Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karmel...

Czy wy tez tak macie ze nie wiecie co ze soba zrobic w wolnym dniu bo jescie....

Polecane posty

Gość karmel...

samotni..... Zastanawiam sie czy jest jeszcze ktos taki oprocz mnie za w wolnym dniu nie ma co ze soba zrobic jak jest praca i zajecie to ok ale w wolnym czasie wtedy czuje sie samotna nie lubie takich wolnych dni jak teraz bo jestem sama i nie wiem co mam wtedy robic:( zaraz pewnie ktos napisze przeciez mozesz wyjsc pojechac gdzies tylko pytanie gdzie moze pojsc sama dziewczyna ??? jakos nie moge sobie znalesc miejsca :(

Gość taka mala
ja jestem wiem co czujesz niby mam znajomych ale co z tego jak wszycy juz poczuli cieple kapcie:(a ja siedze sama

Gość karmel...
widze ze nawet tu jest pusto :( nawet tu :(

Gość taka mala
no jestem:P

Gość karmel...
kazdy juz cos robi zaklada rodzine a ja jestem sama i z dnia na dzien wydaje mi sie ze tak juz zostanie :(

Gość karmel...
taka mała ze nie zauwazyłam;)

Gość taka mala
ja jestem z kims ale tak jakbym byla sama dluga historia i tak sama siedze i sama planuje zycie

Gość karmel...
a jak to jestes z kim ale sama???

Gość *smutek*
Niestety ja mam tak samo jak Wy :( Wrocilam z pracy ,zjadlam obiad ,posprzatalam i ...nie wiem co dalej ze soba zrobic.Wszyscy ida na jakies imprezy,spotkania itp. a ja nie mam ochoty nigdzie isc i zostaje mi samotne siedzenie w domu :( Koszmar

Gość karmel...
i ten długi weekend jest dobijajacy wrecz:O

Gość taka mala
no z kims ale sama co uwazam ze jest gorsze nic bycie calkiem sama ja powinnam miec wsparcie i myslec o przyszlosci a moj facet daleko nie przejmuje sie tym co z nami bedzie wiec siedze sobie sama przed kompem i tak codziennie

Gość karmel...
no własnie wraca sie do domu i co siedziec przed telewizorem:O

Gość taka mala
a znajomym nie bede na glowe wchodzic oni juz tylko cieple kapcie i siedza ze soba te parki no az zazdroszce tego planowania co dalej wspolnych wieczorow ehhhhhh

wolny czas , długi weekend to dobry moment aby popracowac nad sobą : poczytać , podszkolić język ,pójść na siłownię czy basen rozwijac sie dziewczyny ,rozwijać !!!! :)

Gość karmel...
no łwasnie siedzisz bo jest daleko chwilowo od ciebie jakbybył nie było by tego jak wroci wszystko bedziesz miała w normie a ja nie mam nawet takiego faceta na odległosc:(

Gość taka mala
tylko ze on nie dosc ze nie wroci to bedzie jeszce dalej a do wspolnego planowania mu daleko on chce szalec

Gość karmel...
konar ja nie mowie tylko o tym ze długi weekend ale ogolnie ze w wolnym czasie mozna niekiedy zwariowac od tej ciszy :O ile mozna czytac i chodzic samemu na spacery????

Gość *smutek*
konar ,masz racje ,ale ja wpadlam w jakis dolek i nie mam na nic ochoty

Gość karmel...
taka mala to po ci ci taki co nie wiesz czy wroci wogole ?? i ty czekasz na niego?? no nie wiem moze warto wkoncu nie znam go...

czytać zawsze i ciągle !!!! to poszerza horyzonty myślowe !!! :) a cisza ... hmm..jest tak piękna po całym męczącym dniu pracy :)

Gość taka mala
nom chyba warto czekac na niego sama nie wiem sama o tym mysle konar czytamy czytamy sporty uprawiamy ale co z tego??? i tak dol

Gość karmel...
konar poza tym co mowisz potrzebanam jeszcze kontaktu z ludzmi w takim dniu jak dzis to nawet nie mam sie do kogo odezwac :( i co mi po tym poszerzaniu horyzontow myslowych jak nie mam z kim o tym porozmawiac???pewnie powiesz dla samej siebie ale ja bym tak chciała moc sie do kogos odezwac i porozmawiac o czyms innym niz praca

Gość karmel...
taka mala jesli uwazasz ze warto to czekaj tylko nich ci nie przegina z tym szaleniem swoim;)

Gość taka mala
nooo wlasnieee

Gość karmel...
u mnie na gadu nawet nie ma zywej duszy:( wszytskich wywiało gdzies a ja.......

Gość obiektmarzeń
ja też tak mam no cóż, ktoś musi nie mieć szczęścia, by mógł je mieć ktoś

Gość karmel...
a dlaczego to ja mam go nie miec ??? chciała bym to zmienic ale to nie takie proste niestety.... a ty dlaczego piszesz ze przegrałas zycie?? czy to kolejne wcielenie tmt tego co nie miał dziewczyny tylko w damskiej wersji???;)

Gość taka mala
hehehehe bardzo mozliwe najpierw nie ma dziewczyny teraz przegral zycie

Gość Liliowa w kropki
dopiki pilka w locie dopoty wygrana mozliwa, doputy zyjemy doputy nikt nie przegral zycia.. ono trwa:)