Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość misiakasia21

Dziewczyny, pomóżcie mi proszę w doborze zapachu

Polecane posty

Gość misiakasia21

Dziewczyny, pomóżcie w doborze perfum!! Uwielbiam zapachy, ale albo jestem jakaś dziwna albo już sama nie wiem co, bo mimo, że często zmieniam zapachy- próbuję nowe, ciągle testuję, to nie trafiłam jeszcze ba swój idealny zapach. A zwłaszcza teraz mi na tym zależy, bo niedługo planuję randkę :) I chciałabym coś baaardzo ładnego, ale nie słodkiego i ciężkiego, bo takie zapachy jakoś do mnie nie pasują (mam 21 lat, jestem blondynką, ubieram się raczej na sportowo itd.) Na codzień używam PUMY szarej, czasem PUMY Red. Ale zależy mi na czymś rozbudzającym zmysły, ciepłym (cieplejszym od używanej na codzień szarej PUMY), ale nie słodkim, bo randka ma być w ciepły majowy dzień- więc "dusicha" nie jest wskazana :) Powiem z góry, że odpada: -Dior J'ador -light blue -DKNY -C. Herrera 212 i jeszcze kilka innych, w tej chwili nie pamiętam, ale wyżej wymienionych używałam i nie są dla mnie rewelacyjne :( Jednym słowem chciałabym coś dobrego na lato i przy okazji działzającego na facetów, dobrego na randkę ;) Z góry bardzo dziękuję za wszystkie Wasze rady i wypowiedzi! 🌻

Gość monika b
ja doradzwm ELIZABETH ARDEN GREEN TEA sliczny zapach swiezy i bardzo sexy.pozdrawiam.Albo christian dior dolce vita ten jest slodki ale tez ladny.

Gość misiakasia21
Dziękuję monika b. Na pewno wypróbuję. Czekam na kolejne Wasze propozycje, przejdę się niedługo do perfumerii i obwącham wszystkie, które polacacie :P

Gość coreczek
sprobuj salvatore ferragamo-PARFUM SUBTIL:naprawde niezly.

Envy ( ale nie \" Envy me\" bo ten jest banalny ), Gucci II, ja uwielbiam jeszcze Poeme, ale one sa juz ciezsze, dymne, ale bardzo zmyslowe, charakterystyczne i przykuwajace uwage :). Aaa mozesz jeszcze sprobowac Dolce Vite, pieknie waniliowo sie rozwijaja :) , ale to tez nie typowy swiezak.

Gość misiakasia21
Dzięki wielkie wszystkim!! Mam pytanko, czy ten zapach Salvatore Ferragamo znajdę w Douglasie lub Sephorze? Pytam, bo jakoś nigdy chyba ich nie widziałam przeglądając półki? (lub też nie zwróciłam uwagi) :)

Gość misiakasia21
Dziewczyny, jak jeszcze coś Wam przyjdzie do głowy, to podajcie proszę. Ja czekam :) Dzięki 🌻

Gość babelb
Witaj Polecam ultra violet pacco rabanne. Zapach dla zdecydowanych kobiet, zdecydowany i niebanalny pozdrawiam Bea