Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kotwicka anna

on Turek, ja Polaka

Polecane posty

Gość hahahaaaaaaa
http://niezalezna.pl/31739-turcy-juz-nie-chca-do-ue Dla waszej wiadomosci maly link zalosne zakompleksione pajace siedzace cay dzien na kafe bo do innych zajec sie nie nadajecie. Ciekawe macie zycie towarzyskie sledzac clay dzien tematy na kafe i probujac sie troszke podbudowac malo inteligentnymi komentarzami

Gość Do Linki
Boję sie o tym powiedzieć koleżance, ona jeszcze ciągle codziennie ryczy -jak to mozliwe !!! widziała go poł roku temu, a od jakiś 4 miesięcy nie mają w ogóle żadnego kontaktu, tzn. ona pewnie coś do niego pisze albo próbuje dzwonic , ale on nie reaguje, nie mamy obie kasy, aby mogła iśc do jakiegos specjalisty ( dowiadywałam się, że wizyta to około 200,00 zł za 1,5 godziny, a na taka terapie trzeba chodzić z pół roku), jej rodzicom tez nic nie chcę mówić, jej mama jest bardzo ciężko chora, ja się boję, że jak ona zobaczy te zdjęcia, to cos sobie jeszcze zrobi.Na razie efekt tej znajomości jest taki, że ma duże szanse zawalic rok, nie dokłada się do czynszu za mieszkanie, który płacę ja, nie ma z czego, w śródku dnia w pracy przypomniała sobie ukochanego i rozpłakała się przy klientach, więc niezrównowazonej w tej pracy nie chcieli. Agresją reaguje na każdego chłopaka , ktory próbuje sie do niej zblizyć, to naprawdę ładna dziewczyna, przedtem też była introwertyczką, ale była normalna, teraz ...ona juz chyba sobie ten islamski worek na twarz i ciało załozyła. Moje tłumaczenia nic nie pomagają, efekt jest taki, że chowa się przede mną, abym nie widziała jak płaczę. Kiedys nie wytrzymałam, patrząc na nią i sama do niego zadzwoniłam, prosząc, żeby załatwił to jak facet, cholera chyba tyle sie jej nalezy, po prostu sam ja poinfromował, że to koniec, i co mi powiedział...., a ha, początkowo chyba nie bardzo jarzył o kogo chodzi, ale jak sobie przypomniał, to ......oznajmił mi, ze bardzo ja oczywiście kocha, tęskni, mysli każdego dnia, oczywiście do niej zadzowi, jest bardzo zajety i cięzko pracuje i oczywiście nie zadzwonił i jej telefonu też nie odebrał. Kurde, co za menda. Ja sie po prostu o nia boje i szlag mnie trafia , kiedy patrzę jak cierpi, totalny bezsens. Jeszcze czegoś takiego w zyciu nie widziałam.

Gość Linki
Do kibitki powyżej Z tego co opisujesz sytuacja jest nieciekawa. To wygląda na jakiś stan depresyjny. Faktycznie terapia jest droga. Średnio 100 zł za 1h. Ale wiesz co może spróbuj podejść do OPSu (Ośrodek Pomocy Społecznej). Oni powinni mieć tam psychologa a jak nie to na pewno z jakimś współpracują. Możesz przedstawić im sytuację. Nie mówię że on weźmie ją na terapię ale zawsze może porozmawiać. Jest też pytanie czy ta Twoja koleżanka na takie spotkanie by poszła. OPSy mają też kontakty z różnymi placówkami. Czasami są organizowane darmowe terapie grupowe. Dodatkowo Ci powiem że jeżeli osoba grozi że się zabije to taki psycholog ma obowiązek taką osobę hospitalizować bez jej zgody bo stwarza zagrożenie życia w tym wypadku dla siebie. Nie wiem jak to jest w przypadku kiedy po pogotowie dzwoni zwykła osoba i czy oni mają obowiązek przyjechać. Dlatego warto do tego OPS się przejść i takiego psychologa zapytać co Ty możesz zrobić. Niepotrzebnie do niego dzwoniłaś. Lepiej żeby ta hiena zapomniała o niej a nie żyła w przekonaniu że ma zawsze wyjście awaryjne. Sukinsyn odezwie się po paru miesiącach jakby gdyby nic mówiąc że pracował i nie miał czasu a dziewczyna znów zacznie szaleć. Szkoda że odpycha innych chłopaków. Klina klinem to też dobry sposób. Dobrze by było aby znów wróciła do życia (praca, szkoła, znajomi) i zajęła się czymś aby o nim nie myśleć. Może faktycznie na razie nie pokazuj jej tych zdjęć. Nie wiadomo jak zareaguje a ty w końcu jesteś najbliżej niej i widzisz co się dzieje. A ta mama jest bardzo ciężko chora? Wiesz chora to chora ale zawsze to matka. Jej wsparcie by mogło dużo dać.

