Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość entliczek

nie wiem co sie dzieje...

Polecane posty

Gość entliczek

Niby jest wszystko wporzadku ale ..nie mam okresu od roku!!!! mam 18 lat i nie mam miesiączki, a miałam. Zniknęła. Chodziła po lekarzach i nic nie pomogło badania mam ,,ksiązkowe" czy przyczyna może byc w psychice. Jestem strasznie nerwowa wszystko przezywam ,,chory idealizm" czy pomogła by rozmowa z psychologiem?? nie wiem co robic

Gość martyna173
a odchudzałas sie kiedys

Gość eeeeeeeeeeeeeeeeee
skoro jestes taka nerwowa to moze sprubuj kupic ziolowe tabletki uspokajajace i lykaj rano i wieczorkiem po jednej i zobaczysz czy jest lepij

Gość entliczek
Odchudzałam sie ale to nie powinno miec zadnego wpływu bo rozumie mozna nie miec okresu 2 ,3 misiace ale rok?!cos jest juz nie tak ....jestem załamana

Gość agatan
mam 2 kumpele ktore w wieku 20 lat nie mialy miesiaczki, tzn zanikla im ze wzgledu na wage. Obydwie byly bardzo chude i tak jak ty nie mialy okresu ponad rok. Zaczely brac hormony i pomoglo. Poprostu musisz znlaezc dobrego ginekologa ktory poprowadzi cie odpowiedznio przez kuracje, bo to moze troche potrwac nim ci sie ureguluje wszystko....chyba ze przyczyna tkwi w czyms innym u ciebie

Gość pozytywna
tak, moja siostra kiedys schudła - nie odchudzała się tylko zaczęła uprawiać sport - i też zanikła jej miesiączka. Lekarz jej powiedział żeby przytyła - i zrobiła to, a wtedy miesiączka wróciła.