Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Qruwielkie

Najlepsza farba średni - ciemny blond

Polecane posty

Gość Qruwielkie

Hej dziewczyny, zastanawiam sie nad powrotem do naturalnego koloru sredni-ciemny blond (obecnie mam kilka warstw jasnych pasemek- ble...). Jakie znacie sprawdzone farby dajace ładne odcienie ciemny blond? dziekuje z gory :) buziaki :*

Gość Qruwielkie
pomóżcie dziewczynki, pliiizzzz

ja bym poleciła PALETTE ale zaraz wszystkie napisza że to szajs :P ja od lat jej używam i jak dla mnie jest najlepsza kolor można wybrać w sklepie z dostępnej gamy odcieni ale i tak nie wyjdzie taki jak na opakowaniu zwłaszcza nie masz naturalnych włosów tylko już uprzednio farbowane

Gość Ajajjajajjajaja
No wlasnie, wg mnie Palette jest niebezpieczna bo jak cos pojdzie nie tak to nie da sie juz nic zrobic. Polecam farby weli, np decore.

Gość Qruwielkie
Używałam już palette, efekt pocztąkowy był całkiem całkiem, otrzymywałam właśnie poszukiwany średni blond. Dramat zaczynał się po kilku myciach, w niektórych oswietleniach, np jarzeniówkowym włosy były... zgniłozielone! Dziekuj i czekam na dalsze opinie :)

Gość foczka halinka
od 2 lat jestem wierna farbom garniera, tych w takim pomaranczowym opakowaniu, z wyciagiem z pszenicy czy jakos tak. kolor zawsze wychodzi ok.mam cienki wlosy i iinne farby potrafily mi za silno zlapac. wydaje mi sie ze ta farba nie niszczy tak wlosów. tez farbuje na ciemny blond lub jasny szatyn. polecam. ostatnio raz skusilam sie na garnier 100% i jednak to nie byl dobry wybor. kolor moze byc, choc jakis taki rudy, ale zniszczyla mi koncowki.

a jak często farbujecie tym ciemnym blondem? tzn jak szybko spod niego zaczną przebijać jasne pasemka? zupełnie już nie wiem co z tym włoskami robić, ech... :P pozdrawiam

zaraz wychodze do sklepu po tę farbę a dalej nie podjęłam decyzji... poradźcie cos wiecej