Gość Linki
Do hahahaaaaaa Skretyniała istoto przestań się bawić w psychoanalizę bo do Freuda jak widać ci daleko. "Rozmowy blokują m.in. Niemcy, Austria i Francja, które nie wyobrażają sobie, by muzułmańska Turcja mogła dołączyć do chrześcijańskiego klubu, którym jest europejska wspólnota." Wystarczy przeczytać kilka pierwszych zdań aby zorientować się na jakim poziomie jest artykuł. Dla kretyna, który ma się za inteligenta i zamieścił link do tego artykułu. Niemcy, Francja czy Austria są ostatnimi krajami, którym zależy na chrześcijaństwie w Europie. Ale swoją drogą to bardzo wygodne wycofywać się teraz kiedy Unia jest w kryzysie i jeszcze nie daj Boże, przepraszam, nie daj Allahowi trzeba by było się dokładać do innych państw takich jak Grecja. Przecież nie potrafią dawać tylko żerować i to jeszcze Grecji która teraz jest w głębokim kryzysie a oni mają z nią konflikt?! Zresztą oni już dawno znaleźli sposób na Europę. Masowe powroty Turków z Niemiec też mnie rozśmieszyły. Proponuje Niemcom zrobić to co w praktyce im świetnie kiedyś wychodziło. Zorganizować pociągi towarowe, zebrać całą tą hołotę i wywieźć do Turcji. Wtedy będą mieli nie 30 tyś. powrotów do kraju a 3 mln. To dopiero byłby sukces dla nich.

Gość Dzięki Linki
Spróbuje iść do jakiegoś OPS, przynajmniej zapytać, czy ona poszłaby na jakąś terapie, nie wiem. Po naszym powrocie z Turcji mówiła tylko o nim, zaczęła perfect szlifować angielski, znalazła jeszcze jakąś dodatkową pracę, aby zarobić na ten dodatkowy wyjazd we wrześniu, prawie nie sypiała. Kiedy przestał sie odzywac nękała go telefonami , mailami itd. , ale krótko, nie ukrywam , że pod moim wpływem przestała. On się rzadko odzywał, ale kiedy to zrobił, a nawet puscił "biedaka". żeby to ona zadzwoniła, bo szkoda biedakowi kasy było, to skrzydeł dostawała, aż w końcu zamilkł zupełnie. Kiedyś przypadkiem zobaczyłam ,że pisze do niego sms-y , całuje telefon i je kasuje. Myślałam ,ze z czasem to przejdzie, był nawet taki okres, że było trochę lepiej, ale trwało to krótko, to wszystko wróciło, kiedy na nia patrzę , to widzę , że ona autentycznie cierpi. Nakręciła się tak, że sie o nią boją. Zadzwoniłam, bo myslałam, że on moze jednak pomoże, na miejscu przykleił się do niej jak rzep do psiego ogona, nie wiem, czy między nimi było coś więcej. Kurde, czy Turek, nawet jeżeli jej nie kocha, nie może zachowac sie jak człowiek, musi być bydlakiem.Wtedy jeszcze nie widziałam tych jego zdjęć z innymi dziewczynami, jak w ogóle nie byłam w temacie muzułmanów. Na mnie od początku roibił wrażenie kretyna, te jego komplementy, ale był naprawdę miły, bardzo się nią zajmował, ja im w droge nie wchodziłam, ona w końcu jest dorosła, ale przez myśl mi nie przeszło, jak to się skończy. Jej mama jest po wylewie, z zagrożeniem kolejnym, raczej pomoc ze strony matki nie wchodzi w grę. Co dziwne, gdy jej matka zachorowała, była nadzwyczaj spokojna, robiła, co trzeba, ale nerwowy ruch sprawdzania telefonu nie ustał. Jestem przerażona, a jak jeszcze poczytałam to forum , to włosy zjeżyły mi sie na głowie. Nie rozumiem tego, co sie stało, czy to jakieś czary, co on jej zrobił, ona chyba naprawdę potrzebuje leczenia.

