Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ale_smiech

Boze, nie dajcie sie naciagac na tym allegro. Wejdzcie.

Polecane posty

Gość ale_smiech

pelno jest ofert ciuchow prosto z Paryza. Oczywiscie po kilkanascie chetnych bo takich blyskotek w Polsce dyskotekowych nie ma. Moja siostra mieszka w Paryzu, bardzo czesto tam jestem i to co widac na linku ,ktory wkleilam mozna kupic w sklepach za marne grosze. To sa sklepy glownie odwiedzane przez Arabki. Np takie stragany lub Jennyfer firma. W Paryzu , tak na boku powiem, takie ciuchy uchodza za straszna tandete. Nikt tam tak nie chodzi ubranym , blee. A tutaj wciskaja na allegro chlam za kupe kasy i jeszcze naiwni sie bija o te szmaty. http://allegro.pl/item100247421__j_adore_sexi_bluzeczka_2in1_luxus_z_paryza_sexy.html

Gość hmmmm nie wiem sama
no co... ta bluzka nie jest jesczze taka zla, nie wiem jaki ma material i jak wyglada zywo ale na tym zdjeciu calkiem ok. Co prawda tyle kasy bym za nia nie dala ale...

Gość ta bluzka nie jest zła
? litości! przecież to badziew jakich mało szczgólnie na tej tandetnie spalonej na solarium, podrabianej blond "piękności" ale głupich jak widać jest od groma, bo 102zł dać za takie byle co?

Gość ja od poczatku
wiedziałam ze to tandeta jest. a te blondyne to uwialbiam :D

Gość ja od poczatku
to Twoja siostra tak po francuku gada płynnie?

Gość ja od poczatku

Gość ja od poczatku

Gość ale_smiech
plynnie to ona laski robi! a co innego moze robic glupia polka we francji?! jak tam jechala to nawet nie wiedziala gdzie ten paryz jest! szukala paryza na mapie danii!!!

Gość bardzo śmieszne...............
tapeciarkom lamopucerom nawet kiepski podszyw nie pomoże... Ta dziewczyna na allegro wygląda jakby była nienormalną tirówką. Spieczona na solarce, żeby w nocy jej policja nie widziała, a te blond włosy tak dla kontrastu- jak zdejmie kaptur, to się światła na Katowickiej lepiej obdijają i zainteresowani wiedzą, po jakich krzakach szukać przygody z syfem:o A tekiej bluzki nie chciałabym za darmo i nawet do sprzątania domu bym takiej nie założyła. Współczuję idiotkom, które nie mają oczu ani gustu, no ale swoją drogą- dobrze sie czymś odróżniać od pustaka...:P