Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Vega_7

Nianią być

Polecane posty

🌼 Hej Dziewczyny- studentki, bezrobotne, emerytki !!! :-) Są wsród Was nianie lub opiekunki.....czyli osoby zajmujące sie małym dzieckiem za wynagrodzeniem? Podzielcie się doświadczeniami. Napiszcie jakie macie trudności, jakie osiągniecia, co was cieszy a co martwi, jakie można dostać wynagrodzenie za opiekę i jak to jest z ubezpieczeniem. Wogóle, wszystko mnie interesuje. Mysle że fajnie byłoby stworzyc przytulny 🌼🌼🌼POKOIK DLA NIAŃ🌼🌼🌼, takie fajne miejsce spotkań, gdzie mozna wypić kawę i podzielic sie doswiadczeniami. Co Wy na to? Zapraszam :-)

Gość misiaczka___
ka jestem au pairka,zajmuje sie dziecmi za 260 euro w miesiacu i utrzymanie,poza tym ucze sie jezyka :)

Gość misiaczka___
w niemczech.od poczatku roku podniesli stawke,bylo 205 terazjest 260.to i tak lepiej:)

🌼 dla niań ;-) Częstuję was wieczorną kawką :-) -bardzo proszę (_)> (_)> (_)> 260 E to ponad 1 000,- + utrzymanie to malo? Nie mam rozeznania , ale 360 E to myśle, że już całkiem nieźle nie? Czy wam pracującym w Niemczech stawiaja jakies szczególne zadania, czy tak jak u nas, ogólnie - typowa opieka przez okresloną ilość godzin? A kwalifikacje pedagogiczne? Ktoś zwraca na to uwagę czy nie jest to ważne? Czy zajmujecie się tylko dzieckiem, czy równiez gotujecie obiadki lub wykonujecie inne czynności w czasie obecności w domu malucha? 🌼

ja już wróciłam :) zajmowałam się tylko dziecmi:) i byłam zaraz po maturze(taka mała przygoda:-))

Gość nianiaaaaaa
Ja tez jestem niania , te dzieciaki sa okrpne , nie moga zasnac , musze im dawac alkoholu do mleka , ale jakos sie przyzwyczajaja , musze im chyba zwiekszyc dawki . Ale ja umiem trzymac dyscypline , jak sa bardzo niegrzeczne to biore kabel albo pasek i spokoj .

ale smieszneeeeeeeeeeeeee buchachaaaaaaaaaaaaaaaa podziwiac \'znaczacego\" stopnia inteligencji i taktu :-(

🌼Witam w deszczowy dzień. 🌼 W czasie deszczu dzieci sie nudzą :-(. Sa metody zeby je zając, rozbawic, spacerek odpada............hm - ciężka sprawa.Dobre nianie wiedza co zrobić - plissss podzielcie sie kobiety. Nie polecam jednak metod pomarańczowej niani z kablem od zelazka ani alkoholem do mleka ;-) na uciszenie malucha. A moze nianie dzisiaj odpoczywaja? No tak, chyba tak, bo to sobota wreszcie i dluuuuuuuuuuugi weekend przed nami. To odpoczywajmy zatem, KAWA Z WHISKI dla wszystkich \\/ \\/ \\/ :-)