Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mandarynkakk

co zrobic ze by moj ukochany do mnie wrucil..

Polecane posty

Gesundka, dziecinada czy nie dziecinada, jakie to ma znaczenie. Przecież każdy może wejść na to forum. A przecież to od nas zależy jaką znajdzie tu odpowiedź. Może dzieki temu uda nam się wskazać niektórym właściwą drogę.

mandarynkakk bo taka jest kolej rzeczy. Miałaś pewne wyobrażenie a ono legło w gruzach. Teraz widzisz jak jest na prawdę. Możesz albo się od tego odwrócić albo wyciągnąć wnioski.

Gość Gesundka
Właściwa rada jest taka że jak się cos rozwaliło a trawało 3 lata to znaczy że nie ma już czego ratować, zwłaszcza jak łepek ma inna laskę. Po co sie mieszać. Co chcesz jej poradzić?? Zeby zadzwoniła i powiedziała, że lezy na torach i sie zabije jak nie wróci do niej?? No fakt może i wróci bo sie przestraszy ale latac cichaczem i tak będzie do nowej loli. No chyba że powie jej żeby się odwalił i laska padnie na tych torach. W obydwu przypadkach rada jest do dupy. Ma sobie odpuścić i zając się lepszymi rzeczami niż zastanawianie sie jakl go zmusic żeby wrócił.

czasmi sobie mysle ze moze to i lepiej ze tak sie stalo ale najbardzej mnie wkurza ta bezslinosc i to ze ktos jest na moim miescu

Gość hmmmmmmmmmmkifyueidr
ja uwazam, ze on poprostu chce sie jeszcze wyszalec, sam nie wie czego chce, wiec nie pozostaje nic innego jak pozwaolic mu na to, do niczego go nie zmusisz

Nie chodzi mi o dawanie złotego środka bo każdy musi sam go znaleźć. Często jednak uczucie zaślepia a potem człowiek nie rozumie pewnych rzeczy, nie potrafi dostrzec fałszu. Urażona duma czy ambicja, niespełnione oczekiwania, czujemy się niekochani, i to wszystko oparte na iluzji. No ale może lepiej nie wnikać za bardzo w temat. pozdrawiam

zawsze bylam zadrosna a po za tym mowicie ze nie ma czego ratowac po tak dlugim zwiasku ale jesli ludzie sa tak dlugo ze soba to chyba nie zapomnija tak szypko o drugej osobie .

Gość Gesundka
Faceci zapominają szybko. Młodzi jeszcze szybciej. Przestań zawracac sobie swoją śliczna gówkę :o

do autorki topiku -Po co Ci facet , który od Ciebie odszedł bo cię nie kocha i nie chce? Po co ma wracać do ciebie jakiś burak, który nie kochał cię i niedoceniał? zastanów się czy warto? ja myślę że szkoda ciebie na niego.Ja już bym nie zaufała takiemu draniowi. Lepiej nie trać czasu na wspomnienia tylko rozglądnij się za komś kto cię nie porzuci .

Gość Gesundka
No nie :o I co teraz zrobisz jak Twoj były sie dowie że zarywasz kacpra :P

inteligentni ludzie z wykształceniem nie robią błędów a ja robię

Gość oj ludziska ludziska
ale z was poczciwiny. jakis typek nabija sie z Was, a wy dajecie sie manipulowac ehhh

sugeruje tylko że nie znamy się, możemy sobie jedynie wurtualnie zaufać, chociaż czy w rzeczywistości nie jest podobnie

Gość daj juz spokoj pacanie

Gość kacper skarbie
łi low ju :D :P

Gość kacper skarbie
dobrze mówi, nalać jej :D

mnie się dobrze rozmawia z każdym, chociaż nie zawsze pasuję do oczekiwań rozmówcy, tzn nie zawsze mówie to co che ode mnie usłyszeć