Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dead silence

dzis normalych mezczyzn juz nie ma

Polecane posty

Gość dead silence

Z gory przepraszam tych , ktorzy za normalnych sie uwazaja i wszytskie kobiety , ktore mialy szczescie spotkac kogos normalnego. W moim swiecie juz chyba normalni osobnicy wygineli, juz na pewno wszystko im sie pomieszalo. Chca imponowac kasa , fajnie wyrzezbionym cialem ...Moze to przez nas? Boja sie uzywac prostych slow, aby nie zostac wyszydzonym, mowia czesto zupelnie cos odwrotnego do tego co mysla, ukrywaja uczucia, wciaz z podniesiona glowa w obawie przed byciem posadzonym o tchorzostwo.... Nachodza mnie takie mysli odkad moj dobry znajomy postanowil zaplacic za seks , nie wiedzac ze milosci nie da sie kupic:( A przeciez sa kobiety, ktore chcoalyby podarowac cos wiecej niz cialo

Gość kalinaaa
Tak... Tylko niektórzy mężczyźni albo nie chcą czegoś więcej niż ciało... albo się poprostu tego boją :(

Gość kalinaaa
możliwe... aczkolwiek niektórzy z nich tak samo wykorzystują te, które chciałyby im cos ofiarować... cos więcej...

Gość dead silence
nie mam kasy ani samochodu, mam szczurza klate i male pracie i jestem bardzo normalny facet. nie wiem dlaczego nie jestem doceniany przez kobiety.

Gość foxylady
To prawda, że o fajnego faceta dzisiaj trudno tzn takiego, kóry nie pozuje, zna swoją wartość i szanuje kobiety. Ja swojego na szczęście mam ;) może taki sie trafił, bo rocznik 71

Gość kalinaaa
foxylady ---> gratuluję :D może to jakis magiczny rocznik ;) ... 74' juz jest mniej "super" (przynajmniej ja trafiłam na kiepską wersje tego rocznika :( )

Gość bitka
Ja jestem rocznik 71 i mam idealnego faceta. Jesteśmy 12 lat po ślubie, a mój luby jest mi wierny, kocha mnie i jesteśmy zarówno kochankami jak i przyjaciółmi. Sama nie wierzę w swoje szczęście, ale pamiętajmy, że w związku nie należy tylko brać, ale też dawać.

Gość bitka
Ach Kalinaa, moja siostra ma rocznik 74 i też jest normalnym facetem.

Gość buahahahha
Chca imponowac kasa , fajnie wyrzezbionym cialem, AUTORKO !!!!!!!!!!!!! A kto chce faceta bez kasy , i chudego jak wróbel , no nie pierdolcie panie , niestety biedne chuderlaki to na dziwki za 20 zeta muszą chodzić bo nie mają u was szans

Gość kalinaaa
bitka ---> ja trafiłam na jakiś nieciekawy "egzemplarz".... wcale nie twierdzę, że każdy facet w tym wieku jest do kitu ; poprostu nie miałam szczęścia...

Gość dead silence
Przecież nie każdy ma mnóstwo kasy i super ciało...Własnie o tym mówie, że wszytsko straciło swój sens w tym świecie.A jeśli kobieta także jes bez kasy , to czy ma prawo "wymagac" , zeby facet ja utrzymywal, itd....Nie rozumiem tego . Kobiety pragna czegos wiecej niz pelnego portfela , tylko cynik uwaza inaczej....A czasem milo jest przytulic sie do chudziutkiego , czulego wrobelka niz do chlodej masy ciala

Gość buahahahha
no niestety tak jest jak jest , ja zdecydowałem byc sam na zawsze , nie jest źle byc samotnym wróblem :) , przynajmniej nie mam problemów , zyje sobie w spokoju , a laski niech sobie szukają kasiastych byczków, mam to gdzieś.

