Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kotwicka anna

on Turek, ja Polaka

Polecane posty

Gość A tak zmieniając trochę wymowę
w tym roku chcę jechać latem do Turcji, może wskażecie mi hotele w Turcji egejski9ej, do których warto jechać , aby poznac Turka zainteresowanego znajomościa z Europejką, interesuje mnie mnie taki trochę bardziej cywiwlizowanyTurek, jakis manager, właściciel hotelu, knajpy , że znał, jakiś język i nie smarkał w rękaw.

Gość Reat
Ależ ty masz wymagania, może rozejrzyj się na Uniwersytecie Stambulskim wśród profesorów, tam może są jakieś szanse, bo tak to , no cóż... języki pewnie znają, usłyszysz I love you i tyle, a co do reszty, bo rozumiem, że nie poszukujesz Turka w celu rozmowy o kulturze, sztuce, wymiany poglądów politycznych, to można to załatwic bez rozmowy,zapewniam cię. Co do stwierdzenia Linki, że "protureckie "dziewczyny" zamilkły - a niby co mają napisać, temat zagrożeń ze strony islamu dla europejskiej kultury, zło które niosą ze soba islamiści interesuje je widocznie tak, jak fizyka kwantowa. Ciekawe tematy to: jak sprowadzić Turka do Europy, gdzie znaleźć mu dobrze płatna pracę, w której nie bedzie musiał nic robić, jak uszczęsliwić Turka ( dla Europejki sam fakt bycia z Turkiem to szczęście, więc trzeba się za to Turkowi odwzajemnić, a nie być niewdzięczną), jak poderwać Turka, jak zatrzymać Turka, żeby nie zmienił, obiektu adoracji- a generalnie cisza, bo nic nie boli tak bardzo , jak prawda o ich wybrankach.

Gość sjdjsjsdjdsh
tylko brzydkie i zakompleksione polki wiążą się z turasami czy arabami (bo dla mnie to ten sam brud), każda szanująca się europejka przepędza ciapatego natręta, ja tak zawsze robiłam, no ale widocznie, szare, tłuściutkie myszki z odrostami jak zobaczą śniadego przystojniaka to zapominają o bożym świecie http://www.voila.pl/339/qg71m/?1 🖐️

Gość polki
Do Sjdjsdjdsh kochana oni przystojni a to prosze z ktorej strony, to ciapiaste brzydale smierdzace,codziennie mimo woli mijam ich na ulicy ale nic nawet przecietnej urody nie maja.

Gość Podaj swojego prywatnego maila
to podam ci nazwę hotelu i nazwisko turka, którego ja poznałam, jak chcesz, to mogę , go zapytac czy zgadza si e abym podala ci jego numer telefonu albo maila, lubi tą zabawe , w miar e kulturalny, czysty, tak sobie wyposażony przez nature, ale ujdzie, obrzezany, ma kolegow i chetnie posredniczy w ich zapoznaniu. Na tym forum nie mog e wiecej podac- mailabys za duzą konkurencje, pewnie nawet Polki by si e skusiła. Oj dziewczyny, pamiętacie stare przysłoweie: "jak nie dasz chłopakom, to dasz robakom'.

Gość marylouuuuu343
turas to najwiekszy wstyd, to juz lepiej murzyn, serio

Gość łąki pola lasy
jak można być z turkiem? arabem? pakistańczykiem? marokańczykiem? tunezyjczykiem? egipcjaninem? irańczykiem? itp.... przecież to śmiech na sali, jak widzę takie pary to najchętniej parsknęłabym śmiechem, i tak patrzę na nich z szyderczym uśmieszkiem, ale co sobie będę żałować, skoro te kobiety same siebie nie szanują będąc w związkach z takimi ścierwami.

Gość polki
Do podaj swojego prywatnego maila teraz prawdziwie mnie wkurzylas odpierdol sie odemnie ale juz dawaj dupy komu chcez znaj kogo masz ochote ale odwal sie odemnie, jak ty cos chcez od ciapow to nie mieszaj mnie do tego skusic to ja sie moge na wczasy albo na ciuchy .

Gość marylouuuuu343
łąki pola lasy pelna zgoda, byc arabeska to to samo co byc kurwa.

