Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gwizdek

Związek lekarz + pacjentka? Dozwolone czy zabronione?

Polecane posty

Gość wanda r
Twój też mówi,że sie Ciebie dobrze bada?

Gość do wandy r
To nie ten moj nie jest ginekologiem.

Gość do wandy r
Mój jest już od dawna na ty duzo o sobie wiemy, ale on nie wykazuje inicjatywy, chociaż styl ma bardzociepły i uroczy.

Ja nie mówię tylko o badaniu - oni się tak wczuli w to rozluźnianie że zawsze się tak zachowują :)

Gość wanda r
teoretka, może i tak, hahahahahaha:D:D:D

Zresztą każdy lekarz jakiego spotkałam - nie tylko ginekolog - miał naturę kokietka. Nie wiem z czego to wynika ;)

Gość wanda r
ale ten mój gin naprawdę czule ze mną gada, ale: nie oddzwania, jak w danym momencie nie może odebrać, sam nie proponuje by sie z nim spotkać, ale się wkręciłam

Gość wanda r
np. wszystko rozdrabnia np serce to serduszko węzeł to węzełek , ostatnio myli się i mówi do mnie na ty, tembr głosu czuły, ale ja też do niego w sumie tak czule gadam więc nie wiem

Wiesz, moja pani w szkole też tak mówiła... Jakoś nie przyszło mi do głowy że jest lesbą i na mnie leci ;p A tak poważnie - mco konkretnie Ci mówi? Wyszukane komplementy? Ja mówienie per Ty potraktowałabym odwrotnie niż Ty akurat. ale ja jestem jakaś inna :) Zawsze mi się wydawało że jak lekarz mówi per Ty to traktuje Cię jak dziecko.

Gość wanda r
dobra wszyscy tu mi chcą udowodnić,że to normalne i wszyscy lekarze tak mówią ok, niech Wam będzie

Gość betaś6
Zrozumcie Lekarze są mili dlatego bo są z natury kulturalni i wykształceni Pisząc takie wywody można by pomyśleć, że jesteś mało inteligentna / przepraszam / Nikt nie był dla Ciebie miły, przyjazny, szarmancki ? Chyba nie ? Sama też taka nie jesteś ? Ginekolog ? proszę Cię on Cie dotyka, a Ty drżysz ? Pan Doktor ma średnio dziennie no jakieś 15-20-pacjentek co daje w tygodniu jakieś 75 kobiet / szpital + prywatnie / co daje w miesiącu jakieś 300 kobiet i Ty chcesz mi powiedzieć , że On Cię pamięta z wizyty na wizytę. Otóż nie ! On czyta kartę wg. zapisanych nazwisk przed wejściem do gabinetu i przypomina sobie kto Ty jesteś. Nawet jeśli zaprosi Cie na kawę ? ? ? ? ? / w co nie uwierzę / bo prędzej Ty się zbłaźnisz i zaprosisz jego ,,,,,,,daj spokój i nie ośmieszaj się po takich pacjentkach wstydzę się wchodzić do gabinetu

Gość betaś6
to zachowanie jest normalne gdyby był oschły to byś nie przyszła do niego

Ja nie wiem jak to jest, czy rzeczywiście ginki tacy są? Mój się ze mną nie umówi bo jest żonatyyyyyyyyyyyyyyyy!!! A wszyscy w koło powtarzają gdyby zależało mu to by się z Tobą umówił.Na czym facetowi 50 letniemu ma zależeć? wiadomo, że ma stagnację rodzinną.Sex? jak tyle razy musiał sie hamować to co ma się w romans wkręcić.Ja bym chciała z nim ale to zostanie moim marzeniem:(

Gość lekarz i kultura :D
czy to jest kultura wyuczona czy wrodzona? zostawiam pod rozwagę

Gość betaś6
o też tak

betaś6 - zapewniam Cię że mój lekarz mnie pamięta nie wg tego co jest napisane w karcie :) Więc zdarza się i tak. Skoro piszesz w liczbie mnogiej to rozumiem że odnoisisz się również do mnie. Wiesz co to jest kobiecy instynkt? Gdzieś już pisałam że mój się w tych kwestiach nie pomylił jeszcze :)

nie" o też tak" tylko-" otóż to"gdy ktos dzwoni należy oddzwonić, czy jak sie spóźnił a umówił przeprosić

Gość betaś6
Rozumiem a jeśli inny mężczyzna np. sklepikarz tak by się do Ciebie uśmiechnął to pomyślałabyś tak samo ? szkoda że nie ma tutaj Lekarza wypowiedziałby się Uważam , że się wkręcasz ostro:)

Gość betaś6
Zrobisz z siebie .....

Gość betaś6
Kobieta zapraszająca mężczyznę Lekarza na kawę hmm dziwne

A co Ty się tak przejmujesz co ja z siebie zrobię? Zadrość że na Ciebie nikt nie leci czy co? Bo na boga nie pojmuję... teraz jej chyba o mnie chodzi :)

Gość betaś6
Będąc łatwą umówi się z Tobą a potem nie będzie już chciał. Jeżeli sam Cię zarosi to juz coś Dziewczyno!

teoretka Twój jest wolny nie masz nic do stracenia na co masz czekać jak jakaś inna sprzątnie Ci go:P

Dziwne-niedziwne - mniejsza z tym :) ja nie mam w zwyczaju postępować tak jak mówią mi inni. Poza tym tego że mu się podobam jestem pewna. Widzę jak mnie traktuje i wiem że dla innych jest gburowaty i opruskliwy - takie opinie nawet na portalach typu znanylekarz są, usłyszeć je w poczekalni też można. Pytanie czy mu jaj starczy żeby się umówić :)

Gość betaś6
Jesteś g.......a niż myślałam :( zazdroszczę strasznie hhe czego niby ? tego ,że zaprosisz Lekarza ? to Ty zrobisz z siebie idiotkę nie ja:)