Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gwizdek

Związek lekarz + pacjentka? Dozwolone czy zabronione?

Polecane posty

Ty masz problem ze sobą dziewczyno ;p chyba na serio nikt Cię nie chce i stąd ta frustracja. w końcu co ja z siebie zrobię to moja sprawa :)

Gość betaś6
to faktycznie musisz mieć 1,80 wzrostu i 23 lata masz szansę !!! jest sam to bierz go:)

Gość betaś6
a może ja już mam wszystko :) i jestem po takich hecach jak Ty urządzasz i wiem co Cię czeka i wiem że Cię kopnie w tyłeczek szkoda mi Ciebie Dziecko:)

Gość betaś6
Kobieta nie dostępna jest kąskiem a łatwa ...........wiesz kim to moje rady

Człowiek to nie towar żeby go z półki brać... Poza tym Wy wszystko sprowadzacie nie jednego. A nie macie facetów-przyjaciół? Ja nic nie planuję co ma z tego wyniknąć, a on mnie interesuje po pierwsze jako człowiek! A co to za argument ze wzrostem i wiekiem? Poza tym nie ma 23 lat :)

Gość betaś6
Pożegnam już się przepraszam, ale nic do Ciebie nie dociera. Wpisz się tutaj jak już będziesz po randce jestem ciekawa ile potrwa znajomość zwłaszcza , że chyba Ewelinka ?napisała, że Jej Lekarz już nie est taki jaki był ,,miły'' zmienił się? Ewelinko ?

betaś6 nie mów, że jesteś żona mojego gina? A jak on niby ma mnie zdobyć?kiedy jak on po pas jest zarobiony a w domu na rodzinkę mało czasu?No poradź mi, proszę

Gość betaś6
nie powiedziałam tego to Twoja sugestia ale odpowiedz na moje pytanie

Ja się nie wybieram na "randkę" tylko na spotaknie. jeśli nie scykorzę... To do Ciebie nic nie dociera, ale nietrudno się domyśleć dlaczego taka jesteś. Mogę tylko współczuć...

Gość betaś6
teoretko nadal nie rozumiesz to mi jest Ciebie żal

Gość betaś6
Ewelinka Oni takich Dziewczyn mają 300 około w miesiącu i co 3 się w nich kocha rozumiesz ja was nie odwodzę ja ostrzegam :)

Gość betaś6
Umawiacie się z głową powodzenia

Mój 'gbur" nie jest typem w którym się kochają pacjentki. Misterem też nie jest. Ale jest dowcipny i inteligentny :)

betaś6 to fakt zmienił się ale dzis dzwoniłam do niego i był taki jak dawniej czuły i miły, dlatego znów mi namieszał w głowie,dlaczego piszesz,że znasz te hece z lekarzami z opowiadań czy z autopsji?

Gość betaś6
pozwól że nie odpowiem

Wiesz, to że ty zrobiłaś z siebie idiotkę to Twój problem :) Ja mam inny plan. Mało tego, nawet gdyby nie wyszło to nie będę musiała zmieniać lekarza. a wiesz dlaczego? Bo nie zrobię z siebie idiotki :)

betaś6 imponujesz mi coś jest w Tobie tajemniczego, ja próbuję ,walczę , żeby go skreślić ale ciągle mi siedzi w głowie

Gość betaś6
to trudne tematy i to bardzo bo Lekarze traktują Kobiety dochodowo rozumiesz/? idiotki nie zrobiłam z siebie nie ,miałam okazji Dam wam radę wyślijcie do waszego Gin. ładniutką koleżankę zobaczycie co powie zapewniam, że będzie czuła to samo co wy

Gość betaś6
Jeśli do te pory nie umówił się z Tobą gdzieś na wypad na cały dzień i nie dzwoni do Ciebie i nie zabiega to dla własnego dobra uciekaj od niego

zakład? Jakoś wszystkie ładne i młode dziewczyny mówią o nim że jest niemiły :)

Gość betaś6
tak o tym nie pomyślałam

betaś6 nie czytałaś co ja napisałam , mój ma rodzinę, nawet gdybym była najładniejszą dla niego pacjentką to nigdy nie znjdzie całego dnia dla mnie no coś Ty?

Gość betaś6
usprawiedliwiasz go

Gość betaś6
Facet zakochany znajdzie