Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kradne nicki

Czy jestem tu sam???

Polecane posty

Gość na orange
to nie ja :)

Emmni nie zmieniam nicka {chyba ze czasem} to pewnie tak, może chociaz pól na pół? :P

do osoby która tak dzielnie wpisuje sie pod moim czarnym nickiem jak to robisz kochana Moderioooooo czy ja też tak moge ?;)

Chyba sie za dużo objadlam dzis pod Biedroną.:o No,ale draże z majonezem i tuńczyk na deser zrobily swoje. Chciałabym być wszedzie i wszystkimi.Chyba zaczne sie podszywac pod sama siebie :-p

Gość niestety nie możesz
nie ma takiej możliwości ;) :P

Gość gość
Hey! 🖐️Docencie - nikogo dzis nie miziamy. Jsli o mnie chodzi to czuje sie ostatnio zabiedbywana przez NIEGO:o A moja kolezanka......o rzesz Ty, ale sie dzis wkurzyla:o Ogolnie ciezki dzien mialysmy, przyszlam tu odreagowac:D

na orange :D;) ciagle wyłaczona :D;)spox chodzi o poczte mailowa ;)

Gość gość
Emmii 🖐️ :)docent - wiesz pewnie ze po swiecie chodza ciecie, czekajace tylko zeby swinie podlozyc...w pracy np. Takiego palanta mamy w robocie:o Przywlaszca sobie po zlosci cudze zaslugi lub obdarowuje nimi swoje ulubione kolezanki z pracy:oEch, spuscic bombe na takich debili!

Gość gość
Niesmialowski 🖐️, duzo we mnie mimo wszystko jeszcze krzepy, nie tak latwo mnie zmordowac, tudziez zamordowac:D:D:DChociaz, nie powiem, mam dzis mysli o morderstwie:D:D:D

Gość gość
do gazu!!!!! :)Niesmialowski...zaden rodzaj zmordowania nie wchodzi w greJestem nie do zdarcia jak mam chec i motywacje:D

Gość gość
a skad Ty tyle o mnie wiesz Niesmialowski:D? Czytasz we mnie jak w otwartej ksiazce, glupio mi zaprzeczac nawet:Ddocent--> zdarta moze byc plyta , zdarte moze byc gardlo, ubranie moze byc zdarte ale Ty? No nie wierze noooo! Bylaby wielka szkoda.

Gość docenty tak mają
:-p Mniej nauki,wiecej seksu i alkoholu !!! :D

Dzięki Pozdro Po przemyśleniu sprawy dochodzę do wniosku, że zdarła się tylko moja wierzchnia warstwa, pod którą być może ukrywała się moja lepsza wersja

Gość gość
Ale on jest docent ciekawski, wiec oczywiscie z czystej tylko ciekawosci probowal i sesku i alkoholu:P A ze jednego i drugiego rodzajow jest duzo wiec sadze ze probowal czesto:D Hmmmm, to moze od tego to zdarcie, albo ze starosci?:D:P

Gość gość
Niesmialowski---> ja tez! [zawstydzona bardzo] [zaczerwieniona po czubek glowy]

mmm .. starszy hehh.. ciekawa jestem ile Masz wiosenek [starszy i doświadczony ;)] Docenciku ;)