Gość Podaj swojego prywatnego maila
Nie podam, bo nie chcę, jak ktos jest zainteresowany kontaktem ze mna, to niech poda namiary na siebie,m to do niego odpisze. Polki, ten turek nie jest dostępny w ramach all inclusiv, on jest wręcz wybredny. Wierzcie mi lub nie, ale ja nie jestem szkarada. Natomiast byla tam szkarada , to wrecz niewairygodne, ze kobieta, która tak wygląda w miejscu publicznym pokazuje si e w kostiumie, to nieestetyczne, która za tym turkiem wręcz ganiała, troche zmykał, ale robił to z wyczuciem i kulturalnie, na pozegnaanie powiedzial, mi ze obawial sie, że ten wieloryb go pozre, a klientce nie mozna powiedzieć po prostu "odpierdol się". To nie tak, ze turcy molestuja te nieszczęsne Polki, fakt zaczepiają, ale ładne zgrabne eleganckie dziewczyny i kobiety, a nie małe tłuste brzydkie szkarady, szkarady cierpia że zaden turek ich nie zaczepia i nie chce, Turcja to nie Egipt, turcy stawiają europejskim kochankom wyższe wymagania, aby załapać się na właściciela hotelu czy menagera, trzeba byc naprawdę ładną kobieta, a nie napalonym kaszlotem.Polki nie wiesz, co tracisz.

Gość polki
Do tej powyzej czego sie mnie uczepilas co , ja za to wiem czego nie stracilam a przystojnego meza, o ktorym wiekszosc kobiet moze sobie tylko pomazyc, i wiesz co jest Polakiem kims takim samym jak ja, nie bzyka ani kuz ani dzieci, ty nie wiesz co tracisz bo chyba zaden porzadny Polak lub Europejczyk cie nie chce.

Gość Linki
Jak można być z męską prostytutką (bo jak inaczej takie coś nazwać)? Serio. Przecież to obrzydliwe. Cholera wie w kim to było i co roznosi. Do tego udaje wybredne. I jeszcze pośredniczy w zapoznawaniu innych męskich prostytutek. Tak, tak na pewno każdy takie coś pożąda. "Podaj swojego prywatnego mail" a jeżeli ty jedyną wartość jaką znasz jest uroda to tylko ci współczuć. Musisz być bardzo nieszczęśliwa bo z tego co piszesz do najpiękniejszych nie należysz. Wyobraź sobie, że niektórzy znają też inne wartości i nimi się kierują w życiu. I tak wole dać robakom niż czymś się od takiego zarazić albo związać a potem taka szmata będzie mnie traktować jak najgorszego człowieka. Po co zycie marnować? Poza tym nie tylko Turki (czy inni muzułmanie) są na świecie.

Gość polki
Brawo Linki 100 procent racji

Gość Islam
Zaleje europe

Gość Islam
I bardzo dobrze Juz niedługo urodze swoje blizniaki A mąż Arab juz załatwia swojej rodzinie wjazd do polski A was gady niech chuj strzeli hahahaha

Gość Islam
Oj i zrobią wam araby z dupy jesień średniowiecza oj zrobia

Gość Linki
Marna prowokacja. Postaraj się bardziej.

Gość polki
islam daj czadu bo cos licho straszysz. Polak to nie szwab nie da sie juz to nieraz udowodnil haha

