Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość novynetta22

pytanie do dziewczyn chodzacych na solarium

Polecane posty

Gość novynetta22

czym sie smarujecie przed pojsciem na solarium? czy trzeba uzywac jakis specjalnych kremow czy moga byc takie zwykle do opalania?

Gość novynetta22
hmmm nikt mi nie odpowie?

Gość maleńka 21
kochana nie wszystkie kremy nadaja sie do solarium , najlepiej kupic specjalny do solarium , np u mnie w miescie mozna kupic od razu w miejscu gdzie jest solarium u tej osoby co obsluguje :) przypuszczam ,że u Ciebie tez tak będzie ,mozna tez kupic w sklepach kosmetycznych ,no wiadomo najczesciej kremow przed solarium uzywa sie dla przyspieszenia opalenizny podczas opalania na solarium oraz w razie poparzen na pewno bedzie łagodniej :) buziaczki

Hmmm..na pewno nie powinnaś używac kremów z filtrem ochronnym bo wtedy solarium nie da żadnych efektów :) Ja osobiście nie używam żadnych kosmetyków przed opalaniem ale przymierzam się do kupna czegoś takiego...wprawdzie tam gdzie chodzę to panie sprzedają różne kremy,mleczka i olejki ale są bardzo drogie... to już wolę zakupic coś takiego na Allegro bo wyjdzie taniej :) Tak jak poprzedniczka napisała kosmetyki z solarium mają za zadanie przyspieszyc opaleniznę,uchronic przed oparzeniami i pielęgnowac skórę podczas opalania... natomiast takie po opalaniu mają za zadenie przedłużyc opaleniznę,złagodzic oparzenia i nawilżeyc skórę :) Wydaje mi się że jeżeli ktoś zdecyduje się na regularne opalanie w solarium to warto zainwestowac w te droższe kosmetyki natomias jeżeli wybierasz się tylko na kilka seansów to wystarczą te dostępne w drogeriach :) Takie jest moje zdanie :)

Gość a ja się dziś zaopatrzyłam
w aktywator opalania Dax Cosmetic. Nadaje się też do solarium- cena ok 16 zł i ładnie mnie dziś opaliło :)

Gość novynetta22
dziekuje wszystkim za odpowiedz:)