Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gwizdek

Związek lekarz + pacjentka? Dozwolone czy zabronione?

Polecane posty

Gość buuuuuuuli lanka
to ze maja serce to wiem , bo to tez ludzie a ludzie maja w zwyczaju miec serca ;) a tak serio to wiem ze w tej grupie zawodowej jest wielu cieplych i dobrych ludzi i wkurz mnie jak ktos najezdza na nich bo sa niejako na swieczniku. Moze troche prowokowalam wypowiedzia ;) dla podgrzania atmosfery ;) ale przyznasz ze malo jest zwiazkow np lekarz - kasjerka marketu , sprzataczka , czy nawet zwykla pani z biura np sekretarka . Znasz choc jeden taki ? Bo ja nie! Ale nie mam im za zle bo rozumiem ze swoj ciagnie do swego . Wkurzaja mnie tylko jak podrywaja pacjentki ot tak - dla zabawy! A sa tacy!

Gość hjkmnjkol;ghjmnbhjk
nie jestem ksiegową ,lekarka, sprzątaczką , jestem w trakcie czegoś'', (ale pisac nie bede :) znam kilku lekarzy , którzy nie są w zwiazkach z lekarkami ::) w porównaniu z nimi , ale wątpię) ale to juz nieważne , po prostu żyją każdy sobą. Branża medyczna tak jak wiekszość innych '' nie utrzymuje bliższych kontaktów z wiadomych celów( poniekąd rywalizacja ..)

Gość hjkmnjkol;ghjmnbhjk
podrywają pacjentki? podrywaja powiem do skutku , może tak :) Jesli są odpowiedznie dla nich kiedy po pewnym czasie okazuje sie że pasują do siebie , mają wspólne tematy do rozmów, podobne poczucie humoru, które niewątpliwie świadczy równiez o poziomie inteligencji :) to dlaczego niee?Nic nie stoi na przeszkodzie uczucie , a jek wiadomo nie z kazdym można normalnie porozmawiać ?Proszę odpowiedzcie mi?

Gość buuuuuuuli lanka
niby tak ale gorzej jak taki lekarz ma zone a bajeruje pacjentkę wiem cos o tym ;)

Gość hjkmnjkol;ghjmnbhjk
lepiej jak jest sam :P

Gość ertgyhujkghjkghjmnbhjk
zresztą gdyby miał żonę to postąpiłby tak samo..... miłość nie wybiera!!!!!!!!!!! !!!!!!!

Gość buuuuuuuli lanka
jesli milosc to ok ale jesli tylko glupi podryw to .....

Gość hjkujkghjkghjmnbhjk
nierozumiem pojęcia głupiego podrywu uwazam że tylko nastolatek moze sobie na to pozwolić!

Gość buuuuuuuli lanka
ale tak jest! niektorzy zachowuja sie jak dzieciaki mimo ze 5 krzyzyk na karku

Gość hjkujkghjkghjmnbhjk
ahaaa dobrze wiedzieć że sie tylko bawia /;:)

Gość buuuuuuuli lanka
mozna sie swietnie bawic ale nie cudzym kosztem bo dajmy na to jesli taka podrywana kobieta sie zaangazuje??

Gość jolka serce
Zastanawiam się dlaczego tak wielu lekarzy ma kochanki? Czy praca w szpitalu, noce dyżury mają taki wpływ czy raczej coś innego. Z mojego środowiska wiem, że 90 % lekarzy ma coś na koncie, rzadko zdarza się lekarz , który miałby czystą sytuację. Najbardziej jednak dla mnie żenujące jest to , kiedy lekarz wchodzi w romans z pielęgniarką a potem się z nią żeni. Te kobiety są o kilka szczebli niżej od lekarzy, chyba że któraś jest po studiach pielęgniarskich. Już lepiej, żeby złączył się a jakąś fajną wykształconą pacjentką niż pielęgniarką.

Gość jolka serce
Niedawno jedna pielęgniarka usidliła rozwiedzionego lekarza, urodziła mu dwoje dzieci i pobudowała za jego kasę dom. Potem się roztyła jak trzydrzwiowa szafa a on ją zaczłął zdradzać z bardzo atrakcyjną pacjentką. Babeczka mało nie trafiła na psychiatryk. Znam ich oboje ; on przystojny, błyskotliwy a ona jak otworzy buzię, to wszyscy spuszczają głowy, bo kobitka oprócz prania, gotowania i robienia zastrzyków nie ma pojęcia o świecie. Nie czyta książek, nie ogląda filmów, nie ma żadnych zainteresowań. On widać, że zaczyna się wstydzić takiej żony :(

Gość slodkie skrzydelko
jak zrozumieć mężczyznę i stworzyć związek, w którym będziesz szczęśliwa i kochana? mężczyzna od a do z :) http://mezczyzna.zlotemysli.pl/mojadrogadoszczescia,1/ -- Jak odnieść sukces w XXI w., wpływać na innych i osiągać wyznaczone cele, znakomicie się przy tym bawiąc? http://szpiedzy-umyslow.zlotemysli.pl/mojadrogadoszczescia,1/