Gość Linki
Przysięgam Ci że ja też nie wiem dokładnie co oni robią z tymi kobietami i cały czas próbuję się dowiedzieć. Niemożliwe aby kilka ładnych słówek tak potrafiło omamić kobietę. Nawet w którymś momencie zaczęłam podejrzewać hipnozę :). Cholera wie czego ich tam uczą w tych szkołach. Ale prawda jest inna. Oni doskonale potrafią manipulować kobietami. Wiedzą jak je podejść, wiedzą co należy zrobić aby taka na nich spojrzała i jak jej zaimponować. Zawsze tak jest na początku. Dodatkowo to świetni obserwatorzy. Wybierają sobie na cel odpowiednie kobiety. Mówiłaś że ona jest introwertyczką więc pewnie nie jest przebojowa, raczej skromna i spokojna a może jeszcze wstydliwa. No idealny cel. Być może wcześniej nie miała zbyt wielu kontaktów z mężczyznami no to jak się taki jeden znalazł co zaczął ją adorować, niby się opiekować, nie odstępować na krok i wmówić że jest jedyną i najważniejszą istotą na świecie a być może jeszcze jakieś kity jej wstawiał na temat wspólnej przyszłości (co jest pewne znając ich) to wyobraź sobie jak ona musi się czuć nie wiedząc co się nagle stało. Dostała obuchem w łeb. Ciężko się znosi że zostało się oszukanym. (Mnie kiedyś orżnięto na 300zł. Minęły 3 lata a ja nadal nie mogę sobie tego darować jak dałam się podejść. A to była tylko chwila i tylko pieniądze to do dopiero kiedy ktoś oszukuje na swoich uczuciach?) Nie zostawiaj jej samej bo teraz kogoś potrzebuje a widać że masz na nią wpływ. Z tego co zdołałam zrozumieć to matka zachorowała już po powrocie z Turcji. Wylew zmienia ludzi strasznie nie tylko fizycznie. Moja babcia np. zrobiła się bardzo nieprzyjemna. Raz że choroba ją sama w sobie wkurza (ograniczenia) to jeszcze pewnie doszło do uszkodzenia mózgu. Więc jeżeli matka jest w takim stanie to może jeszcze zaszkodzić (powie coś nieodpowiedniego i umarł w butach dziewczyna się zamknie w sobie) A ma kogoś innego z rodziny? z kimś z kim się trzyma blisko? jakaś siostra? Idź do OPSu i porozmawiaj co masz sama zrobić jak się przy niej zachowywać. A jak nie mają psychologa (w co wątpię) to zapytaj czy jakiegoś nie mogą Ci polecić i czy z kimś nie współpracują. Nie wiem co Ci więcej polecić. Może znasz osobę, która była w podobnej sytuacji? Rozmowa z kimś takim też jest dobra bo po pierwsze ona przez to przeszła i jest żywy dowodem, że istnieje życie po Turku a dwa że nie ona jedyna została wykorzystana. To są jednak sukinsyny do tego parszywi kłamcy i oszuści. A żeby ich wszystkich...

Gość polki
Do Linki droga Linki serdecznie cie pozdrawiam, moze jakby bylo mozliwe kandydowalabys na Kanclerke to bys te ciapy powyrzucala bo ten rzad Niemiecki jakis durny trzymac darmozjadow , ale coz takie to durne Panstwo, tej dziewczyny troche mi zal, ale sama sobie winna, po diabla byl jej ciapiaty,przeciez oni sa byli i beda diabla warci, i nie tylko ona tak cierpi juz nie jedna tak miala, chociaz naprawde nie wiem co te dziewczyny w tych brudasach widza

Gość Do Linki
Dzięki za rady, znamy sie od podstawówki, stąd wiem o niej duzo, jej mama choruje od dawna, to nie pierwszy wylew, jest jedynaczką, a jej tata to bardzo przyzwoity człowiek, od lat zajmuje się troskliwie chorą żoną, o córke dba tak jak potrafi, ale gdyby sie dowiedział , co się dzieje , jest trochę emocjonalny, boję się , zeby do tej Turcji pojechał i surwysyna zabił. Pogadam z moimi starymi, sa w porządku, jakaś kasa na lekarza dla niej musi sie znależć, żeby tylko chciała pójść. Szlag mnie trafia, jak patrzę jak wartościowa, piękna osoba na moich oczach niszczy siebie i to przez dupka na którego nie warto splunąc. Ja sie boje , że on czasami może jej jednak wysłac sms-a, jak bardzo ja kocha, tak, zeby trzymac psa na łańcuchu, moze się pies kiedyś do czegoś przyda. Zła jestem teraz na siebie z powodu tego telefonu, ale ja myśłałam, że to normalny chłopak, myslę że jakbcy z nia pogadał jak z człowiekiem, nie wiem powiedział, ze było miło, bo chyba było, ale czas i odległośc zmieniły to, no cos takiego , z czego wynika ze to człowiek i ja traktuje jak człowieka podeszłaby do tego normalniej, to zwykły tchórz i sadysta. To było straszne sms z wyznaniem miłości, tydzien przerwy i kolejny sms i kolejne wyznanie miłosci, albo te jego biedaki-puszczanie sygnałów, bo szkoda mu kasy na połaczenie, to cham, który wstydu nie ma. Przed wyjazdem do Turcji zamiast czytac przewodnik , to trzeba było forum, albo jakiś przewodnik obyczajowy, jak coś takiego jest poczytać. Kurde kto mógł wiedzieć, ze jak Turek mówi kocham , zabiega o dziewczynę, tzn. to tyle, co bzyknąc cię moge, a w ogóle to w d...mnie pocałuj, ważne żebyś długo mnie pamiętała i cierpiała. Temu sukinsynowi zyczę wszystkiego, co najgorsze, "karma" wraca, myslę, że kiedyś wróci też do niego. Polki-ty stykałaś się z tymi mędami, więc wiesz, co to jest, my jadąc na wakacje tego nie wiedziałysmy, przeczytałyśmy tylko przewodnik "Wiedzy i Zycią" o tym kraju, z zadnym ciapatym wczesniej nie miałysmy do czynienia, a do nich byłysmy nastawione jak do ludzi, kto mógł wiedzieć, co to jest.

