Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja_to_ja

mniejszy facet.wrrrr

Polecane posty

Gość ja_to_ja

No tak ciekawi mnie jakie jest wasze zdanie na temat wiazania sie z mniejszym facetem?No tak wiem wiem, liczy sie to co do siebie czlowiek czuje itd. ok. Tez mialam takie zdanie dopóki sie w takiej sytuacji nie znalazłam.Moze Wy w takiej byłyscie lub jestescie?Mi to osobiscie przeszkadza i troche blokuje ale czy to w sumie jest wazne?On jest duzo nizszy i wygladamy troche komicznie razem hehe;) Pozdrawiam i piszcie:)

Ja tego problemu nigdy nie miałam, bo sama jestem niewysoka, ale raczej nieciekawie wygląda taka para, gdzie facet jest niższy, a jak jeszcze kobieta założy szpilki....

moja psiapsiola ma faceta nizszego od siebie ona ma 183 on 173 ona jest dosc tega on drobniutki smiesznie razem wygaladja no a jak ona zalozy szpilki to juz w ogole :)

moj facet jest nizszy - co prawda nie jest to duza roznica- ale jednak... mi to zupelnie nie przeszkadza: z poczatku to nawet mialam wrazenie ze jemu to sprawia wieksza roznice - wielokrotnie zwracal na to uwage... ale potem mu powiedzialam ze pokochalam go wlasnie takiego - innego nie chce :) teraz to juz w ogole nie ma znaczenia ;) a co do szpilek - nigdy i tak nie nosilam - jakis wyzszy obcasik tez sporadyczne wchodzil w rachube mysle ze najwazniejsze jest to jak Ty sie z tym czujesz... czy potrafisz to zaakceptowac, kochac go takim jaki jest i (niestety) wytrzymywac glupi wzrok innych ludzi na ulicy...

Gość ja_to_ja
hehe, kurcze prawie taka sama sytuacja:)! Ja mam 181 a on 170 kuurdee noo! no ale zaraz ide z nim na piwkoo:d

Gość a u mnie jest tak
ja 168 on 180 coz, wydawalo mi sie na poczatku ze jestesmy rozni wzrostem, teraz jest inaczej- po prostu zrezygnowalam ze szpilek ;)