Gość maja majeczka
Słuchajcie babeczki, nie ważne jaki lekarz jest w gabinecie ale jaki jest poza nim. A w szczególności gin, który musi być czuły przy badaniu

Gość marta mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
z moich obserwacji wynika ze ludzie musza poprostu na siebia trafic ja osobiscie znam 2 pary no moze 3 ale ta 3 to lekarz i lekarka 2 pozostałe to lekarz i pielegniarka i te panie pielegniarki intelektualnie bardzo odstaja od otoczenia lekarzy chyba lepiej zeby sobie znależli jaka ładna elegancką inteligętna pacjetke niż te głupie pielegniarki z który sie wszyscy śmieją .

aa jak byłam na wizycie w PAni stomatolog opowiadała mi bo ma męża lekarza ze jego kolega ma ich odwiedzic też lekarz ona pyta czy przyjedzie z żona on odpowiada ze nie bo sie rozstał z nia dla młodej pielegniarki . tamta zaczeła pic bo mąż ja zostawił dla głupiej pielegniarki . Komentarz stomatolog był taki ze te panie pielegniarki ida na te naprawde głupio proste studia pielegniarkie zeby sobie podwyższyc status społeczny bo to co wyczniaja zeby tylko ktoregoś usidlic to sie w głowie nie miesci

Gość tyuijhgfdgtyhujkm,nbh
oj martaaa masz coś z głową kobito :) czy inne problemy mam zaszczty pochwalic sie dr prof hab twoje otoczenie tak jak i ty karmicie sie płycizną, coz możesz wiedzieć o życiu intymnym ,prywatnym lekarzy ,a jesli juz wiesz to tyle co pies narobił. Zreszta dlaczego tak bardzo wnikasz w czyjeś życie?! Kto z kim i czym...Co Ciebie tak inspiruje i jednocześnie żenuje że podchodzisz tak bardzo emocjonalnie: :) Mam prośbę mozesz nie pisać stereotypowo nie wrzucając przy tym wszystkich lekarzy do jednego wora przypisując im setki pielęgniarek ba boku i innych salowych? Będe wdzieczna :)

kolejność jest taka prof dr hab to tak na pocztaku nie wrzucam ich do jednego wora ja móie o pilegniarkach

Gość o tych biedakakach
och super ale pielegniarką jesteś

nie jedtem pielegniarka jestem bardziej ambitna

Gość o tych biedakakach
nie wysilaj sie niepotrzebnie zgubność nomenklatury* zerowego poziomu psychiki nie zagwarantuje ci inteligencji ,lecz pozbawi rozbiezność zasadną powyżej poziomu. Twoja ambicja niczego nie wnosi

twojej wypowiedzi nie da sie zrozumiec w żaden sposó ty sie zabardzo wysilasz gdzie to przeczytałas lub skopoiwałes bo widac ze skopiowane

Gość lapislazuri
marta, co ty masz do tych pielęgniarek? Któraś nadepnęła Ci na odcisk? Zawód nie ma wpływu na inteligencję, znam lekarzy wieśniaków, którzy poza wykutą wiedzą podręcznikową prezentują kompletne zero, i kobiety o "niższym statusie zawodowym", wykazujące znacznie większe zainteresowanie kulturą, polityką itd. Co to związku pacjentka+lekarz - dlaczego nie? Większość z was wnosi lekarzy na piedestał jak jakieś bóstwa :o Trochę luzu i bez przesady moje drogie :)

może i nadepnęła :) ale pisze co widze mało sie o nich niepozabijają . wiem ze sa lekarze ktorzy są super ludzmi ale tacy bardzo szybciutko sie żenia zadna ich nie chce przeuisci ale sa i wiesniacy i chamy i prostaki .

Gość oj ciężko
ja mialam sytuacje kiedy lekarz wysokiej klasy specjalista do trudnego w zdobyciu leku (nierefundowany, bardzo drogi) wiec tylko badania wlaczał tylko mlode zaangazowane w jego flirty pacjentki zal, ze te kobiety czesto upadlały sie żeby ratować swoje zdrowie

up up ciekawy wątek

Gość fghyujikjvftgyhujikl.
bożż cóz za bełkot DZIWECXYNY WY CHYBA JESTEŚCIE TYMI PACJENTKAMI KTÓRE PRÓWBOWAŁY I NIC Z TEGO,,,..BÓL I ROZPACZ POZOSTAŁA PO PROSTU MACIE DOSWIADCZENIE, jestem w takim zwiazku jak wyżej pisałam zresztą w kilkuletnim i to co pisze jakaś martaa to bzdury przeplatane złością .Co to za środowisko w którym sie tak żle dzieje z kórego sie wynosi ploty, kazdy z kazdym ??//Ludzie ! pewnie jakaś przychodnia do redukcji!!!Jakim prawem pielegniarka wnika w życie prywatne lekarza ???? przepraszam bardzo , ale gdzie dyscyplina , gdzie zdrowe relacje miedzy podwładnymi!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cóz za obora, a nie miejsce pracy! Powinnam wnikliwie zainteresowac sie p martą!!

ja nie jestem pielegniarka a ani jest lekarka pielegniarka czy kim

a Pani * poprawiam