Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brzydulalala

brzyduli los nielatwy

Polecane posty

Gość brzydulalala

wczoraj wyszlam z przyjaciolmi.. bawilismy sie tanczylismy ale mialam poczucie dyskomfortu.. gdy jakis facet podchodzil do moich koilezanek predzej czy pozniej spotykalam sie z jego ironicznym spojrzeniem smiech i szept na ucho mojej kolezance ale ze nie chcialy mi robic przykrosci nic nie komentowaly tylko sie usmiechaly.. zle sie czuje.. jestem brzydka samotna bo przeciez ludzi pomimo wszystko ocenia sie przede wszystkim na podstawie wygladu wiec nikt nie ma szans nawet poznac mojej osobowosci i ciekawego wnetrza..

Gość matko ludzie
nie martw sie, w 90% dziewczynom wystarczy dobry makijaz i ladna fryzura i juz znika 50% twojej brzydoty.

Gość honestly
też tak mam :( kto pozna moje wnętrze nie zwracając najmniejszej uwagi na to co na zewnątrz?

ja nie jestem brzydka, ale jestem i tak baaardzo samotna. nie chodzi tylko o wyglad. nie wiem o co ale gdyby o to chodzilo to kogos mialabym teraz przy sobie. pozdrawiam!

Gość brzydulalala
ale to poczucie nieatrakcyjnosci pozostaje i niesmak po kolejnych rozczarowaniach.. tego nawet najlepszy korektor nie zatuszuje.. a nie chce byc nienaturalna, zakladac maske.. jesli ktos mnie nie akceptuje takiej jaka jestem to nie warte to zachodu..

Gość zenobia kalosz
Zgadzam sie z przedmowczynią, dobrze dobrany makijaz i fryzura potrafia zdzialac cuda!! Popros ktoras z kolezanek o pomoc w dobraniu makijazu ciuchow itp. Jednak jesli to cie nie przekonuje i nadal masz kompleksy to zacznij sie umawiac z mniej atrakcyjnymi kumpelami, gdy razem wyjdziecie na disko nie bedziesz czula takiego dyskomfortu :)

akurat dzis taki topik gdy mam mega doła ;( ohhh.... nie przejmuj sie tak bardzo, kup sobie jakis odjechane kosmetyki od razu poczujesz sie lepiej. idz na zakupy, jakies fajne ciuszki itp tez kreca facetow no i dla lepszego nastroju zmien frysure to naprawde pomaga!

Gość matko ludzie
dokladnie, mowie Ci, idz do fryzjera, niech ci doradzi cos co pasuje do twojego ksztaltu twarzy i typu urody, kolor zmien moze, a makijaz - nie musisz od razu zakladac "maski", wystarczy odpowiednio podkreslic na przyklad oczy, troche blyszczyku w jasnym kolorze i wygladasz od razu inaczej.

Gość brzydulalala
nie wyobrazam sobie bym zmienila kolezanki na inne tylko dlatego ze sa bardziej atrakcyjnie fizycznie ode mnie.. to bylby paradoks przyjazni.. bardzo fajnie bawilysmy sie z przyjaciolka i jakims chlopakiem na parkiecie ale to jedyny mily akcent tego wieczoru.. bo reszta byla bezczelna.. pjeden koles potrafil siedzac obok mnie gadac na ucho mojej kolezance "az sie jej boje.." itp. i nawet nie pocieszaly mnie jej slowa "on jest pijany nie sluchaj co mowi" bo ilez mozna wierzyc w te procenty..

koleś był pijany i moze nie bylas w jego typie tzn nie mialas mini i bluzeczki z dekoltem do pępka wiec nie tragizuj i posluchaj kolezanki -----------> te procenty... ;)

Gość zenobia kalosz
Ja ci nie kaze zmieniac kolezanek, ale mowie o zwyklym wyjsciu na impreze, przeciez nie musisz chodzic zawsze z tymi samymi kumpelami!

Gość matko ludzie
nie mowcie o zmianie kumpel, bo dla "brzydkiej" kazda wydaje sie ladniejsza od niej, pieprzenie takie. brzydulo wez sie za siebi po prostu, podniesie ci sie samoocena a poza tym naprawde zyskasz na tym zewnetrznie.

Gość Holly_Wood
Nie wierze, ze jestes az tak brzydka, by ktos sie mial Ciebie bac. Na jakim punkcie masz kompleks, w czym tkwi nieatrakcyjnosc - w twarzy, figurze ?

nie ma brzydkich kobiet sa tylko niezadbane wystarczy troche pracy i bedziesz piekna:)

Gość matko ludzie
pewnie wyglada po prostu jak szara myszka, bez makijazu w nijakich ciuchach. nie namawiam na zakladanie miniowy i dekoltu, tylko czegos, w czym wyglada sie kobieco.