Gość to co napisalas
jest tak samo niesprawiedliwe jak to ze wszystkie panny lecą na kasę i wygląd kolesi (czy jak to tam bylo...) czasem wydaje mi się, że jesteśmy wszyscy jak dzieci we mgle- wszyscy chcą kochać, chcą w miare uczciwie i szczęśliwie żyć...tyle że czlowiek nie jest samodzielną istotą, jesteśmy zalezni od społeczeństwa, od mody, od gospodrki itd. Wielkie korporacje, kultura masowa, wszechobecny seks, kultura wysoka która staje się marginesem dla maniaków, wyrzutków i frustratów...itd, itp. W takich warunkach każdy troche degeneruje, a slabsze jednostki po prostu zatracają sie w tym. Ale to nie znaczy ze są źli, w każdym można dokszukać się piękna serio w to wierzę dobranoc:D

Gość dead silence
Widzisz Ja paradoksalnie jestem sama, dlatego że nie imponują mi przepraszam pseudomężczyzni , którzy za pieniądze potrfaią lub tylko tak im się wydaje , kupic wszystko...wiedze, uznanie, milosc... Sa jeszcze normalnie myslacy ludzie na tym swiecie, tyle ze ten swiat zwariowal. Boze , dlaczego tak myslisz, dlaczego tak mysli 99% mezczyzb, ze kazda kobieta jest pazerna na nieswoje pieniadze.... A cialo to nie wszytko, ale moze wierze tylko w glupie idealy?

Ja kiedyś tak myślałem że normalnych kobiet także nie ma... ale gdy porozmawia się z tą czy ową znajomą nagle się okazuje że nie takie one straszne... i nie tylko kasa ich trzyma przy facetach... A na słowa \"A kto chce faceta bez kasy, i chudego jak wróbel , no nie pierdolcie panie...\" można odpowiedzieć prosto... brakiem charakteru... ci którzy za kasę muszą sobie \"ulżyć\" po prostu nie mogą sobie poradzić z własnymi frustracjami, stresami i naciskami otoczenia... wtedy najbardziej człowiekowi czegoś brakuje gdy wszyscy dookoła udowadniają że to mają... a może tak ty spróbuj nacisnąć chwalipiętów jak to jest naprawdę... czyżbyś człowieku zapomniał że my faceci to z reguły gatunek bardzo się zachwalający... a prawda nie wygląda nigdy tak różowo.

Gość dead silence
Nawet głupcy i ignoranci muszą wiedzieć , że prawda jest inna.

Gość buahahahha
jak mam se radzić ze sobą jak mnie czasami wszystko wkurwia, jak widze jak laski latają za mięsniakami a wróble siedzą i chudną z zazdrości że nikt ich nie chce, a na dziwki nie chodze , to był przykład :P

Gość uszy do góry
nie wiem jak to jest- mój facet, naprawdę calkiem "normalny", uczciwy, inteligentny egzemplarz gdy zaczelismy byc razem byl w ciężkim szoku, że nie inetersuje mnie to ile zarabia, czy (bądź jaki) ma samochód, kiedy ma zamiar poprosić mnie o rękę i w jakich sklepach kupuje ciuchy...Uważal, że dziewicy to ze świecą trzeba szukać, że każda dziewczyna chce zaciągnąc kolesia przed oltarz i jak najszybciej przejść na jego utrzymanie, że każda dziewczyna zdradza, że każda jest histeryczką i furiatką. Nie wiem gdzie i dlaczego spotkal takie kobiety. Wiem za to, że bardzo docenil to ze okazalam się zupelnie inna Tyle ze ja znam wiele kobiet, która też są takie jak ja- "inne", wlaściwie to nie znam żadnej puszczalskiej, pustej, lasej na kasę i zdradzającej swojego faceta dziewczyny:) może tu chodzi o to że "nie wszystko zloto co się świeci" :)

Gość dead silence
Każda lata? To także działa w drugą stronę , kobieta normalnie ubrana , z lekkim makijażem nie zwraca na siebie uwagi mężczyzn , bo Ci tropia lalki z gazet......

