Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Some Bizarre

CZy to juz depresja? pomozcie!!!!!!

Polecane posty

otoz juz 3 dzien czuje sie taka bezsilna,zrezygnowana,czesto wpadam w gniew, placze..nie mam chcei do nauki :P na niczym mi nie zalezy,i czuje tez taka niewiare w poprawe czegokolwiek..mysle tez o smierci ,ze gdyby ona nadeszla to bym juz sie nie meczyla...ale taka anturalna..nie samobojstwo...to kurwa straszny wstyd :O ale jednoczesnie boje sie smierci........ PMS to nie jest..,na pogode tez nie.owszem ejst chlodno i jest mgla..ale nigdy czegos takiego nie mialam:O a coz przyczyny domniemanej deprechyd lugo dlugo sie nie,rozwiąża.....:O CZy depresja moze miec taki szybki rozwoj?piszcie

Furius- nie wiem czy to już depresja czy dopiero jej początki. Ale polecam wizytę u psychologa. Pomoże Ci w tych wybuchach złości i fatalnym nastrojem.

no dobrze z Tobą nie jest....ale ja mam to samo, na dodatek 11 godzine siedze w pracy..i końca nie widać..

dziex....tia gdybym tylko znala jakiegos dobrego psychologa :O zresztą i tak bym nie umiala sie z tych problemow zwierzyc...na pryzjaciol nie mam co liczyc bo ich nie mam :O an rodzine tez za bardzo nie:O heh gdybym tak wygrala wtotka to przyczyna tego..chroniczny brk kasy by sie skonczyla :Oa tak..ja kurwa mam dosc tej szarej rzeczywistosci...i najogrsze,ze tak dlugo dlugo bedzie...a w przyszlosci...no coz w tym kraju...ja kutwa nie chce tak zyc jak reszta...w trosce o akzdy pieniadz..bez zadneych rozrywek wyjazdow i wogole reszty :O:O:O😡

Deprim moze sz kupic ale Asentra chyba na recepte..depriim i inne chujostwa tego typu działasja najwczesniej po 2 tyg. czyli po zazyciu całego opakowania. Polecam Neospasmine w syrokpi- działa i nie szkodzi...

Gość a moze jestes przed okresem
albo co innego? 3 dni chandry tonormalka, nie raz mialam.

To może byc zwykla chandra, ale chyba lepiej nie ryzykowac. Moj tata wyladowal z powodu depresji w szpitalu, to bylo w styczniu i mimo dobrej opieki lekarskiej i poprawy, po ktorej wrocil do domu, nie jest najlepiej, to wraca. Dlatego polecam Ci kontakt z psychologiem/psychiatra, a jesli to nielatwe, to gdy Twoj stan bedzie sie przedluzal, to naprawde niezly jest Deprim. Rzeczywiscie dziala po pewnym czasie, ale dziala. Mi generalnie bardzo pomogl pare lat temu, a bylo naprawde kiepsko. trzymaj sie.

Cos mi sie przypomnialo. Dosc charakterystycznym objawem depresji jest bardzo kiepskie samopoczucie rano, a poprawa popoludniu. Moze na tej podstawie stweirdzisz, czy to to...

hmm rano sie jeszcze ajkos trzymam...dopiero tak w polowie dnia nastepuje kryzys..chwilowa poprawa i znowu..pod wieczor jest troszke lepiej...