Gość Linki
Napisałam coś ale ostatecznie tekst skasowałam. Niestety te dziewuchy fanki swoich lowelasów by mnie tu zadziobały a ja nie mam cierpliwości z głupimi dyskutować. Poruszyłaś bardzo ważny temat. "do nich byłysmy nastawione jak do ludzi, kto mógł wiedzieć, co to jest." Dokładnie. Ludzie nie wiedzą jacy są muzułmanie bo to dotyczy nie tylko Turków. W kontaktach z nimi należy wyzbyć się wszelkiej tolerancji, emocji, poprawności politycznej i traktowania ich jak ludzi. Ciężkie to jest bo nasza kultura niestety od dziecka uczy nas czegoś innego. Ale twoja koleżanka i tak miała sporo szczęścia, że się tak szybko odczepił. Niestety mogło to się skończyć dużo gorzej a nawet tragicznie. Znam historie które naprawdę jeżą włos na głowie i czasem zastanawiam się czy nie są to wymysły autorek. Z drugiej strony żaden normalny człowiek nie byłby w stanie takich scenariuszy wymyślić. Numer telefonu i meila radzę zmienić aby żadne z nich nie miało już sposobności kontaktu ze sobą. Oczywiście zdaję sobie sprawę, że ona tego nie będzie chciała zrobić więc ja posunęłabym się nawet do podstępu czy sabotażu. Trzymam kciuki za Ciebie i za nią. Ma ona szczęście że posiada taką przyjaciółkę, która nawet jest w stanie sfinansować jej lekarza. Mam nadzieję że wszystko się ułoży. Życzę wam tego z całego serca. I napisz czasem jak się sprawy mają. i Do polki. Dziękuje za dobre słowa, ale obawiam się, że moje sumienie by takiej funkcji nie wytrzymało. Bo ja bym tego dziadostwa nie wywiozła. Wolałabym mieć pewność że nie wrócą z kolejną bryzą. A w ogóle to znalazłam taką stronę z której dowiedziałam się, że Francja w 2014 roku ma zamiar uciąć o 83% pomoc dla imigrantów. Nie znałam wcześniej tej stronki ale zamierzam ją sobie przestudiować w wolnym czasie. Tu masz adres jakbyś chciała na nią zerknąć. http://www.sadistic.pl/tag/muzu%C5%82manie

Gość polki
dzieki Linki jutro poczytam pozdrawiam cie wiesz fajna jestes zycze ci wszystkiego co najlepsze zagladaj tu czesto

polki... jak Ci te 'brudasy' przeszkadzaja to wyp***dalaj z Niemiec :D Taka moja mala rada, bo widze ze patalogiczne polaczki sie do rozwinietego kraju wepchnely bo byla okazja i teraz im sie wyadaje ze nie wiadomo kim sa :) Won do Polski, skoro ci tu nie pasuje! Proponuje w ojczystym kraju swoja propagande szerzyc. Tam masz sporo ograniczonych ludzi ktorzy cie popra. W Niemczech, dziei BOGU, spoleczenstwo jest bardziej rozwiniete. POZDRAWIAM SIOSTRO MILOSIERDZIA :D

Gość Reat
Droga Polki, jeżeli mogę Ci coś doradzić, to nie wdawaj się w polemikę z autorką wpisu o pseudonimie Vannilaaa- bo jak mówi przysłowie ludowe : "nigdy nie walcz z chamem jego metodami, bo najpierw ściągnie cie do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem" - Vannilaaa juz kilka razy udowodniła, że w konfrontacji z nią nie masz szans. Dziewczyna lubi się chwalić swoim "wyższym wykształceniem", to już o niej świadczy, bo dla niektórych to naturalne, ze studia się kończy, bo się chce i tyle, nie ma się czym chwalić, to naprawdę o niczym nie świadczy ani poziomie ani mądrości człowieka. A tak a propo faktów - dlaczego Angela Merkel była zawsze głównym oponentem co do wstąpienia Turcji do UE, czego się obawiała, a no właśnie tego, czego Niemcy już spróbowały w nadmiarze -napływu obywateli Turcji. Niemcy w tej chwili na skutek prowadzenia liberalnej polityki migracyjnej nie mają wyścia- Turków łatwo jest wpuścić do kraju, ale pozbyć się ich graniczy z cudem, do tego potrzebne są radykalne działania, wręcz eksterminacyjne, a z kolei Niemcy to kraj demokratyczny, i tak powstało zapętlone koło. Mam nadzieję, że my nie znajdziemy się w takiej sytuacji jak oni, oby. Pozdrawiam.

