Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samotnik NIE Z WYBORU

O CZYM MARZĄ SAMOTNICY?

Polecane posty

Gość samotnik NIE Z WYBORU

Gość uupupup
Zeby w koncu nauczyc sie zyc w samotnosci... A tak naprawde to zeby miec kogos.:(

Gość tak se pisze
gdy bylam samotnikiem mazylam o tym zeby miec duzo pieniedzy, podrozowac czesto, mieszkac zupelnie sama a nie z rodzicami... teraz nie jestem singlem i marze o tym samym choc wlasciwie wiele sie spelnilo, z wyjatkiem tej kasy ale juz sie ona szykuje a i trafil sie bonus, spotkalam fajnego faceta z ktorym jestem, tak zupelnie niespodzianie

Gość o tym zeby miec
etap wstydu juz za sobą zeby sie nie wstydzic nagości i byc akceptowanym o seksie w którym nie trzeba się zastanawiać nad akceptacją partnera

marze o tym żeby ktos był ze mna do szaleństwa szczęśliwy \"tak bardzo chciałbym abyśmy zwariowali, tak bardzo chciałbym lecz tak nas wychowali...\"

Gość dzisiaj smutny nick
wyobrażam sobie jak pieknie mogłoby być gdybym wreszcie spotkała tę swoją drugą połówkę! Samotność jest straszna zabiera mi wszystko co nadaje życiu sens, wszystko co najpiekniejsze. Marzę o chwili w ktorej będę sie cieszyła, z faktu, że nadszedł nowy dzień.

Gość djsaka
najwiekszym moim marzeniem było aby chłopak pokochał mnie do szaleństwa.. a teraz nie wiem czy jestem szczęśliwa bo ja kocham znacznie mniej :(

Gość piekna puszysta
ja chciałabym mieć z kim wyskoczyć do kina, gdy tylko przyjdzie mi ochota i nie musieć umawiać się ze znajomymi, którzy mają na takie wypady albo za mało czasu, albo pieniędzy...