Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gwizdek

Związek lekarz + pacjentka? Dozwolone czy zabronione?

Polecane posty

ja tylko bym chciała,żeby tak jak kiedyś do mnie sam z własnej woli zadzwonił ale chyba za dużo narozrabiałam i tamte czasy sie nie wrócą:( dzis zadzwoniłam do niego długo nie odbierał, poczekałam 3 godziny nie oddzwonił zadzwoniłam jeszcze raz to od razu odebrał ale widać,że nie chce bym robiła sobie nadzieję skoro nie oddzwonił:(:(:(

Gość wanda r
jest jeszcze taka mozliwość, że pomyslał,że jak coś waznego to jeszcze raz zadzwonisz, a jak nie to po co miał dzwonić co Pani chciała, bez sensu:P

Jak dla mnie powinnaś odpuścić ewelinka... Chociaż nie rozumiem co czujesz, więc może nie powinnam się wypowiadać...

Gość betaś6
Nie mam faceta dlatego może często dostaje propozycję na które nie reaguję ale to dlatego że padają nie z tych ust

No wiedziałam, wiedziałam :) nieszczęśliwie zakochana i stąd ta frustracja ;)

Gość betaś6
Zakochana hm nie w obecnej chwili nie mam obiektu do westchnień jakoś mi się nie chce wzdychać Robić coś tylko po to aby potem cierpiec i płakac i czekać nie wiadomo na co ?

Gość betaś6
Frustracja o jeśli tak zabrzmiałam to sorki nie zamierzałam czuje się bardziej w obowiązku przestrzegania was co pisałam już wcześniej Nie życzę wam źle,

Gość betaś6
W temacie jest zapytanie owszem zwiazki sa dozwolone to sprawa indywidualna dwojga kochajacych sie ludzi

Przestrzegać? przed czym? Ja nie z tych co wzdychają i płaczą... A już na pewno nie przez faceta. Raczej to przeze mnie płaczą - chociaż nie robię tego celowo i z premedytacją. Po prostu nie wchodzę w związki i lojalnie o tym uprzedzam na początku...

Gość betaś6
przepraszam ide do innego watku powodzenia

betaś 6 , myslę,że dla mojego gina zawsze byłam pacjentką, , za dużo sobie wyobraziłam, traktował mnie trochę nie fair, jeżeli chodzi o jego żonę to nie powinien aż tak mi nadskakiwać, nie byłaby zadowolona.

Gość betaś6
Mężczyźni są nieraz jak to ująć no mężczyznami Widziałam już zachowania Lekarzy w stosunku do pacjentek które błednie potem interpretowały ich słowa. Dlatego mówię nie wkręcaj się tylko sama badź miła i zdystansowana Mężczyzna jest łowcą jeśli kupi sobie w miesnym mięsko to co to za frajda, a jak zapoluje to juz ..... Oczywiscie nie dotyczy to wszystkich mężczyzn!!!

Gość betaś6
dlatego ja jestem sama szukam miłości

Jak dla mnie to "szukajcie a znajdziecie" se sprawdza tylko u św. mateusza... Ale nie życz innym źle tylko dlatego że Tobie poszukiwania nie idą :)

Gość kalinka z radomia
A ja wyznalam swojemu lekarzowi miłość i wwszystko jest na dobrej drodze. Dlaczego to zrobilam? Wiedzialam,że on tego nuiegdy nie zrobi - bylam wtedy jego pacjentką. Co z tego wyniknie? Wszystko idzie w dobrym kierunku. Lekarze tez znajdują żony, przyjaciolki, partnerki....

Gość tak prosto z mostu
w gabinecie ?

Gość etam prosto z mostu
oszalałaś

Gość nie umiesz czytać
ze zrozumieniem teoretka

Gość kalinka z radomia
Napisałam list i wyslalam mu pocztą.

