Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

z艂udzenie_optyczne

Najladniejsze imiona

Polecane posty

Go艣膰 Chiara Izabella Gonzales
Filip, Borys, Maksymilian, Kubus Nadia, Dagmara, Natalia, Kaja

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 zuzia lalka nieduzaD
agatka szmatka, marta nie ciepirpie, magda ohyda,,, podoba mi siew imie Ewelina, Przemek, anke, magde, michalka czy danielka mozna spotkac wszedzie,

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ka偶de imi臋
jest 艂adne, jak si臋 je 艂adnie wymawia!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ona_she
Dziewczynka: Odetta Ch艂opczyk:Szymon Nazw臋 tak swoje dzieci w przysz艂o艣ci!!!Buziaki

Udost臋pnij ten post

mi najbardziej podobaja sie dla dziewczyn (pierwsze juz wykorzystane, drugie wykorzystamy za 4 miesiace ;-) ) Gabriela i Emilia..Uwielbiam imiona, gdzie jest duzo zdrobnien... Dla chlopcow Tomasz..mezowi sie tylko strasznie nie podoba, hehe, bo mu sie kojarzy zle z moim pewnym kolega, hehehe moje wlasne imie -Paulina, tez mi sie podoba, ale jak bylam mala nie cierpialam go :-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Ela bnb.
Emilia,Emik-moja jedyna niedobra wnusia,robaczek swietojanski,tez mi sie podoba.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 biss
a mnie sie podoba moje - Berenika , i mojej siostry - Sandra..Inne to: Klaudia , Kornelia, Roxana, dla ch艂opaka: Krysian, Fabian, Kuba, Mariusz,Sebastian

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nie wiem tego
ktos napisa艂 ze mu sie podoba imie wacek. ale wacek to penis przeciez.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 maja.
maja micha艂

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ona_she
a co Powiecie na imie ODETTA!? Prawda, 偶e 艂adnie?

Udost臋pnij ten post

a mnie 艣mieszy jak kto艣 pisze 偶e nie da dziecku imienia oklepanego a zaraz wymienia OLIVIA, GABRYSIA, KUBU艢, WIKTORIA, SZYMEK, MICHA艁EK itd a w艂a艣nie te imiona sa potwornie oklepane u mojego chrze艣niaka w 4-latkach jest 6 Micha艂k贸w i 8 Oliwek i to nie jest niby oklepane ?? :O :O :O by the way - moja c贸rka b臋dzie mia艂a na imi臋 ZOJA i na pewno nie b臋dzie mia艂a 12 innych swoich imienniczek w przedszkolu :D :P :P a imi臋 to pochodzi z carskiej Rosji jakby kto艣 nie wiedzia艂 :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 echssss
mojej znajommej corka sie tak nazywa:o dla mnie to juz oklepane..bo slysz eje nie 1 raz:o wiec sie nie m膮drzyj:o

Udost臋pnij ten post

echssss -----> a ja nie znam 偶adnej dziewczynki o takim imieniu a na moim osiedlu mieszka co najmniej 15 Olivek , 11 Nicolek i ok 30 Micha艂k贸w :O pozatym si臋 nie madrze tylko swoje zdanie wtr膮ci艂am :P

Udost臋pnij ten post

Na moim osiedlu jak jakis drech zrobi dzieciaka swojej plastikowej panience z tipsami, to zwykle dzieciak nazywa sie Oliwia albo Dominik :) Mi podobaja sie imiona Grzesio i Weronika. Grzesio, bo to moj brat ukochany jedyny, a Weronika bo ladne. Grzesio bylo popularne w moim pokoleniu, a teraz chyba malo dzieci sie tak nazywa. Moje imie Ania nawet mi sie podoba, ale w tej chwili sa w mojej w grupie dziekanskiej jeszcze 4 Anie, no coz... rzuc kijem na ulicy, trafisz w trzy Anie. Niestety oklepane jak cholera. Pomyslcie tez przyszli rodzice, ze jak dziecko ma dziwne imie, to czesto cala szkola/przedszkole sie z niego smieje. Dzieci nie maja litosci :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 a=n=k=a
KAROLINA

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 xxxxxxooooooooxx
a mi sie podobaja Alicja:) Renata:)Greta:) a dla chlopca Marcin:) Maciej:) Wojtek:)Adam:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 a co powiecie na..
- Kamila -Robert podobaj膮 sie??

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 a co powiecie na..
bo mi bardzo :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 a co powiecie na..
bo mi bardzo :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kir
z imionami jak z kolorami-sa modne i sezon mija.Ale moim zdaniem sa imiona ponadczasowe -Anna,Joanna,Barbara,Katarzyna,Jan,Maciej,Michal.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Lotnik
najpi臋kniejsze i najs艂odsze jast SONIA.....poprostu tak mam......!!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dzisiaj smutny nick
Julka I Filip!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kir
jak chce sie byc oryginalnym to zawsze mozna chlopca nazwac Bonawentura.Moj wujek ma takie imie,ale odkad pamietam zawsze mowiono na niego Piotr

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 a mi sie
podobaja takie imiona, kktorych tu jeszcze nikt nie wymienil. I nie napisze jakie to sa, zeby nikt tak nie nazwal swoich dzieci------------ hihihihihihihi

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 i co mi tam
albo dziewczynka Perpetua, Andromeda, Klotylda lub jak kto woli Tradycja:) a chopczyk Naczes艂aw, Gaudencjusz

Udost臋pnij ten post