Gość brzydulalala
marudze dizs jak nigdy ale wybaczcie mi bo tamten wieczor mnie dobil.. w sumie sama jestem sobie winna.. przy wzroscie 1,60 waze 70kg> jedynie moje lakomstwo jest przyczyna.. ale to bledne kolo.. smutki topie w kolejnych kesach slodkiej czekolady.. mam czarne naturalne wlosy do lopatek i grzywke jakze popularna ostatnio zielone oczy i najzwyklejsze rysy twarzy.. najwieksza bolaczka to ta nadwaga.. ale przez to uzalanie sie nad soba zapanowac nad tym nie moge..

dokładnie, zadbaj o siebie, moze wtedy dostrzezesz jakies zalety ------->moze nie masz nóg jak paris hilton ale za to masz---------->piekne,glebokie spojrzenie i soczyste usteczka ;)

na nic pocieszenia. a w srodku satysfakcja , ze jestem ledniejsza itd. bez brzydul nie bylo by ladnych. ladne dziewuchi robia na wybiegu a brzydkie dziewuchi na zmywaku. wyjatek stanowi p. D. Wellman.

Gość brzydulalala
nie chodze w bieliznie zrobionej z 10cm kordonka i kilogramach lancuszkow na szyji jesli o to ci chodzi:P

Gość matko ludzie
nadwaga jest moim zdaniem najmniejszym problemem i nie czyni cie brzydka. jezeli masz ladna buzie to na nadwage lekka nikt uwagi specjalnej nie zwroci, tylko trzeba sie ubierac stosownie do figury, nie dzinsy rurki ze sadlo zwisa po bokach, tylko cos luzniejszego, a jednoczesnie kobiecego. fryzure zmien na cos bardziej "puszystego", to znaczy bez grzywki, jakis przedzialek po boku, troche je nastrosz, pokrec moze. podkresl oczy fioletowym cieniem, jezeli masz zielone, albo brazowym lub zlotym, do tego przezroczysty blyszczyk i brazowy tusz do rzes.

Gość Holly_Wood
wiec w co sie ubierasz ?

Gość brzydulala
w dres.

co tu jeszcze powiedziec?? jesli nic ci nie pomaga to wez sie w garsc i zacznij sie odchudzac!!

Gość matko ludzie
kurde szkoda tych rad, ona i tak mysli, ze nic jej nie pomoze...relax! :D

Gość brzydulalala
wlasnie w grzywce mi najkorzystniej bo byly juz eksperymenty z fryzura.. ale za rady odnosnie makijazu dziekuje postaram sie poprobowac.. hmm.. w co sie ubieram? generalnie mam zgrabne lydki wiec chodze w spodniczkach i to jest plus wg wiekszosci..dzinswo nie znosze bo czuje sie jak balon.. tylko zwykle do spodniczki zakladam czarny zakiet jedyny ukochany i juz nieefektowny w ktorym moge zatuszowac to i owo z boczku.. ale zawsze w jakiejkolwiek bluzce wygladam wyzywajaco ze wzgledu na duzy biust. no i meczy mnie to ze nie mam dowolnosci tylko musze ubierac sie jedynie w to w czym mi korzystniej czyli generalnie zawsze konczy sie na czarnym zakiecie..

Brzydulko, zapewniam Cie, ze nie ma kobiet brzydkich! Sa tylko niezadbane i nieumiejace sie ubrac! Uroda to rzecz gustu! Mieszkam za granica i tu naprawde nikt sie nie przejmuje, ze ma troche zbednych kilogramow! Bardzej pulchne dziewczyny umieja sie t super ubrac, naprawde!!! Nie martw sie! Idz na zakupy z kims kto ma gust i komu ufasz niech Ci pomoze dobrac cos co podkresli Twoje walory. Jestem pewna, ze cos masz ladnego - nogi, biust, pupe...na pewno cos sie znajdzie tylko uwierz w siebie :)

Gość eeee tam
a z nadwagą też można sobie dać przecież rade - trochę chęci, silnej woli, i wiary w siebie:)

Gość brzydulalala
wlasnie z mysla o tym co mi moze pomoc i na ewentualne sugestie zalozylam ten topik wiec mylisz sie "matko luidzie" brzydulala- bez podszywek poprosze..