Gość Reat
O jeszcze zauważyłam ciekawostkę: "W Niemczech, dziei BOGU, spoleczenstwo jest bardziej rozwiniete"- ciekawe, jakiego , czy też którego Boga Autorka ma na myśli.

Gość islam nie dzieki
Do vannilaaa ty wypierdalaj z Niemiec bo napewno wsadzilas tam ta swoja wyjebana dupe dzieki brudasowi a ten sprzedaje swoje simierdzace kebaby , jakie masz prawo kosus kazac mieszkac albo wypierdalac z jakiegos panstwa suko co juz brudem nasaklas i rozkazy wydajesz jak ciapnieci idz cie leczyc na swoj zgnily mozg jak bym mogl to bym cie w przeszlosc wystrzelil to bys byla konkuretka Ewy Braun mogla bys zadzic i dzielic z hitlerem pojebie a polaczkiem to jestes ty bo do Polki to ty nigdy nie dorosniesz ,a o innym narodzie i obywatelstwie mozesz zapomniec bo szmba nie przyjmuja oprucz czarnowidz.

Gość polki
Do Reat pozdrawiam cie i serdecznie ci dziekuje. Do vannilaaa serdecznie dziekuje ci za twoj wpis, dawno sie juz tak serdecznie , nie usmialam napisz jeszcze cos bym mogla sie znow posmiac, masz racje Polska jest byla i bedzie moja Ojczyzna i jestem z tego dumna ze jestem Polka, i wszystko jedno gdzie mieszkam zawsze nia bede, i dlatego nie dam ciapusa mieszkac w mojej Polsce i zasmiecac, zasmierdzac mojej ziemi, otworz gdzies moze oboz koncentracyjny i tam rzadz gdzie ktos ma mieszkac, z tego co wiem to w Islamie nie ma Siostr Milosierdzia wiec zegnam cie siostro allaha , siostro islamu, ale napisz jeszcze cos bo dawno sie tak juz nie usmialam

Gość Linki
Jeśli mogę coś dodać Reat to Niemcy sami są sobie winni takiej sytuacji jaka teraz się u nich dzieje. Oni sami sprowadzali Turków do siebie jako tanią siłę roboczą i o ile z początku pilnowali aby ci wracali do kraju tak potem zmienili swoją politykę. I teraz mają to co mają. Tak samo Francja. Skąd u nich takie zróżnicowanie kulturowe? Ano to są przybyli z ich kolonii. "Mam nadzieję, że my nie znajdziemy się w takiej sytuacji jak oni, oby." Też mam taką nadzieję. Nie wyobrażam sobie aby jakakolwiek dzielnica Warszawy albo Krakowa były zamknięte bo tamci się osiedlili i strach tam wejść. Ale patrząc na inteligencję naszych polityków zaczynam się obawiać zwłaszcza że sporo jest tutaj takich chętnych idiotek do zapewniania im obywatelstwa. Z drugiej strony Polacy to naród przewrotny. Gryzą się między sobą ale jak przychodzi co do czego to potrafią się zjednoczyć. Już nie mówiąc o tym że u nas jest za dużo osób wierzących aby takie coś nagle zaczęło się panoszyć z nową religią.

Gość polki
Ogladalam to co polecala mi Linki to tej pory 3 strony, bo narazie moja psychika mi pozwala, ludzie jak mozna bzykac 4 latke. albo nie wybierac sie w okreslone dzielnice bo cie skurwiele zabija, do tych co tak kochaja ciapusow zobaczcie ten material i czy naprawde zeby tak zylo sie w Polsce.Droga Linki po przerwie jednodniowej obejrze nastepne strony, niecierpialam ciapusow , ale teraz to czuje juz tylko nienawisc i nic wiecej, czy wascie rozumy postradaly kurwa jak mozna kogos takiego kochac jak mozna isc z czyms takim do lozka ani na miano k----y nie zaslugujecie to dla was za piekne i za slabe slowo . Linki jak ty sie czujesz po obejzeniu tych ohydnych rzeczy.

Gość biała kobieta
polki podaj tego linka też chcę obejrzeć ten materiał, a nie wiem w którym on jest poście

Gość biała kobieta
polki daj linka do tego materiału

Gość polki
Do Biala Kobieta Post od Linki z dnia 9.01 z godziny 23:25 strona 492 masz mocne nerwy?

Gość biała kobieta
to się okaże :D ale zawsze miałam, choć jak widzę te murzyńskie i ciapuńskie ryje których coraz więcej U NAS w europie to nóż w kieszeni mi się otwiera!

Gość Linki
Polki Największy wstrząs to wywarł na mnie artykuł o tym że chcą zmiany flagi Szwajcarii bo uderza w ich uczucia religijne. I że referendum w którym Szwajcarzy nie godzą się na to wywołało oburzenie obrońców praw człowieka i wielu polityków europejskich. I teraz powiem o swojej reakcji: NO KURWA MAĆ!!! Jak można być politykiem europejski, obrońcą praw człowieka i bronić tego czegoś. Ja wypraszam sobie ale dla mnie oni nie są ludźmi i nie powinny ich prawa człowieka obejmować. Co nam zostanie z praw człowieka kiedy przejmą nasz kontynent, zasiedlą nasze miasta, nasze dzieci, kobiety będą gwałcić a mężczyzn brutalnie mordować, zabraniać nam się modlić, zburzą kościoły a nad miastami będą powiewać flagi z księżycem i gwiazdą, i kiedy wprowadzą swoje prawo szariatu? JA się pytam co nam zostanie? Czy ci ludzie w ogóle myślą? Przecież ich należy pędzić jak najdalej. Już nie mówiąc o tym że to nie są ich państwa!! Podobał mi się artykuł o Gen. Black Jack Pershing. Uważam że tak należy z nimi postępować. Silną ręką. Od razu by usiedli na dupach. Co do pedofilii tutaj tego chyba nie ma ale na youtube jest filmik z takim jednym co opowiada o tym jak pewien iman zawarł tymczasowe małżeństwo z 4-5 letnią dziewczynką i ją gwałcił przez całą noc. Dziewczynka krzyczała i płakała a ojciec był wniebowzięty że taki zaszczyt spotkał jego rodzinę. Oczywiście nikt tego nie przerwał. Miałam zamieścić ale uznałam że nie każdy to będzie w stanie przetrwać. A i rozśmieszyło mnie zdjęcie na którym jeden muslim trzyma tablice z napisem „ściąć głowy wszystkim którzy mówią że islam to przemoc I tu się pojawiło w mojej głowie kolejne słowo na „K W Warszawie też próbują stawiać meczety. Chcieli wywalić jeden koło Dworca Zachodniego ale ludzie nie dali. Teraz wiem że na Włochach chcą wywalić kolejny na prywatnej działce jak ośrodek kulturalny ale mieszkańcy zaczęli pisać skargi. W sumie to nie wiem co z tym dalej bo czytałam o tym w czerwcu. Im więcej się dowiaduję tym mniej rozumiem i szanuje te które z nimi się związują. Myślę że ludzie są nieświadomi zagrożenia. Myślę że gdyby Polaków uświadomić to szybko problem by został rozwiązany już na samym początku. Naród się obudzi z ręką w nocniku pełną gówna. Zamknięte dzielnice gdzie karetka nie wjedzie i policja się nie pokaże też są interesującym zjawiskiem. Nie wiem czemu ale ja to bym tam chyba wojsko posłała no bo jak nie ma innego sposobu. Na co oni czekają?