Gość DSC
I bardzo dobrze zrobiłaś.Wiesz jak to mówią -lepiej spróbować i żałować niż żałować że się nie spróbowało :)

Gość kalinka z radomia
W dzisiejszych czasach takie pierdolenie,że to meżczyzna musi wszystko jako pierwszy, że myśliwy i polowanie ,że psychologia itp. to największa bzdura jaką można wypowiedzieć. Skoro mężczyźni są "mysliwymi" to dlaczego tyle kobiet zapierdala na dom i chleb a panowie nie mają nic przeciwko? Ja wyznałam miłość swojemu lekarzowi i bez względu na to, czy coś będzie czy nie mam poczucie, że zrobiłam właściwie. A niby dlaczego miałabym się wstydzić i kryć z tym, co czuję do człowieka? Napisałam mu wprost, że go kocham i chciałabym spędzić z nim resztę życia. Kiedyś byłam jego pacjentką i wiem,,że on pierwszy nic by nie zrobił. Jedyne, co zauważyłam z jego strony, to delikatne i subtelne komunikaty. Czekanie na miłość to właściwa postawa, ale jesli już ją zauważymy, to należy działać i nie patrzeć na nic i na nikogo. Należy iść za głosem serca, A jeśli się nie uda, to trudno........ Życzę powodzenia wszystkim paniom, które znalazły się w podobnej sytuacji jak moja. To oczywiste, jak tu pisała jadna dziewczyna,że przez gabinet lekarza przewija się setki pacjentek, ale to wcale nie znaczy,że gabinet stanie się miejscem poznania swojej przyszłej żony. Miliony ludzi na całym świecie poznaje się właśnie w miejscu pracy. Etyka lekarska i specyfika zawodu owszem, ale na miłość Boską miłość to najpotężniejsza siła, jesli się pojawia to i tak wszystko pokona. Prezenterka telewizyjna Grażynka Loska wyszła za mąż za swojego lekarza. Powodzenia....

Gość betaś6
Masz oczywiście dużo racji, ale mnie nie przekonałaś a wiesz czemu ? a temu że gdybys nie zrobiła pierwszwgo kroku On by go nie zrobił a dlaczego/// i tutaj zacznie sie usprawidliwianie Pana Doktora to jest pieprzenie dopiero //// dlatego bo jemu na Tobie nie zależy bo gdyby się zauroczył TOBĄ to znalazł by subtelny sposób i zaczepił Cię Kobieto na litość Boską to tak działa ! i nie ma tu nic do rzezcy czy to Lekarz czy to ktoś inny. Jeśli facet usłyszy od babki nawet takiej sobie że jest dla niej bożyszczem to co przepuści okazję uczciwy tak a nie uczciwy nie a potem juz się z Toba nie spotka Jeżei on Cie zaprosi to to est sygnał 100% PODOBASZ MI SIĘ i nie myl pojęć i nie wkrecaj się bo robisz krzywde tylko sobie Jesteś Myśliwym tal jak taretka ok rób to z każdym wszędzie i nie szanuj się MOJ ZDANIE JEST WŁASNIE TAKIE MOŻE CZASY SIE ZMIENIŁY ALE LUDZIE NIE SEX TO SEX A MIŁOŚĆ TO MIŁOŚĆ soreczki za błędy i nie obrażajcie się na mnie każdy ma prawo pisać i każdy ma prawo powiedzieć Lekarzowi Kocham Cię tylko co potem jak tak łatwo mu pójdzie z Toba :)

Reasumując - myśliwy robi to z każdym. Skoro faceci to myśliwi to robią to z każdym kto się nawinie. To jakim cudem Ty wierzysz w miłość? Bzdury piszesz - porządny lekarz nie pozwoli sobie na takie zachowanie. Idąc dalej Twoim tokiem myślenia należałoby przyjąć że wszystkim tym facetom którzy mnie zaczepiają na mnie zależy. Ltości...

Gość kalinka z radomia
betaś6 Mój lekarz dał mi wiele sygnałów, dlatego moje działanie było już wynikiem jego wcześniejszej zachęty. Sam przeszedł ze mną na ty, potem na grunt prywatny i tak się zaczęło :)

Gość betaś6
Ty naprawdę nie czytasz ze zrozumieniem i interpretujesz wszystko co napiszę po swojemu ale cóż masz do tego prawo. Lekarz człowiek tak ? wynika to z Twojego toku myślenia człowiek Lekarz nie pozwoli sobie na ruch w kierunku pacentki ciekawe Lekarz może nie ale Człowiek tak Bzdury Kobieto wypisujesz to skąd biorą sie te małzeństwa Lekarz- pacjentka Leklarz- lekarz Leakrz- pielęgniark kobiety wszystko inicjują ? zaprzeczasz sama sobie