Gość snowww Napisano Lipiec 28, 2007 NIENAWIDZĘ imienia ADRIANNA :o dlatego ze wszystkie Adrianny,Ady które znam są tak plytkie i malostkowe ze az boli :D a ULUBIONE IMIONA no to tak hhe: dla dziewczynki: Julia(oklepane,ale co tam), Aleksandra,Magdalena,Zuzia(no Zuzanna;) ), Zosia,Natalia dla chłopca: Dawid, Jakub,Mateusz,Tomek, Michał :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ksiezniczka84 Napisano Lipiec 28, 2007 moje ulubione meskie imie to Krystian Fabian tez mi sie bardzo podoba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość najpiękniejsze na świecie Napisano Lipiec 28, 2007 ANNA Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
170cm55kg75DD 0 Napisano Lipiec 28, 2007 Męskie to Jakub, Paweł , Rafał Robert i Michał Żeńskie to Leonora, Izabella I jeszcze moje imie czyli Ewa :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wioleta jedna Napisano Lipiec 28, 2007 lubie swoje imie ale tylko w zdrobnieniu (wiolka , wiola a nie wioleta) no bo brzmi jakos tak sympatyczniej. podoba mi sie imie pawel a waga tej pani wyzej to chyba w polowie waga cyckow... :) hehehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Julia_z_wyboru 0 Napisano Lipiec 29, 2007 zenskie: Julia, Aleksandra, Ida, Gabrysia, Amelia, Zosia, Zuzia, Małgosia, Maja, Jagoda, Malina, Emilka, Łucja meskie: Karol, Mateusz, Joachim, Kuba, Marek, Marcin, Michał, Piotrek, Tomek, Paweł, Łukasz, Kacper, Maciek, Wojtek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tojaci Napisano Lipiec 29, 2007 Krystyna napewno Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość marchewkowe ciasteczko Napisano Lipiec 29, 2007 najladniejsze damskie imionka: Matylda, Kaja nie cieeerpie takich oklepanych niestety juz imion choc niebrzydkich :anna ,agnieszka,katarzyna wystarczy juz na swiecie przedstawicieli tych imion:] a najladniejsze meskie ktore mi sie strasznie podobaja to :Ernest, Oskar,Bruno :):):):):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
AnGeLeCzKa 0 Napisano Styczeń 6, 2008 Alexandria Victoria Juliet Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Marta- Napisano Marzec 10, 2008 Mi tam sie podobają imiona takie: Diana, Zuzia, Eliza, Ada, Iga, Inga. A dla chłopca: Kuba,Adam,Czarek,Damian,Przemek... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dementia 1 Napisano Marzec 10, 2008 Mnie najbardziej podoba się Julia,Karolina i Agata, a męskie Marcin , Kuba i Maciek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pumeeks Napisano Marzec 10, 2008 Laura,Matylda,Anastazja,Amelia,Aniela. Oskar,Nikodem,Teodor,Brunon,Franciszek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Cyryl dla chlopaka Napisano Marzec 10, 2008 Cyryl dla chlopaka a dla dziewczynki Kinga Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość KCN Napisano Marzec 30, 2008 Mi najbardziej podoba się imie dala chlopaka Kevin i Mariusz:) a dla dziewczynki Kamila i Emilia moja kuzyna dała synkowi na imie tymoteusz :0 niepodoba mi sie ale podoba mi się jeszcze nikodem i nienawidze imiona mateusz-moj brat ma tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość liwia-dośc orginalne Napisano Marzec 30, 2008 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Myrycia Napisano Marzec 30, 2008 Ja mam 2 chłopców i 2 dziewczynki mają na imie Florian i Eryk:):)a dziewczynki kunekunda po prababci i elżbieta po drugej prababc ja ma na imie Maria:):):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość highlonda Napisano Marzec 30, 2008 Alicja - najpiekniejsze :) i Igor tez moze byc :] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bajka że to ja 0 Napisano Marzec 30, 2008 Kamila :) tak jak ja mam na imię ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość olabogaaa Napisano Marzec 30, 2008 taaa, julcia pewnie ze ladne jak i Kuba :] Pracuje w przedszkolu, w grupie 5 latkow mam 6 Julii i 7 Kubusiow :D poza tym są 3 Aleksandry i 3 Zuzie. jest jazda :] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość już niedługo mama Napisano Marzec 30, 2008 a co sądzicie o imieniu Adriana dla córeczki? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość elektroniczny morderca Napisano Marzec 30, 2008 leszek i jarek żaondzą :-D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość olabogaaa Napisano Marzec 30, 2008 Adriana ślicznie :) ale przygotuj sie, ze wiekszosc osob i tak bedzie wołac Ada Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Dziekie imiona kocham je Napisano Marzec 30, 2008 Siemka wszystkim uwielbiam dzikei imiona jestem po 40 i mam to po mamie ma 6 dzieci i dużo rodzeństwa to ich imiona:)DARREN,DARRIUS PAMELIA,ADAMINA,OBELIA,TOMASH,BALIN,BELICIA,ZACK,YARON,QUASAR,MACKENZIE, MYLES,WAKANDA.To tyle mam też jednego pasa, 2 koty i choika pies ma na imie (kil)kkot(Mik)KOt2(puchp)a chomiczek(pep) POzdrawiam wszystkich i całuje mam nadzieje zepodobają wam się moje imiona ja beznich niemogłam bym życ sama mam na imie Meilen buziolki dla wszystkich kturym chciało się tyle czytaś pa pa musze leciec bo mi malutki darris płacze pa pa:):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość .KaMiLa. Napisano Marzec 30, 2008 .::K::a::M::i::L::a::. RZONDZI I TAK BĘDZIE NA ZAWSZE JUPI JUPI JEJ BUZIOLKI DLA TYCH KTÓRZY MAJĄ NA IMIE .::K::a::M::i::L::a::. :):):) KAMA KAMA JEST MISTRZEM NARA DLA INNYCH IMIAN A TY Z TYMI DZIKIMI IMIONAMI SPULCZUJE TWOIM DZIECIA I RODZEŃSTWÓ TAKIE IMIONA NO NIE:):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość spada imie kamila jest glupie Napisano Marzec 30, 2008 moje dzieci soą zadowolone i rodzenstwo też kamila to niejest super imie bo jest spotykane i niespulczuj bo one są zadowolone że niemaja takich imią jak inni i jak ktoś woła np. emma to nie 3 osoby się odwracaja tylko jedna i niema problemu :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KaWa83 0 Napisano Kwiecień 6, 2008 A co myślicie o Anastazji - Nastce?? i Apolonii- Poli?? ja tak bym mogła nazwać córeczki a cała rodzina chce mnie za to zabić ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kari-na Napisano Maj 5, 2008 A moim zdaniem najładniejsze imiona żeńskie to: Zuzanna, Regina, Nadia, Ligia. Jeśli chodzi o męskie to: Kajetan, Konrad, Jakub, Kamil Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Potrójne życie Napisano Maj 5, 2008 Ewa, Weronika, Anna, Marta, Tatiana, Olga, Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
carolima 0 Napisano Maj 5, 2008 Julka, Paula :) i pospolite Piotrek i Rafał :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość uuuuuuppppppppp Napisano Maj 5, 2008 A Aneta? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach