Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jedna taka sobie

co to może być???

Polecane posty

Gość jedna taka sobie

Mam pytanie, od pewnego czasu bardzo często musze chodzić siku,dosłownie czasami nie moge wytrzymac nawet pół godziny, ale podczas oddawania moczu czuje w srodku niesamowite pieczenie i ból :-( Napiszcie mi, czy ktos z Was miał juz kiedys podobny problem i co to jest no i jak sie to leczy??? Dzieki

Gość he he he
poprosty masz zapalenie pecherza! kup sobie w aptece furaginum bez recepty pa

idz najlepiej szybko lekarza.poltora tygodnia temu zaczely szie u mnie tez objawy zapalenie pecherza i do lekarza poszlam dopiero 6 dnia i bylo juz zle...:(zaczelam sikac moczem z krwia...lekarka przepisala mi antybiotyki(cala kuracja antybiotykami to trzy tygodnie teraz w moim przypadku).nie chce cie straszyc,ale moga byc powazne konsekwencje zaniedbania.a domowymi sposobami to leczenie moze byc na krotka mete.teraz jeste weekend wiec zglos sie najlepiej szybko na pogotowie!!!

Gość Nut
Furargin- potwierdzam. świetny lek- Na początku zastosuj dawke.. dużą.. 5-6 tabletek... później zmniejszaj... Tylko z tego co ja wiem - to jest o n na recepte...:O

Gość jedna taka sobie
dzieki serdeczne za wszystkie odpowiedzi. dzis czuję się juz dużo lepiej i to wstretne pieczenie też ustapiło. A nie wiecie, co może być przyczyną takiego zapalenia pęcherza? czy to mogło wyniknąć z nadziębienia?

Gość jaaaaaaaaaaaaaaaaa

Gość jaaaaaaaaaaaaaaaaa
tzn, chciałam napisać, ze to jest chyba przenoszone drogą płciowa, mam rację???

Gość do góry...

Gość jakubowska
O matko! Jaką drogą płciową!!! Przeziebiłaś tyłek i tyle! Pewnie siedziało się na zimnej trawie, co?

Gość Ma-Rita
Do zapalenia pecherza moze dojsc rowniez w wyniku seksu. Chodzi o to,ze jesli mezczyzna dotyka kobiete w okolicach intymnych moze przeniesc bakterie, ktore gromadza sie w ujsciu cewki moczowej i potem powoduja zapalenie.Dlatego po seksie trzeba okolice intymne albo przynajmniej zrobic siusiu, mocz wyplucze bakterie. Sama raz dorobilam sie zapalenia w taki wlasnie sposob.