Gość Poderwanie Turka
wbrew pozorom nie jest takie znowu oczywiste- z tego co ja zaobserowałam oni zwracają uwagę na te kobiety, które rzeczywiście są ładne, eleganckie i SAME / mówię o Turkach z "wyższej półki" - właścicle, hoteli, knajp, menagerowie, bo o takich pytała koleżanka powyżej/. Zbyt prowokacyjne zachowanie, zaczepianie Turków wcale tak znowu nie przyciąga. Jak taka laska sie Turkowi podoba, to potrafi się nawet o nia trochę, a nawet bardzo postarać, no i cóż w tym złego, od dziewczyny zalezy na ile sobie pozwoli, a być adorowaną zawsze miło. Nie zgadzam się z opinią, że Turcy to głodne krokodyle. ALE POLKI- takie kaszaloty 150 cm wzrostu, waga powyżej 85 kg, resztki wycioniowanych włosów z pasemakmi, a do tego ZĘBY jak gwiazdy -żółte i z daleka od siebie, oj takie monstra to prawdziwe krokodylyce, to on się na tych nieszczęśników Turków wręcz rzucały, to co widziałam w wykonaniu takich "piękności" było naprawdę żenujące- klepanie po tyłku, poprawianie spodni, jakieś ocierania, ciągłe zaczepianie,domaganie sie komplementów, były to potwory po 40-ce albo i więcej!,ubiór- -ISTNA KOMEDIA, OBRZYDLIWE. Momentami żal mi było zwłaszcza tycm młodych chłopców, zależało im na pracy, więc nie nie mogli powiedzieć takiej adoratorce co o niej myslą, nawet szef sali, też zresztą ciągle zaczepiany przez jakąś napaloną piękność -po prostu koszmara, ja nawet nie wiedziałam, że mogą być tak odrażające i pozbawione krytycyzmu kobiety, był ta cała sytuacją lekko podenerwowany, ale nie chciał widocznie zaczynać z podchmieloną idiotką, więc sie tylko głupio uśmiechał. Turyści niemieccy patrzyli na to, a ich miny wskazywały, że "oniemnieli". Z moich obserwacji wynika, że to niekoniecznie Turcy rzucaja się na Polki, ja zauwazyłam ,że jest dokładnie odwrotnie. Zainteresowanie samych Turków kobietami jest takie jak i innyh facetów, szukają ładnych, miłych , sympatycznych kobiet.

Gość turaski brudaski?
Darling.I Lowe.Ju... :D http://youtu.be/Ah8dhqQvZ8E polecam film pt. Obca / Die Fremde (2010) http://youtu.be/WPzYmxz6Ga0 Jezdza do Turcji szkaradne Polki Przezyc milosna przygode z ksiazki. Prosza "klam mi" jak Eurythmics I dostaja niedrogo farmazon szybki. exodus na wyspy moze jestem niekumaty dlaczego Polki tam daja d**y tym ciapatym

Gość Polki jakie wy jesteście głupi
Wszystko jedno, czy jesteście ładne czy brzydkie, wykształcone czy nie - dla tych waszych kochasiów Turków jesteście zerem, zwykłym mięsem do zaspokajania ich potrzeb i to przykre, ale jest was bardzo dużo. Moją koleżankę w czasie wakacji też adorował pewien "kulturalny Turek" (w rzeczywistości cham, taka męska dziwka), ta idiotka zakochała się, była tam w czerwcu, chciała jeszcze raz jechać do niego we wrześniu, na miejscu jakże było słooodko, po powrocie, ta cierpiała, rwała włosy z głowy, zawaliła pracę, naukę, ten kretyn odzywał sie do niej może 2-3 tygodnie po powrocie, obiecał, że jezeli do niego przyjedzie, to załatwi jej pokój gratis, ale szybko o tym zapomniał, przestał dzwonić, pisać, odpowiadać na sms i telefony - ta szalała, ale na szczęście nie miała kasy, aby tam jechać jeszcze raz- no i dzisiaj cóż widzę, opisy tej mędy na forum niemieckim, jakaś kolejna naiwna po uszy w nim zakochana zamieściła je razem ze zdjęciami, stąd go poznałam, nie dobrze mi się robi. Nie pokażę, tego koleżance, ona nadal go kocha, to naprawdę ładna, mądra dziewczyna i na dodatek bardzo dobry człowiek. Dziewczyny opamiętajcie się.

Gość hahahaaaaaaa
Ale wy jestescie poj***ne... doslownie bo innego delikatniejszego slowa nie znajduje. To czy facet jest dupkiem czy nie nie zalezy od narodowosci i wszystkie te ziejace jadem wypowiedzi na temat zlych turkow wypisuja chyba zazdrosne poleczki majace na mezow czy facetow zalosnych polskich nieudacznikow. Za takimi porzady szanujacy sie turek nawet by sie nie obejrzal. A tak na marginesie to Turcja jest po czesci w Europie wiec jej obywatele sa europejczykami. I taka mala ciekawostka dla was marne polaczki Turcja nie chce przystapic do UE, chociaz unia o to zabiega, czuja sie lepsi i coz sie dziwic kiedy takie durne komentarze na ich temat od polakow moznaprzeczytac.

