Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość diacnealllll

kiedy po zakończonej kuracji Diacnealem mogę bez obaw wyjść na słoneczko??

Polecane posty

Gość diacnealllll

Skończyłam kurację, od poniedziałku mam zamiar od nowa zacząć jeździć na rolkach, w pełnym słońcu, wiadomo, że tego się nie uniknie w słoneczny dzień. Czy filtr 30 będzie dobry i czy nie powstaną przebarwienia od słońca? Proszę o odpowiedzi.

Gość noooooooooo
hali,mam pytanie,jakie efekty po tym kremie?

Gość diacnealllll
nie łuszczyłam się, cera wygląda lepiej, ale nie rewelacyjnie... jak na tą cenę :( nadal cera przetłuszcza się i ogólnie na jesień zaczynam kurację czymś mocniejszym.

Gość avocadobaby
tez używam diacnealu i dermatolog powiedziła mi, że wystarczy jak przez 3 dni nie bede go używać przed opalaniem i filtr koła 20, do chodzenia na mocnym słoneczku, ale powiedziła, że przez 2 ygodnie lepiej nie opalać sie tak typowo :leżenie na plaży itp, a później zawsze z wysokiem filtrem

Gość diacnealllll
dzięki za info. pozdrawiam :)

filtr z SPF 30 będzie miał pewnie niskie PPD, a to UVA są gł. odpowiedzialne za przebarwienia. sugerowałabym raczej coś z min. SPF 50, wtedy i PPD będzie wyższe. i koniecznie fotostabilne filtry, a więc tylko firm Avene, La Roche Posay, Bioderma, SVR, Vichy, L\'oreal, Garnier, Johnson&Johnson, Iwostin Solecrin.