Gość biała kobieta
ja tez nie szanuję kobiet które są w związkach z tymi ścierwami. jak mnie brudas chce poderwać to od razu mówię, że z murzynami i ciapunami się nie umawiam! hahaha ich wstrętne mordy są wtety bezcenne :D i cwaniacki uśmieszek z maślanymi oczkami przemiana się w mordę pełną agresji :D przecież te ścierwa nie szanują kobiet. mi jest wstyd za polki które z nimi tak ochoczo się wiążą, bo chyba najwięcej jest z nimi właśnie polek, brzydkich, zaniedbanych i zahukanych...

Gość biała kobieta
ja tez nie szanuję kobiet które są w związkach z tymi ścierwami. jak mnie brudas chce poderwać to od razu mówię, że z murzynami i ciapunami się nie umawiam! hahaha ich wstrętne mordy są wtedy bezcenne :D i cwaniacki uśmieszek z maślanymi oczkami przemiana się w mordę pełną agresji :D przecież te ścierwa nie szanują kobiet. mi jest wstyd za polki które z nimi tak ochoczo się wiążą, bo chyba najwięcej jest z nimi właśnie polek, brzydkich, zaniedbanych i zahukanych...

Gość Biała Kobieto
jesteś w błędzie - polskie miskiz dolnej półki , które już poprzednio opisałam, ja je nawet sfotografowalam, naprawde grecanki z obwislym tluszczem w wielkich kostiumach ktore na nich wyglądaly jak stringi, bardzo by do turasów chciały, miam, miam, ale nie dla psa kiełbasa, nie dla prosiąt miód. Oni juz teraz sa wybredni, moga wybierac , podoba się komu czy nie, taka prawda. Co byscie tu nie pisaly chetne polki na turków sie znajdują , wystarczy tylko na te rodzime piękności gwizdnąc.

Gość Linki
biała kobieto a nie boisz się od nich dostać w zęby? Sama mówisz że ich gęba zamienia się w pełną agresji a wiemy jacy oni są. Co do tych kobiet zahukanych i zaniedbanych to nie wiem czasem czy one takie się nie stają jak wchodzą z nimi w związek i przechodzą pranie mózgu.

Gość biała kobieta
Biała Kobieto - Gwiazdnąć to można sobie na swojego kundla a nie na kobietę ;) ja spotykam się tylko z białymi mężczyznami, nie zadawalam się śmieciami jak niektóre kobiety :)

Gość Linki
"Co byscie tu nie pisaly chetne polki na turków sie znajdują , wystarczy tylko na te rodzime piękności gwizdnąc." Ale pewnie że się znajdą. To forum jest dowodem na to i jak to mówią głupich nie sieją tylko się rodzą. Głupiego wszędzie znajdziesz.

Gość polki
Ja nie rozumie Rzadow Panstw Europy wiedza co scierwa na nas szykuja i nic z tym nie robia, ludzie trzeba pomyslec zawczasu, co bedzie z naszymi dziecmi , wnukami jaki los im zgotujemy: Linki ja boje sie takiej przyszlosci, leb nam urwa jak nie przejdziemy na Islam, dlaczego teraz jest jeszczue czas pogonic scierwa tam gdzie ich miejsce, ja nie szanuje i szanowac nie bede takiego 0 ktore zadaje sie z kims takim, gdzie odwaga tych kochanek Islamistow, geby pozamykaly, wlasnie przez takie panienki ciapow, beda cierpiec pololenia.Linki my mamy w Polsce juz 2 meczety jak sie nie myle, wpisz w google meczety w Polsce pozdrawiam cie i Biala kobiete

Gość Biała Kobieto
masz rację, turcy traktuja polskie piekności gorzej nic własnego psa,na takie coś szkoda gwizdać, bez gwizdu sie przyczołga, no cóz pies własny, a polski kaszalot obce białko, rasę by psuł.