Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 proponuje_____

mam dosc bycia sama....

Polecane posty

Go艣膰 proponuje_____
nawet pogadac nie mozna bo zaraz jakis dran sie podszywa,jak masz przy tym dobre zabawa,to rab to dalej,i tak nie wiesz kim jestem ,wiec mi to krzywdy nie robi...mam nadzieje ze nie bedziesz sie nigdy tak czuc jak ja...:( nie czyn drugiemu co tobie nie mile....

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 ale wiesz
ja nie wierze 偶e to dlatego 偶e faceci si臋 boj膮 艂adnych kobiet. Czasami pewne rzeczy si臋 po prostu dziej膮 lub nie i tyle. Nie musi mie膰 to 偶adnej przyczyny. Ty chyba liczysz na to 偶e kto艣 z ulicy Ci臋 zaczepi i to tylko ze wzgl臋du na Tw贸j wygl膮d, ale w mi艂o艣ci potrzeba czego艣 wi臋cej. Cos was wsp贸lnego musi po艂膮czy膰 jakie艣 艣rodowisko, otoczenie i paradoksalnie przyja藕艅. Nie wiem czy zauwa偶y艂a艣 ale 偶e by stworzy膰 dobry trwa艂y zwi膮zek musi mie膰 on te偶 co艣 z przyja藕ni, jakie艣 braterstwo dusz. A Ty po prostu wszystko opierasz wy艂膮cznie na Twoim wygl膮dzie, zupe艂nie jakby to wygl膮d zapewnia艂 szcz臋艣cie w mi艂o艣ci, a to bzdura jest. Wygl膮d to nie wszystko. Wygl膮d jest wa偶ny tylko na chwil臋, na pocz膮tku. Potem sporo traci na znaczeniu.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 proponuje_____
powiedz mi prosze co mam zrobic,ja nie mam za duzo mozliowsci poznania ludzi,nie mam tu przyjaciol,chodze tylko na zakupy a pracuje w domu.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 proponuje_____
mieszkam kawalek od hamburga,nie mam tu kolezanek,zadupie:( nie mamtu zadnej au apirka,jedny taka byla,tez z polski,ale gdzies wsiakla:(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zapytanie moje
ale tak juz jest za zanim sprawdzisz co jest w pude艂ku patrzysz na opakowanie czy 艂adnie zapakowane czy kolorowe , a potem powoli rozpakowujesz je i sprawdzasz czy tam jest z艂oto czy g贸wno. Przewaznie patrzysz na opakowanie najpierw .wybierasz 艂adne pude艂eczko niz pude艂ko zapakowane w szary papier przeciez. Cz臋sto bywa a ze w szarym pude艂ku jest z艂oto ale i w kolorowym pude艂ku jest z艂oto.r贸znie to bywa.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zapytanie moje
fajnie bo chociaz masz neta:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 proponuje_____
moj znajomi zawsze uwazali mnie za mila osoba,bylo fajnie wliceum. a tu dupa,inni ludzie,ktorzy ja widza ladna dziewczyne od razu mysla ze sie puszcza,ja wiem,ze taka opinia maja tu polki,ale czy to oznacza ze od razu jest sie skreslonym i wszystkie robia to za kase? ja sie tu zajmuje dziecmi i jedyne co chce to troche milosci zaznac bo juz nie moge dluzej byc sama..szukam GO podswiadomie i tylko sie rozczarowuje:(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kasie艅ska wisie艅ska
bedziesz jeszcze tam kilka lat i wr贸cisz do Polski i wtedy poznasz faceta. M艂oda jestes jeszcze, masz czas.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 proponuje_____
jestem w miascie ale malym,nie moge wyrwac jakiejs au pairki,tak byloby latwiej,moglybysmy gdziey wyjsc...mam dosc chodzenia sama,nawet kumpelki nie mam,co tu mowic o facecie:(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 proponuje_____
kasienka----fziekuje,kochana jestes,moja mama tez tak mowi,ze przyjdzie czas ,to spotkam GO.i lepiej poczekac niz sie rozczarowac

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ale wiesz
Cie偶ko co艣 doradzi膰, du偶o zale偶y od tego jakie mamy mo偶liwo艣ci wyj艣cia gdzie艣 oraz od naszej inicjatywy, inwencji. S膮 ludzie kt贸rzy ani chwili nie mog膮 wytrzyma膰 w domu i to zazwyczaj tacy maj膮 najwi臋cej znajomych i mi艂o艣膰 r贸wnie偶. To 偶e jeste艣 za granic膮 i pracujesz u kogo艣 w domu w pojedynk臋 izoluje Ci臋 od ludzi i potencjalnych nowych znajomo艣ci. Jak si臋 ma cho膰by jedn膮 kole偶ank臋 to ju偶 mo偶na z ni膮 gdzie艣 wyj艣膰 nad wod臋 czy do klubu.W pojedynk臋 ju偶 ci臋偶ej kogo艣 pozna膰 ale tez nie niemo偶liwe. Tyle 偶e au pair to praca tymczasowa wi臋c jest tylko kwesti膮 czasu jak wr贸cisz do Polski. (Ile to miesi臋cy Ci zosta艂o ?) Je艣li niewiele Ci czasu zosta艂o to nie wiem na ile jest sens jest stara膰 si臋 o jakikolwiek zwi膮zek.. no chyba 偶e taki sezonowy

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 proponuje_____
do lipca 2007 apotem ?nie wiem...nie mam planow bo starzy nie maja kasy...mieszkam w malym miescie w polsce ..zadnych szans..przesrane:(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ale wiesz
no to rzeczywiscie lepiej zebys tam szuka艂a za granic膮. Spr贸buj rozwinac jakies zainteresowania poza praca i og贸lnie szuka艂a znajomych a z czasem i facet sie znajdzie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 warsawsquaw
niu艅ka jestes tam jeszcze?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 sok
Masz jeszcze czas. Jeste艣m艂oda, wr贸cisz bogata materialnie i duchowo i je艣li nie przewr贸ci Ci si臋 w g艂owie to zauwa偶ysz ilu jest w Polsce fajnych ch艂opc贸w. Tylko niestety, trzeba ich samej poderwa膰, Ci najlepsi s膮 na og贸艂 nie艣miali. Ale wierz mi z takimi warto pr贸bowa膰.

Udost臋pnij ten post