albo już emeytowani albo jeszcze w służbie. Moi rodzice też nic nigdy złego nie powiedzieli nt. tego, że jestem z Turkiem. Są wykształceni oraz otwarci na inne kultury i na obcokrajowców. Moi rodzice nawet kompletnie nie widzą problemu, ze chodzę do CK Islamskiej i uczę się arabskiego (co oczywiście nie ma nic wspólnego z Turcją), poprostu znaleźć nauczyliela arabskiego to coś niezbyt łatwego a akurat tam znalazłam. Z tytułu tego, że język bardzo mi się podoba to uczę się tam. Raz mam tylko zapytała czy mogłabym włożyć hadzib na głowę i zawiązać, bo z ciekawości chciała zobaczyć jak wyglądam. Oczywiście jestem katoliczką, ale, ze jest tam również Meczet, z kultury i szacunku zakładam hadżib na głowę, choć jako katoliczka niekoniecznie muszę to robić to jednak uważam, że wejście do miejsca gdzie jest Meczet (w którym też bywam nieraz, bo Imam i jego żona to moi znajomi) poprostu wymaga dostosowania się do kanonów. To tak jaby w bluzce na ramiączkach i spodenkach mini wejść do kościoła prawosławnego albo w stroju kąpielowym do katolickiego. Jakieś kanony są i trzeba się do nich dostosować. Hadżib wiążę po marokańsku, po turecku nawet nie umiem :)

Gość beta48
wiercitrepku, do ciebie nie była skierowana ta odpowiedź, więc daruj już sobie te żenujące zaczepki i kup sobie dmuchaną lalę, będziesz miał co robić, bo z tego co widzę twoje życie towarzyskie konczy się na internecie. Jesteś ciągle i ciągle i wiecznie piszesz te same pierdoły, daruj już sobie. Jak to było? "kończ waść pan, wstydu oszczędź". Wiesz z czego to cytat? Nie moge sie powstrzymac od uszczypliwości, ale zdać na poprawce maturę z języka ojczystego na 3 to "trzeba mieć talent". Jakoś mnie i ustny i pisemny polski zdało się na 5 w pierwszym terminie matur :)) Zreszta podobnie jak matmę i chemię.

Gość Belmondo007
Witam wszystkich, sluchajcie ten caly wertyp to dopiero smieszna historia, do wszystkich zainteresowanych:to jest koles ktory mial dziewczyne jakis czas sie spotykali potem sie rozstali:ona go zostawila on chcial chyba do niej wrocic ona nie chciala ale dlaczego to nie wiem potem znaczy jakis czas pozniej zaczela sie spotykac z Turkiem, pewnie dlatego pala do nich nienawiscia, dlatego nie przejmujcie sie tym co wypisuje, pozdrawiam wszystkich.