Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość proponuje_____

mam dosc bycia sama....

Polecane posty

Gość proponuje_____
nawet pogadac nie mozna bo zaraz jakis dran sie podszywa,jak masz przy tym dobre zabawa,to rab to dalej,i tak nie wiesz kim jestem ,wiec mi to krzywdy nie robi...mam nadzieje ze nie bedziesz sie nigdy tak czuc jak ja...:( nie czyn drugiemu co tobie nie mile....

Gość ale wiesz
ja nie wierze że to dlatego że faceci się boją ładnych kobiet. Czasami pewne rzeczy się po prostu dzieją lub nie i tyle. Nie musi mieć to żadnej przyczyny. Ty chyba liczysz na to że ktoś z ulicy Cię zaczepi i to tylko ze względu na Twój wygląd, ale w miłości potrzeba czegoś więcej. Cos was wspólnego musi połączyć jakieś środowisko, otoczenie i paradoksalnie przyjaźń. Nie wiem czy zauważyłaś ale że by stworzyć dobry trwały związek musi mieć on też coś z przyjaźni, jakieś braterstwo dusz. A Ty po prostu wszystko opierasz wyłącznie na Twoim wyglądzie, zupełnie jakby to wygląd zapewniał szczęście w miłości, a to bzdura jest. Wygląd to nie wszystko. Wygląd jest ważny tylko na chwilę, na początku. Potem sporo traci na znaczeniu.

Gość proponuje_____
powiedz mi prosze co mam zrobic,ja nie mam za duzo mozliowsci poznania ludzi,nie mam tu przyjaciol,chodze tylko na zakupy a pracuje w domu.

Gość proponuje_____
mieszkam kawalek od hamburga,nie mam tu kolezanek,zadupie:( nie mamtu zadnej au apirka,jedny taka byla,tez z polski,ale gdzies wsiakla:(

Gość zapytanie moje
ale tak juz jest za zanim sprawdzisz co jest w pudełku patrzysz na opakowanie czy ładnie zapakowane czy kolorowe , a potem powoli rozpakowujesz je i sprawdzasz czy tam jest złoto czy gówno. Przewaznie patrzysz na opakowanie najpierw .wybierasz ładne pudełeczko niz pudełko zapakowane w szary papier przeciez. Często bywa a ze w szarym pudełku jest złoto ale i w kolorowym pudełku jest złoto.róznie to bywa.

Gość zapytanie moje
fajnie bo chociaz masz neta:)

Gość proponuje_____
moj znajomi zawsze uwazali mnie za mila osoba,bylo fajnie wliceum. a tu dupa,inni ludzie,ktorzy ja widza ladna dziewczyne od razu mysla ze sie puszcza,ja wiem,ze taka opinia maja tu polki,ale czy to oznacza ze od razu jest sie skreslonym i wszystkie robia to za kase? ja sie tu zajmuje dziecmi i jedyne co chce to troche milosci zaznac bo juz nie moge dluzej byc sama..szukam GO podswiadomie i tylko sie rozczarowuje:(

Gość kasieńska wisieńska
bedziesz jeszcze tam kilka lat i wrócisz do Polski i wtedy poznasz faceta. Młoda jestes jeszcze, masz czas.

Gość proponuje_____
jestem w miascie ale malym,nie moge wyrwac jakiejs au pairki,tak byloby latwiej,moglybysmy gdziey wyjsc...mam dosc chodzenia sama,nawet kumpelki nie mam,co tu mowic o facecie:(

Gość proponuje_____
kasienka----fziekuje,kochana jestes,moja mama tez tak mowi,ze przyjdzie czas ,to spotkam GO.i lepiej poczekac niz sie rozczarowac

Gość ale wiesz
Cieżko coś doradzić, dużo zależy od tego jakie mamy możliwości wyjścia gdzieś oraz od naszej inicjatywy, inwencji. Są ludzie którzy ani chwili nie mogą wytrzymać w domu i to zazwyczaj tacy mają najwięcej znajomych i miłość również. To że jesteś za granicą i pracujesz u kogoś w domu w pojedynkę izoluje Cię od ludzi i potencjalnych nowych znajomości. Jak się ma choćby jedną koleżankę to już można z nią gdzieś wyjść nad wodę czy do klubu.W pojedynkę już ciężej kogoś poznać ale tez nie niemożliwe. Tyle że au pair to praca tymczasowa więc jest tylko kwestią czasu jak wrócisz do Polski. (Ile to miesięcy Ci zostało ?) Jeśli niewiele Ci czasu zostało to nie wiem na ile jest sens jest starać się o jakikolwiek związek.. no chyba że taki sezonowy

Gość proponuje_____
do lipca 2007 apotem ?nie wiem...nie mam planow bo starzy nie maja kasy...mieszkam w malym miescie w polsce ..zadnych szans..przesrane:(

Gość ale wiesz
no to rzeczywiscie lepiej zebys tam szukała za granicą. Spróbuj rozwinac jakies zainteresowania poza praca i ogólnie szukała znajomych a z czasem i facet sie znajdzie.

Gość warsawsquaw
niuńka jestes tam jeszcze?

Gość sok
Masz jeszcze czas. Jesteśmłoda, wrócisz bogata materialnie i duchowo i jeśli nie przewróci Ci się w głowie to zauważysz ilu jest w Polsce fajnych chłopców. Tylko niestety, trzeba ich samej poderwać, Ci najlepsi są na ogół nieśmiali. Ale wierz mi z takimi warto próbować.