Gość islam nie dzieki
Do hahahaaaaaaa doby nick sobie wybralas pasuje do glabow ktorzy nic nie wiedza a sorry jedno wiedza jak ciapnietemu dupy dac doalownie dupy ile tego smierdzacego kraju lezy w europie 3 % europejczyki cala geba ha nie udancu smierdziuchy nigdy nie wejdo do uni bo ich nikt tu niechce, nie zapomnijmy o naszych dupnietych polkach co lubia sie jeb...ac w dupe bo czarnuchy tylko tam wala ffuj , wy nawet nie jestescie szkaratne bo szkarlatyna jest przy was cudem .A tureccy nieudacznicy nic nie umieja plus ich jebni...ety kebab sprzedawac i kozy jeb...ac a i male dzieci to tyle raso podludzi.

Gość polki
Do hahahaaaaaaa jestes tak zalosna ze plakac mi sie nad toba chce, oby Pan bog dal ci do tej tepej banki chociaz mala lyzeczke rozumu. Piszesz Poleczki a kim ty niby do ciezkiej cholery jestes co. A kto to szanujacy sie turek, Kozojeb, kebabiarz, dzieciojeb, czy terrorysta. Piszesz ze turcja to Europejczycy otoz turcja to panstwo polozone w azji na polwyspie azja mniejsza calkowita powierzchnia lezaca w Europie to tracja 3%, tury nigdy nie wejda do EU poniewaz w Uni ma byc przedewszystkin Panstwo Europejskie szanujace wolnosc i prawa Czlowieka, demokratyczne oparte na pluralizacji i sprawiedliwosci, i chocbys milosniczko turasow Teleskop od NASA porzyczyla to nie zobaczysz tego w turcji a wiec nie wejda do EU dzieki Bogu.

Gość Linki
Do hahahaaaaaaaa Tak, tak bo jak ktoś kogoś nie lubi to od razu musi mu zazdrościć a każde negatywne ale prawdziwe stwierdzenie musi ziać jadem. Unia zabiega o Turcję? HAHAHAHA już dawno takich głupot nie przeczytałam. Jasne że Unia zabiega o Turcje i dlatego od lat każe jej „czekać na przystąpienie. To taki zwyczaj u nas w Europie jak mamy wyczekiwanych gości to każemy im godzinami stać w przedpokoju. Turcy nie chcą przystąpić do UE? To po cholerę się tu masowo pchają? My ich/was tu nie chcemy. Rozpowszechniasz głupoty. To że czują się lepsi to akurat prawda jak wszyscy muzułmanie. Cholerna gangrena, która zatruwa Europę. A marna to jest Turcja bo o ile pamiętam to Polacy nie raz Turcji pokazali gdzie ich miejsce. Mogę sobie być i polaczkiem. Wole być polaczkiem niż turasem. A co do położenia Turcji geograficznie. Tak samo leży w Europie jak i ruskie. Sami Europejczycy. Nie można pozwolić aby kraj islamistyczny wlazł do Europy. Oni nas zniszczą. Wykorzystają nasze prawa i tolerancję do wprowadzenia swoich praw i tyle będzie z demokracji i tolerancji. i Do Poderwanie Turka no tak to dziewczyno opisałaś że prawie zrobiło mi się żal tego Turka. To biedak. Jakiś wielki krokodyl z żółtymi zębami chciał go pożreć i to jeszcze z Polski. Tak teraz zdecydowanie zmieniam zdanie. To Polki jeżdżą i wykorzystują Turków bo chcą się wyrwać z faszystowskiej Europy i osiedlić w Turcji i żyć za pieniądze takiego Turka. I jeszcze seksualnie chcą go wykorzystać. A potem co wyciągnie od niego to do Polski wysyła do swojego męża bo rodzina za coś musi żyć...A jak dostanie obywatelstwo to ściągnie męża i dzieci i porzuci biednego Turka a ten będzie latami podnosił się po takim ciosie... Chwila... Zaraz... chyba mi się coś pokićkało... Tyle tu głupków że i ja zgłupiałam ;]

Gość polki
Ty Linki jestes zajebista tak sie usmialam ze mnie brzuch boli

Gość Linki
Dzięki polki :) Pozdrawiam.

Gość Linki
Jeszcze słówko do Polki jakie wy jesteście głupi Dziewczyno pokarz to swojej koleżance. Im szybciej ona dostanie porządnego kopa tym szybciej się podniesie. Niech zobaczy jaki on jest. Inaczej ciągle będzie żyła złudzeniem. Szkoda dziewczyny. Swoją drogą co oni takiego robią że te kobiety tak potem wariują?

Gość Linki
Tam powinno być oczywiście "pokaż"