Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość andrzej1977

Gdzie znleść porządną kobiete

Polecane posty

Gość Marcol
Skąd ten pesymizm. A nie moze być młodsza dziewczyna. Przecież możesz znalesc w wieku 21 l,at i odchować sobie. Ze wsi jesteś, my tak w stolicy robimy

Gość haaneczkaaa
zobaczcie jak to jest facet moze wymagac od kobiety zeby była dziewica a on co ??? w kazdym zwaizku powinna byc dustronnosc upiorny gotek tak sie zastanwiam jakie powinny byc ,,testy,, dla faceta jak ty dajesz takie rady co do kobiet......

Ciesz się chłopie wolnością... ;) ...uważaj, bo jeszcze sobie ściągniesz takie dziewczę, co Cię będzie trzymać pod pantoflem i nawet zmywarka Ci nie pomoże. :P

Gość Marcol
Też same kurwy mi się trafiały. Stąd ta frustracja. Tylko pomyślałem trchę wcześniej aby znależć odpowiednią dziewuche. A ten przed 30 sobie przypomniał hahahah

Gość haaneczkaaa
a dlaczego zaraz ma byc ktos u kogos pod pantoflem:O nie moze byc juz zwiazkow partnerskich??? chyba tylko marzenia mi pozostana o takim normlanym zdrowym zwiazku z pozadnym mezczyzna ;)

Gość Marcol
Porządni mężczyźni raczej nie chcą takich używanych lasek

Gość haaneczkaaa
Marcol mam kolege ze studiow ktory podobnie mowił jak ty kazda dziewczyna była dla niego szmata i dziwka i jak tylko słyszał ze idzie jakas na impreze to tylko ze go zaraz zdradzi a sam jaki był jak miał dziewczyne co go kochała to szalał jak tylko na boki i sie doczekał az go rzuciła ..... i co mozna by powiedziec ze kawał z niego drania bo sam nie był lepszy a opinie wystawiałza sam wyglad tylko........

Gość Marcol
Wymyślona historyjka

Gość haaneczkaaa
nie wymyslona tylko prawadziwa

Gość hmmmmmmmmmmmmmmm
A co to znaczy porządny facet? Bo w sumie też powinien być prawiczkiem :) Ja myślę, że to byłaby jego zaleta :) (oczywiście o ile byłby to świadomy wybór, a nie brak możliwości :O)

Gość haaneczkaaa
jeszcze do tej pory mam w myslach jak to sie wypłakiwał do mnie jaki on biedny ze go rzuciała ale swoja droga cwana dziewczyna i dobrze zrobiła bo dalej by ja zdradzał

Gość Martuniia
Co to taki facet. Piszesz DURNOTY

Gość haaneczkaaa
upiorny gostek teraz ty wrzucasz wszystkich do jedego worka :O

Gość xxxxxxxxxxxxx
w niebie andrzejku :-))

Gość Andrzej1977
Nie wiem czy taka 21 letnia by mnie chciałaOsobiście nie chciałbym kobiety tyle lat starszej

Gość haaneczkaaa
znasz to powiedzenie ze psy sie na lata nie gryza..... jak sie kobieta zakocha to nie ma zanaczenia ile bedziesz miał lat bo bedzie kochała ciebie a nie to ile masz lat:)

\"upiorny gostek\"----->[przytulam szczerze] ale kto powiedział, że życie jest sprawiedliwe:O mnie się nie wydaję, jakoby wszyscy faceci chodzili do agencji, hmm---może inaczej; wierzę i chcę wierzyc, że tak nie jest. ja o mężczyznach mogłabym mówić w samych superlatywach... ehm, idę się przytulić do ściany:O

Gość Marcol
Tu wiekszość fecetów jest prawie w twoim wieku a mają laski 17 19 i nikt się nie przejmuje

...idę, a gdzie \"już tu byłam-Ona\" ? :)

Gość haaneczkaaa
upiorny gostek a dlaczego tak zakladasz z gory ze to nie moze byc ok z taka kobieta młodsza od ciebie??? w mojej rodzinie jest takie małzenstwo z roznica wieku 15 lat i to kobieta jest młodsza i nie maja jakos problemow wiec skad takie załozenie z gory .... tu nie chodzi o wiek tylko o to jak sie kots czuje mozna byc starym w młodym ciele i na odwrot a dlaczego tak sie boisz odrzucenia ???dlaczego tak zakaldasz ze nie mozesz byc akceptowany i co ma wiek do tego????

"="----->-nie powiem; -a dasz mi sobie zawiązać oczy - [ obiecuję, że po drodze w nic Cię nie wprowadzę;) ] -spodobałoby Ci się... zwłaszcza o tej porzej; -c.d.n:P miłego

Gość Wiesławafhiw
Tak to czytam i widzę jak oczekiwania mężczyzn i kobiet się rozmijają. A niby wszyscy jesteście wolni w podonym wieku chyba wykształceni. A przyrost naturalny w naszym kraju spada

Gość w kościele w bibliotece
:D

Gość haaneczkaaa
do upiorny gostek mam dziwne wrazenie ze ty poprostu boisz sie zaprosic taka kobiete na kawe przeciez kawa to nic takiego a nigdy nie wiadmo jaka ona jest a moze lubi starszych mezczyzn a ty oceniasz tylko po wieku.... mowisz ze 10 lat to prawie roznica pokolen no nie powiedziała bym tak poniewaz teraz zarowno mezczyzni jak i kobiety wygladaja młodo czuja sie młodo wiec gdzie ta roznica biora z zycia to co moga ciesza sie nim a nie zamykaja w 4 scianach bo juz maja iles tam lat ... a jesli chodzi o sposob patrzenia na zycie to chyba roznica tez nie jest taka duza a poza tym to zalezy indywidualnie od kazdego jeden jest młody a stary duchem ..... pytasz czy moga sie dogadac ...... wszytsko zalezy od dobrania sie wzajemnie a nie roznicy wieku bo ile jest rownolatkow a jakos nie moga sie dogadac jakby mowili roznymi jezykami:O moim zdaniem wszytsko zalezyod tego jacy ludzie sa i co soba reprezentuja a nie ile maja lat.....

Gość 10 LAT TO NIE RÓŻNICA
:o

Gość Wiesława
Ale nie dziwi was to że jesteście przed 30 i nie macie partnerów. W dodatku nawet na takim forum nie potraficie dojść do porozumienia. Drogi panów i pań chyba się rozchodzą

Gość Marcol
Teraz takie baby są. na żony się nie nadają. Używane stare krowy a wydaje im się że najwyższa półKA.

Gość haaneczkaaa
a ty marcol nieuzywany jestes ze takiej szukasz??? ja tam nie jestem uzywana;) i sie cenie :)