Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ona mona

mężczyzna bidulek

Polecane posty

poznajesz faceta, niby normalny, przystojny, ze baby się oglądają na ulicy, ale.....właśnie: bierze Cię na litość co o takim myślicie?

Gość ale jak na litość
? Nie kumam :O

jaki to on biedny, bo byl zły dla żony a teraz to zrozumiał jak ona go nie chce... nadmieniam, ze zonę posiada nadal ...choc minął jakis czas

Jeśli jesteś wieszakiem, na którym biedny, sponiewierany przez swoje sumienie pan może się zwiesić.. to jest mężczyzna dla Ciebie. Pierwsze słowa wskazuja na wampirka emocjonalnego lub jego kuzyna...........

Gość no to chyba gołym okiem widać
jak bierze cie na litość, to masz dwie opcje: 1. albo nie chce mu się starac w inny sposób i woli pomarudzić - a nuż któraś ma rozwinięty instynkt macierzyński i da się nabrać; albo 2. uważa że to kobieta powinna się nim opiekować, zajmowaź i nianczyć, ale jesli wytnie ci jakiś brzydki numer, to zawsze może powiedzieć, ze przeciez wiedziałaś jaki on jest. i tyle mojej filozofii ;) ale tak serio, już się spotkałam parę razy z taką sytuacją i z reguły było, jak wyżej...

dokładnie. żeby się tak raz czy dwa wyżalił, to ok - no widać chce pogadać, normalne. ale jak ciągle jojczy jaki to on biedny, no to wybacz - ty masz być ewentualnie partnerką czy wiecznym pogotowiem ratunkowym i telefonem zaufania w jednym...?

dzieki dziewczyny:) właśnie tak chyba jest :(...pan ma buzię modela, jest wysoki, przystojny jak cholera i jest przywyczajony do tego, ze jest niuniany jak maleństwo... wszystko płynie i kręci się wokół niego a on ... on JEST..JEST i wokół niego to wszystko się kręci;) ...a ja juz ma chyba dosyć:(

Gość no wiec...........
szuka kochanki - na bank

Gość no wiec...........
a nie to znaczy - ze sierota i tyle

szczerze ci powiem, że dobrze, ze masz tego dosyć. bo zastanów się, jaka jest twoja rola w tym związku / przyjaźni - nie wiem, jakie macie relacje. tylko on jęczy, żali się i oczekuje współczucia, wysłuchania i opieki, czy może ty masz takie same prawa jak on? szczerze wątpię, bo tacy panowie najczęściej są tak skupieni na sobie, że nie starcza im czasu na zajęcie się kimś innym. trzymaj się i nie daj zrobić z siebie niańki, bo chyba nie o to tu chodzi... wytrwałości w postanowieniu życzę :) 🌼

Gość Hehe... .
jakiś rozpieszczony pustak i tyle

on się juz tak nie żali, trochę go hmmm ochrzaniłam teraz mapomknął coś o tym, ze inni to cwaniacy -a najlepsze, ze to bylo na portalu randkowym, gadam, gadam z facetem i cos mi świta...i fakt, to ten koleś był i nawet nie wiedzial, ze ja to ja :o.. ....co ja matka Teresa jestem? ..... on chyba wyczuwa wrażliwą duszę na odległość 😠

nie daj się wykorzystywać kolesiowi. jak potrzebuje niańki, to niech z serwisu randkowego przeniesie się na forum dla dzieci :p

znaczy wpadlismy na siebie na tym portalu,b o się juz nie spotykamy :o ale to jego zachowanie to dalo mi do myslenia, bo ja nigdy kogos takiego wczesniej nie spotkalam i tyle na ten temat

no to chyba gołym okiem widać ----------->heh..wiesz tyle, ze znam przypadek, ze taki sie zalil a jak dziewczyna miala klopoty to dopiero się okazało - pan podwinął ogonek i wrócił do swojego zycia potem przyszedł na kolanach, ale juz bylo za pozno

co za beznadziejny koleś z tamtego - jak ona go potrzebowała, to nawalił, a później wrócił. pewnie jak już się wszystko uporządkowało...? beznadzieja. takiego kolesia nikomu nie życzę...

no ..po roku podbnież pytal \"co u niej słychać?\" w swojej głupocie nie domyśla się nawet, że ona przeszła depresję i Bóg wie co jeszcze, ale juz nie pytałąm, wkazdym razie mówi o nim, ze przyniósł jej pecha więc musialo być kiepsko a kolo nie zdaje sobie nawet sprawy ze swojej niedojrzałości

ja nie wiem co to byla za znajomosc, ale on po prostu zniknął z jej zycia bez słowa otuchy i o to slowo podobno chodziło....niewazne po prostu zbiezny przypadek, skojarzyło mi się, bo nawet myslalm orzez chwilę ,z e to ten sam faceci są niedojrzali no, mój loguje się non stop na randkach, fotki nie wysyła, ale na 99% myślę, że to ten znajomy..niewazne, dzięki wam za konstruktywne rady:)

Gość do no wiec...........
jak kochanki szuka? i co on ma do zaoferowania? a moze chodzi o to, zeby za duzo nie oczekiwala? spryciarz

koniec tematu na randkach zalil się na zonę, ze zadluzyla mieszkanie i za duzo pracuje na pohybel z takim

Gość biedaczyna__

Gość miec to gdzieś