Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jeanine 21

trądzik kosmetyczny. Jak sobie z tym poradzić??

Polecane posty

Gość Jeanine 21

Mimo iż nie używam dużej ilości kosmetyków, chyba mam trądzik kosmetyczny, przynajmniej tak to wygląda. Drobne krostki na lini włosów, nad ustami, trochęna brodzie. Nie chce stosować chemicznych, mocnych środków przeciwtrądzikowych na to żebym tego nie podrażniła bardziej. CO zastosować? Ma ktośten problem??

Gość nie boj zaby
ja zrezygnowalam z fluidu,uzywam tylko korektora na czerwone plamki i bronzingu cover manhattan! i nie mam juz tradziku kosmetycznego! ps.nie uzywam tez mleczek i sietanek tzn tylko do oczu,bo inaczej cien,kredka i tusz nie zejda:)

Ja mam tez trądzik kosmetyczny -od szamponu do włosów...czoło,skronie pokryte czerwonymi małymi krostkami po każdym umyciu włosów:o. Jakiego szamponu uzywacie do włosów,żeby nie podrażniał twarzy?

no i od nowych kremów często dostaję uczulenia i podraznienia,wychodza mi takie czerwone plamy i grudki.Oprócz tego,że mam tłustą cere z zaskórnikami,to jeszcze na dodatek wrażliwą i skłonną do podrażnień. Uzyam kremu bandi do cery wrazliwej i trądzikowej.I mi słuzy.