Gość tak se pisze
no ja bym chciala zeby jakis "nienormalny" chcial mi imponowac kasa... "

Gość buahahahha
Ale wróble nie szukają lalek z gazet , tylko takich normalnych wróbelek :) no i gdzie takie znaleść co ?

Gość zgadzamSię
przepraszam z gory ze powiem to az tak wylgarnie sa teraz w Polsce nastepujace typu panow: 1>ma wyksztalcenie dobry zawod mozna z nim porozmawiac na temat inny niz sport ale niestety jest kobieciarzem badz jest zbyt pewny siebie i mysli ze moze miec wszystko 2>jest tragicznie brzydki i nawet jesli dalo by sie to jakos zamaskowac zachowuje sie jak ostatnia ofiara przy czym o siebie nie dba i do tego jak juz kobieta chce sie z nim spotkac bo interesuja ja znajomosc z nim bo np jest fajny madry to zaczyna kobiete zadreczac pytaniami co ty we mnie widzisz i wogole jak mozesz ze mna byc skoro sam do tego przekonuje i zachowuje sie jak nieudacznik to coz mozna zrobic 3>cala masa synusiow mamusi,ciapowatych ,zdziecinnialych i nic nie umiejacych zrobic np kranu naprawic...pozniej jak taki synus mamusi mieszka sam bo np pracuje w innym miescie to nie umie nawet uprac ubran tak zeby nie pachnialy stechlizna obrzydliwa niedosuszonego prania;):):) 4>metroseksulani i inni bedacy zwykle anorektycznymi osobnikami o dziwnych ubraniach i fryzurach ktorzy sa po prostu niemescy ale niestety nie moga tego zrozumiec 5>oblesne chamy,mowiace nooooo na kazdy temat marzace tylko o 5 minutowym seksie codzien a pozniej kolejce browarow z kumplami 6>pomijam zapatrzonych w siebie pseudotwardzieli ktorzy w razie niebezpieczenstwa chocby malej myszki spod lozka uciekaja gdzie pieprz rosnie,intelektualistow aseksualnych,pseudowrazliwcow pustakow,szpanerow i innych tego typu wynaturzen i mam apel o czym za chwile

Gość buahahahha
a wroble to ktorzy są ? ktory numerek ?

Gość zgadzamSię
jak jest jakis normalny pan..a normalny w moim slowniku oznacza iz ow pan ma cos do powiedzenia w dyskusjach nie tylko o sporcie..potrafi sprawic ze kobieta czuje sie przy nim dobrze tzn ani nie mowi na kaz jej slowo noooo ani nie przegaduje jej,jest opanowany ,ma poczucie humoru ale nie takie ze ciagle opowiada dowcipy i sam sie z nich smieje,ma dystans do siebie czyli nie obraza sie za kazda uwage i potrafi smiac sie z siebie,przy czym zdarza mu sie byc spokojnym opiekunczym facetem w ktorego ramionach kobieta czuje sie bezpiecznie.....no i jak tu taki jest prosze sie zglosic niezwlocznie:)

Gość zgadzamSię
a wrobelkiem byc moze sobie byleby nie mial zadnej cechy z wymienionych punktow;)

Gość dead silence
pieknie to ujelas ---zgadzam sie... I pewnie takze zgodzisz sie, ze bardziej od wygladu mezczyzny liczy sie intelekt, poczucie humoru, opanowanie...itd? Najgorszy typ to jednak mamisynek:(

Gość wrobel...
no zgłaszam się ,ja taki jestem , dzieczyna kumpla powiedziała mi ze tylko mną mozna normallnie pogadać , bo z resztą kumpli to niebardzo, no i co teraz , zgłosiłem sie i co

Gość zgadzamSię
a ile masz lat i skad jestes ;):)

Gość wrobel...
ehehe 23 ale to nieważne , przecież przez internet to tak sie nie da. Ide spać papa , moze przysni mi sie jakaś fajna wróbelka :)