Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

maleńkaaa

Why przyciągam takich facetów jak to zmienić????

Polecane posty

ale skoro przeobraziłaś się w motyla to kandydatów nie powinno brakować tylko problem może się delikatnie pogłebić co jest ważniejsze uroda czy osobowość

tylko jakbys przeczytał dalej to byś nie dowiedział o co mi dokładnie chodzi. Bo to nie problem w tym że kandydatów nie brakuje problem w tym że ne ma tego odpowiedniego

a tak chwilowo nie było mnie przy kompie - nie nie, jeszcze się w góry nie przeprowadziłem :P ( a szkoda)

to nie tylko twój problem.....myślę że każdy z nas nawet jeśli już tego partnera znajdzie to w praniu wychodzi że to nie to o co chodzi Tak naprawdę to nie ma czegoś takiego jak idealny partner czy partnerka Jak to sie mówi czas zabija miłość i wszystko weryfikuje

spokojnie nie piszę tutaj na podstawie swoich indywidualnych przeżyć,ale musicie przyznać mi rację że takie przypadki są czesto spotykane. Mało tego ale niestety dochodzi do wielu tragedii na tle chorej miłosnej zazdrości

Tak naprawdę to nie ma czegoś takiego jak idealny partner czy partnerka ja nie szukam ideału bo wiem że go nie znajdę

eee i tak nie wiem w które miejsce - ale popędzić bym popędził - a co mi tam, chyba do tego się jeszcze nadaję :P

a ja się nie znam - bo co to w sumie znaczy pełną gębą? - chyba najlepiej tak jak każdemu osobiście odpowiada